Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    23. Veljača 2020. 08:00

Marinalin

Tako je lela nemoj bezveze radit jer samo jos vise se na zivciramo😱
    Ja trebam dobit petak
    I nadam se da nece kasnit jer mi mora zavrsit do pregleda prohodnosti j.
    Jos najgore mi je vaginalete moram stavljat 3 noci prije a jos cu curit fuj😤😤😤

Ja u cetvrtak. Ma nema sanse, da ns dobiijem radila bi eventualno nedjelju ujutro jer smo tad mm i ja skupaa. Ja se nadam da mi ne kasni ili ne dodje ranije jer mi za sad po app O pada vikend pa da ulovimo malo sanse hahhaahahhahah iduca dva mjeseca. 😂😂😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

23. Veljača 2020. 08:02

Da onaj sljedeci vikend vec imas O
    Ja isto jer mi dode ranije O.
    5.3 imam pregled a 8.3 o pa nakon pregleda sljedeci dan se bacam u akciju .
    Jer inace kazu da NEKOME nakon pregleda dode lakse do zaceca pa mozda mi upali😂

Kiky 🥰
    23. Veljača 2020. 08:03

Zene, nista od moga testa. Upravo je dosla vjestica, tiho i bezbolno....idemo dalje u 14ti ciklus nema predaje 😊 i ništa mi neće ovi dan pokvarit 😃😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

23. Veljača 2020. 08:03

Pred mamom ne pusim pa mislim da ako sam ovaj tjedan izdrzala da bih sad fino mogla skroz prestat👌

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 08:06

Marinalin

Pred mamom ne pusim pa mislim da ako sam ovaj tjedan izdrzala da bih sad fino mogla skroz prestat👌

I ja se skrivam pred mamom HAHHHAHAH Isuse meni se mm smije i ne moze vjerovat. Svakako prestani!!!  Ja isto moram

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 08:08

Kristina jeste li ti i mm obavili sve pretrage? 
    Bas mi jucer priča frizerka da joj nekoliko frendica pokusava dobit bebu i to vise od god dana. A ona je isto preko god i pol pokusavala u ranim 20ima. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• justagirl2201
    23. Veljača 2020. 08:09

Kristinak zao mi je 😕 ali tako je...samo pozitivno dalje....slj.mjesec je tvoj 😘😘😘😘🤞🤞🤞🤞

23. Veljača 2020. 08:14

Znaci i u ranim 20tima se dugo pokusava ostvarit trudnocu😱😱
    Jbt sta se ja cudim onda sebi i ovih jebenih pol godine😤

Kiky 🥰
    23. Veljača 2020. 08:15

LeLa2807

Bas mi jucer priča frizerka da joj nekoliko frendica pokusava dobit bebu i to vise od god dana. A ona je isto preko god i pol pokusavala u ranim 20ima.

Nismo jos sve. Rekao mi je ginekolog u 11mj kada sam bila na pregledu da pokusavamo jos 6mj pa cemo onda ici dalje na pretrage. A muz mi je doma jos mjesec dva pa onda ide na 5 mj ća pa cemo tek onda kada se vrati ici dalje ako do tada nista ne bude. Planiramo ici na postupak potpomognute ako nam ne upali jos ovih mjesec dva....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 08:18

kristinak

LeLa2807

Nismo jos sve. Rekao mi je ginekolog u 11mj kada sam bila na pregledu da pokusavamo jos 6mj pa cemo onda ici dalje na pretrage. A muz mi je doma jos mjesec dva pa onda ide na 5 mj ća pa cemo tek onda kada se vrati ici dalje ako do tada nista ne bude. Planiramo ici na postupak potpomognute ako nam ne upali jos ovih mjesec dva….

Ma gle moze biti neka banalna stvar u pitanju, ali moze bit i stres. Jer vidim da svi zivi dugo pokusavaju. 

Kazem vam znam nekoliko cura u ranim 20ima i nikako da ostave T a sve u redu. I svi kazu opusti se doci ce. To sam si i ja prije uvijek mislila kad me T nije zanimala. Hahhahaa

Samo ne znam kako sam od one faze nedaj Boze da ostanem dosla do toga da placem kad dodje M i to preko noći maltene. 😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.