Zene cestitam na plusicima!!!
Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn
Sigurno je kada je bio pik druga crtica bila jednako tamna ili tamnija? Ako nije,postoji mogucnost da tek dolazi vrhunac,tako sam ja jednom mislila da je pik pa je bio tek za par dana 🤦♀️
To sam i ja pomislila sto znaci da mi je ovulacija mogla biti i kasnije nego sto sam mislila. Mislila sam da je 10tog zbog bolova u jajnicima ali prvi put mi se desava da me od ovulacije jajnici stalno boluckaju pa sad vise nisam sigurna ni kad je bila ovulacija.
Jedan ciklus sam ja imala 6 dana ovulacijske bolove. Prvi dan kad me zabolilo mislila sam okej, to je to dogadja se o…. Al, nije prestajalo. Bas ostra bol non stop danima. I odem kod gin i ona vidi na uzv tek tad da ce biti O. I jos ju pitam kak me 6 dana boli a ne samo jedan ko cijeli zivot. Kaze da je to normalno….
Mene bole jajnici od ove ovulacije svaki dan. Jutros radila clearblue minus ko kuca 😣. Moracu otici ginekologu da vidim sta je. Prije godinu sve bilo ok, papa test uredan. Mozda sam se prehladila, nemam pojma. Uglavnom, trudnoca nije definitivno 😔.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ljubicica dobrodosla nazad💕
Ja isto imam 36god,i obavila sve pretrage jos samo prohodnost jajovoda ,neznam dal si to obavila?
Jel se zdravo hranis,sta sve uzimas od vitamina?kolko pokusavate?
Hvala ♥️ Prošle godine smo pokušavali nekoliko mjeseci bez uspjeha, onda sam dobila novi posao pa smo sve stopirali dok ne vidimo kak će ići na poslu. Ove sedmice bila na redovnom pregledu i folikulometriji, htjeli u trećem mjesecu nastavit pokušavat ali eto ipak krenuli od ovog mjeseca, tak da je ovo prvi ciklus. Počela sam koristit suhe smokve u maslinovom ulju, to je kao super zdravo za jajne ćelije, uz to koristim kapsule od vrkute, koje imaju u sastavu i ulje noćurka i vitex, to samo do O i super su mi, sluzi kao u priči. Kad smo rekli gin da muž koristi profertil, kaže on da bi bilo super da i ja to koristim (profertil za žene), pa ako ne bude plus sad, od narednog ciklusa ću i to uvesti. Ishrana bi mogla bit i zdravija al eto i na tome ću počet radit ozbiljno :) Za prohodnost jajovoda još mi nije ništa predložio, ali rekao je da pokušamo 3,4 mjeseca sa ciljanim odnosima, ako ne bude plusa, idemo dalje, da ne gubimo vrijeme. Eto onda generacijo pratimo se, da vidimo koja će kombinacija bit dobitna :)
Kakve su to kapsule ? Di ih ima za kupit? Ajde nabaci sliku 😂😂 sve za sluz 👏👏
https://ibb.co/LZ9gXh1
https://ibb.co/dQCF7Gg
Valjda sam dobro ubacila slike :D
Ja sam u BiH, i ima ih kupiti u DM-u.
Meni su one pomogle mnogo i za simptomima PMS-a, za sluz i čaj vrkuta uvijek mi pomogne, ali ovako u kapsulama je zgodnija i lakša primjena :)
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ja nisam al kuzim sto te buni. Moj savjet - drzi se jednih trakica. Ovak ce te samo zbunjivat iako po mojoj logici sve trebaju pokazat PIK kad bude…samo kod osjetljivijeg mozda bude tamnija crta…nemam pojma🤔
Evo mog testica na 11dpo:
https://ibb.co/r3HznHW
I dalje ne vjerujem
🤰♥️
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ajme bas mi djeluju obecavajuce , moram.to naci u dm-u 😁
Mislim da bi i otopljenog vraga popila ako bi funkcionirao 😂😂
Justagirl zeno, ovo je pluscina iz aviona .. jesi rekla muzicu ? ☺☺
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Rekla sam mužu jučer i rekli smo svojima...mi smo jednostavno takvi...ne možemo šutit dugo...pa kud puklo! 🤣
Na mahove sam presretna na mahove prestravljena...cijelo vrijeme mi u glavi šta ak procurim? Onda sva ta sreća u sekundi nestaje....ali znam znam - pozitiva samo!!!! U Božje ruke 😍😍😍😍
Istina, rekla ili ne sudbina je vec zapisana, ovaj puta najljepsa 😚😚
Ajme ja sam danas sanjala da sam trudna i kak sam sastavljala slova "its a boy" da posaljem svojima...
Dok sam bila trudna sam sanjala spontani i to me docekalo par dana kasnije... sad pre ovulacije sanjam ovo.. jebes mu sve ak to nebu neki znak 🤞🤞
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Odbrojavanje 2/2020.
Peggy95 - ➕
Jasamja - ➕
Tonia - ➕
Marina - ➕
KristinaK - 21.2.2020 - 0 dana🤞
Anitor - 22.2.2020 - 1 dan🤞
Cvjetic123 - 23.2.2020 - 2 dana 🤞
Justagirl - 24.2.2020- 3 dana 🤞➕
MarinaStam - 25.2.2020 - 4 dana🤞
Lilo23 - 26.2.2020 - 5 dana 🤞
Lela2807 - 27.2.2020 - 6 dana🤞
Sanja0508 - 27.2.2020 - 6 dana🤞
Marinalin - 27.2.2020 - 6 dana🤞
Irma90 - 29.2.2020 - 8 dana🤞
ODBROJAVANJE 3/2020
( test na dan ocekivane M ili dan kasnije 🤭)
Jelenajelena - 1.3.2020 - 9 dana🍀
Malamala -1.3.2020 - 9 dana🍀
Rita88 - 3.3.2020 - 11 dana🍀
Malela - 3.3.2020 - 11 dana 🍀
Anitram - 4.3.2020 - 12 dana 🍀
Ljubicicax - 4.3.2020 - 12 dana 🍀
Dina91 - 5.3.2020 - 13 dana🍀
Pipin - 6.3.2020 - 14 dana🍀
Pepika - 6.3.2020 - 14 dan 🍀
Anab - 7.3.2020 - 15 dana🍀
Tera- 7.3.2020 - 15 dana 🍀
Mala Kokosica - 8.3.2020 - 16 dana🍀
Breskva - 10.3.2020 - 18 dana 🍀
Crookshank - 12.3.2020 - 20 dana 🍀
Anaid - 13.3.2020 - 21 dan 🍀
Nova19 - 15.3.2020 - 23 dana 🍀
Tommyfame - 18.3.2020 - 26 dana 🍀
Crnerupe - 20.3.2020 - 28 dana 🍀
Cure pozdrav svima, posebno za Malllu, Martinu, Zvjezdicu, Terru… Ne znam sjeća li me se iko, bila sam aktivna učesnica odbrojavanja na početku ove teme, a onda sam se zbog novog posla povukla iz odbrojavanja nekad u 6. mjesecu 2019. Evo me sada nazad, danas sam 1dpo, Martina molim te piši me za nedobiti 04.03., jedva sam čekala da se vratim na listu :) Iako je povratak bio planiran za 3. mjesec, nekako se sve sada poklopilo baš fino: na pregledu i papa testu sve uredno, ovulacija potvrđena na uzv, endometriji 13,5 mm, spolni i hormoni štitne odlični za mojih 36 godina :D Te moje godine samo mog gin brinu, meni nisu problem :D Jedino što bi moglo bit prepreka je to što je muž na profertilu ( zbog lošeg spermiograma) tek 1,5 mjesec, a za učinak treba min 3 mjeseca, no dobro, ostaje da se vidi… Sretno nam svima :*
Kako se ne bi sjecala…wuhuuu..drago mi je da si s nama ponovno iako bi vise zeljela da si na drugoj temi ali polako doc ce i to. Da nekad trebamo biti strpljiviji nego sto jesmo ali doci ce i taj dan. A do tada uvijek pokusavat mozete prirodno. Nikad se ne zna. 😉😊❤🤗😘..i btw. Pratimo se sa istim danom na odbrojavanju 😉
Draga naša Martina, puna podrške i pozitive uvijek ♥️ Dočekat ćemo i mi druženje na ljepšoj temi, sigurna sam, možda već ovaj put se zajedno na isti dan prebacimo, budući da odbrojavamo zajedno :) Možda nam moj povratak donese sreću :) Pa onda i ostale cure krenu za nama :)
Daaaaaa ❤❤❤❤❤
Rekla sam mužu jučer i rekli smo svojima…mi smo jednostavno takvi…ne možemo šutit dugo…pa kud puklo! 🤣
Na mahove sam presretna na mahove prestravljena…cijelo vrijeme mi u glavi šta ak procurim? Onda sva ta sreća u sekundi nestaje….ali znam znam - pozitiva samo!!!! U Božje ruke 😍😍😍😍
Ma sve je to normalno. Bit ce sve ok ❤🤗😘
Ja ovaj mj otpisujem jer lijevi jajnik nikad ne osjetim kad ovuliram a i teško uhvatim pik kad je lijevi jajnik u pitanju....tako da ću radije čekati dok obavim sve preglede i kad budem znala da je sve okej nastavljamo dalje i sa testicima itd....ugl javim vam u pon kad će me staviti za termin...curama koje su u iščekivanju želim ogromne pluseve😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji