Zdravo cure,
Nova sam ovdje pa bih podijelila svoje iskustvo sa vama i ono kroz sta sad trenutno prolazimkoristim Ovugnost lh takice po prvi put u zivotu i ovo je 4. dan da je pozitivno, s obzirom da nisam dugo u svemu ovomnisam sigurna da l je to normalno jer nisam bas obracala paznju na debljinu i intenzitet boje. Iz Crne Gore sam pa ako bude koristila neke rijeci drugacije nemojte mi zamjeriti. Takodje pijem macinu travu, caj od virka i femibion 1. Ostacu aktivna jos dan dva pa se nadam da ce ovog mjeseca biti dobrih vijesti. Lakse mi je s vama ☺️☺️
Dobro dosla draga i sto prije otisla na drugu vedriju temu - bebica :)
Kristina, čitala sam da su zenice pisale da su takva bockanja pozotivna u konacnici. Pa zelim i tebi da bude dobar i pozitivan znak :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hahahha ja se nadam da ce mi jajovodi se probit s kontrastom pa da ce bit uspjesnija prohodnost😂😂😂😂😂
Mozda nece ni trebat;) :-*
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
..Cure bok..ovaj mj mislim da ne radimo na bebi... 😂
....samo da se javim s mjesta događaja... puse svima !! ❤
Ženice moje.
Evo baš išla na wc kad ono na ulošku trag onako kao linija svijetle krvi.
I obrisala se kad ono isto krvi Al nije mi kao menstruacija. Jer inače ja kad dobijem svaki put, iz mene doslovno prvi dan jako ide….
Trebala bi sutra dobiti.
Temp mi je i dalje 37.2.
Ne znam šta da mislim? 😑
Radila si test jel da, danas? Sry ako sam krivo pohvatala.
Mozda kasna implant. Sutra ces vidjeti hoce li krenuti ili staje.
Mi obavili keksić jer mi je mm nad vratom i danima mi se zali da ga zanemarujem. 😂😂 vidjet cemo hoce li potakniti vješticu prije
Jesam draga, danas, ali bio je negativan. Ne znam isto da li je normalno ako je stvarno implatacija da imam bolove lagane u donjem dijelu stomaka u predjelu jajnika?
Malo me brine sada ovo, iskreno.
I koliko traje implatacija 1-2 dana jeld? Ne iskusna sam 😊
+ 26.12.2020🖤
..Cure bok..ovaj mj mislim da ne radimo na bebi… 😂
….samo da se javim s mjesta događaja… puse svima !! ❤
Sad ce bit dobitan keks hahahhaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Posto vidim da pricate cesto o bazalnoj temp sad cu vam pokazati moj graf od proslog ciklusa koji je zavrsio negativnim teatovima i mengom...inace mjerim bazalnu vec duze vrijemw i moji grafovi s obzirom jako skolski ali ovaj me je raspametio :D
https://ibb.co/ts6QRkh
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Posto vidim da pricate cesto o bazalnoj temp sad cu vam pokazati moj graf od proslog ciklusa koji je zavrsio negativnim teatovima i mengom…inace mjerim bazalnu vec duze vrijemw i moji grafovi s obzirom jako skolski ali ovaj me je raspametio :D
Ja jos nisam u tome ful, ali koliko kuzim po grafu osim zadnji dan kad je pala meni bi Parila T na prvu jel da... Ah...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Posto vidim da pricate cesto o bazalnoj temp sad cu vam pokazati moj graf od proslog ciklusa koji je zavrsio negativnim teatovima i mengom…inace mjerim bazalnu vec duze vrijemw i moji grafovi s obzirom jako skolski ali ovaj me je raspametio :D
Ja jos nisam u tome ful, ali koliko kuzim po grafu osim zadnji dan kad je pala meni bi Parila T na prvu jel da… Ah…
Da da ovo bi bio u pravilu trudnički graf, idealan.... A kod tere je pokazao da nema pravila. Dakle za ovaj graf sam osobno garantirala da je tera T.... A ono ćorak da ne može veći.... I nikad mi neće bit jasno kako i zašto.
url=https://lilypie.com]
Lela ma ni taj pad nije znacajan jer je i dalje temp visoka kod nekoga bi ovo izgledalo kao T ali kod mene ocito ne...tako da najboljw ju je mjeriti par ciklisa da znas svoje stanje kako ti temp izgleda da bi znala imali li promjene...ja sa s ovom naucila da ocito kad budem trudna cu imat vecu temp i nesmije biti pada :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji