..Cure bok..ovaj mj mislim da ne radimo na bebi… 😂
….samo da se javim s mjesta događaja… puse svima !! ❤
Sad ce bit dobitan keks hahahhaha
..a hahahahahaha... ma vrag se ne javlja.. tiha meša 😂😂
Ja cu cekat ako bude kasnila 5 dana onda cu tek radit test. Osjecam neko bockanje dole kao da me trnci prolaze kroz jajnike i kroz nogu ali neboli me nista kao da cu dobiti stvari. Inace me zna boliti trbuh to mi je malo cudno.
To bockanje ti je meni bio prvi simptom T, tako da drzim 🤞 da je to to. Sutra vec mozes napraviti test i znati ces na cemu si 🤭
Evo cekam O 8.3 pa se opet bacam u akciju😂😂😂
Kad je tebi i ostaloj ekipi iz Ri😂😂
Ti i ja skupa radimo test za koji dan. 😊 I ako ne nadam se puno, pao mi imunitet, prehladu sam neku pokupila, upalu mjehura, jajnik me boli, piskam svakih 15 minuta i od toliko uvin h caja mi se povraca. Koma.
Ali nema odustajanja 😋
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ti i ja skupa radimo test za koji dan. 😊 I ako ne nadam se puno, pao mi imunitet, prehladu sam neku pokupila, upalu mjehura, jajnik me boli, piskam svakih 15 minuta i od toliko uvin h caja mi se povraca. Koma.
Ali nema odustajanja 😋
I ja radim sa vama hahahahaha bas smo se uskladile. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ali nema odustajanja 😋
za ranu trudnoću je normalno da imunitet padne i da se prehladis, tako da, pij kamilicu, nemoj uvin čaj, dok ne vidis je li + ili -
Cure, molim vas za vase misljenje. Od ovulacije me bole jajnici i dio oko rodnice, neka tupa bol. Takodjer mi se desavalo da me zeludac odjednom zaboli al bol isto kao struna. Ledja me takodjer bole i stalno piskim. Maloprije me zeludac opet jako zabolio i drhtavica me kao neka uhvatila i proslo. Trudna nisam jer sam radila dva testa i oba su bila negativna. Je li se ikome od vas nesto slicno desavalo. Stvarno sam zabrinuta. Ici cu kod ginek. samo cekam mengu pa da prodje pa da se narucim neugodno bi mi bilo ici ako u medjuvremenu dobijem.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Zaboravila sam spomenuti da me danas i grlo pocelo boliti. Sve mi se sastalo. Iskreno me strah neki uhvatio, bojim se da nije neka jaka upala ili ne daj Boze nesto gore.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Vidim imas 5 dana do menge, odi kod ginica i riješi to. Uopće ne razumijem zasto svi izbjegavaju da i pod mengom odu ginu... Ja sam bila milijun puta i pod mengom i prije ovulacije I poslje ovulacije, i sam ginic me je tako narucivao jer kaze da se u svakoj fazi ciklusa nesto vidi bolje nesto lošije, i normalno da mi je bilo neugodno kao zakrvarit cu sve, medutim on mi je rekao da gacice skidam kad me vec digne na stolicu ako jako curim, ako ne da ih skinem prije nego sjednem i to je to... Cure ako vas muci nesto, sumnjate na upale i slicno idite odmah, ne čekajte, jer kasnije mozda vise nece nista vidjeti ili ne daj boze otic na gore. Ne kaze se uzalud bolje spriječiti nego liječiti....
Sortiraj odgovore
Najstariji