Čestitam cure na plusicima🥰 neka vam je školska.. Ja sam 6dpo imam osjecaj kao ds cu procurit. Imam lagane grcice 🙄
Mala
Ja nisam al kuzim sto te buni. Moj savjet - drzi se jednih trakica. Ovak ce te samo zbunjivat iako po mojoj logici sve trebaju pokazat PIK kad bude...samo kod osjetljivijeg mozda bude tamnija crta...nemam pojma🤔
Evo mog testica na 11dpo:
https://ibb.co/r3HznHW
I dalje ne vjerujem
Ana b pa ja sam na pregled kod ginekologice cekala samo 1mj
A za kliniku plodnosti isto 1mj😂😂😂
Pa majke ti nadji neku drugu doktoricu😂
Ja sam isto slagala da radimo godinu dana bebu i eto narucili nas fino 👍
Nema, sve puno taj mi je jedini ostao a da je u mom gradu 😓 i čak mi je obiteljski doktor ovaj tjedan reko pa mladi ste imate vremena…zato što smo mladi nama uvijek stave termin za stotinu godina 😓 kod ginekologa uvijek dugo čekam termin pa sta god da mi treba ja kod svog obiteljskog doktora i trazim i provjeravam
Ma ja sam bila uzasna sto se pregleda tice prije svega ovoga. Tako da znam sve. Meni je problem bio sto me nista nije boljelo, menge stvarno uredne, ovulacija se osjetila svaki mjesec.. Nikad nikakvih problema i naravno da mi je stav bio sta cu ic kad sam dobro. I poludila bih kad bi mi netko poceo pametovat oko toga. Bas sam bila ono daj me pusti, vidis da sam dobro. 😂😂😂
Sve je to normalno. 😉
Jutroooo svima! Ja sam mislila sinoc iskoristit i 15.dan ciklusa za sex ali mi je ovaj moj tako isao na zivce, sama njegova pojava pa sam odustala i otisla spavat rano 😂😂😂😂
Gudi me sa strane bole od jucer, trbuh me isto jucer bolio ali imala sam problem s velikom nuzdom jer sam noc prije sama pojela cijelu onu slatku uskrsnu sirnici 😂😂😂😂 nadam se da je O bila jer bas mi je momak isao na zivce jučer. Toliko da mi se nije dalo ni pricat s njim jos u autu s posla. Al skuzio je odmah da je nesto pa me pustio na miru, bez pitanja. Naucio čovjek. 😂😂 Tako da mislim da sam sluzbeno u onom drugom dijelu ciklusa.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja nisam al kuzim sto te buni. Moj savjet - drzi se jednih trakica. Ovak ce te samo zbunjivat iako po mojoj logici sve trebaju pokazat PIK kad bude…samo kod osjetljivijeg mozda bude tamnija crta…nemam pojma🤔
I dalje ne vjerujem
🥰🥰🥰 Kako je lijepi vidjeti plus, da se bar i nama posreci
Mala
Cure, jel se Femisan kapi mogu samo kupit preko interneta ili ima u apoteci?? 😁
Ima ih u apotekama.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Zene cestitam na plusicima!!!
Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn
Sigurno je kada je bio pik druga crtica bila jednako tamna ili tamnija? Ako nije,postoji mogucnost da tek dolazi vrhunac,tako sam ja jednom mislila da je pik pa je bio tek za par dana 🤦♀️
To sam i ja pomislila sto znaci da mi je ovulacija mogla biti i kasnije nego sto sam mislila. Mislila sam da je 10tog zbog bolova u jajnicima ali prvi put mi se desava da me od ovulacije jajnici stalno boluckaju pa sad vise nisam sigurna ni kad je bila ovulacija.
Jedan ciklus sam ja imala 6 dana ovulacijske bolove. Prvi dan kad me zabolilo mislila sam okej, to je to dogadja se o.... Al, nije prestajalo. Bas ostra bol non stop danima. I odem kod gin i ona vidi na uzv tek tad da ce biti O. I jos ju pitam kak me 6 dana boli a ne samo jedan ko cijeli zivot. Kaze da je to normalno....
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ja nisam al kuzim sto te buni. Moj savjet - drzi se jednih trakica. Ovak ce te samo zbunjivat iako po mojoj logici sve trebaju pokazat PIK kad bude…samo kod osjetljivijeg mozda bude tamnija crta…nemam pojma🤔
I dalje ne vjerujem
E sada cu reci CESTITAM! 😘🥳🥳🥳🥳🥳
Meni jucer malo nakon ‘akcije’ ponovno krv, ne sukrvica nego bas krv to mi se i u proslom ciklusu dogodilo oko ovulacije. Netko je tu pisao da je to dobar znak ovulacije, ali naisla sam na internetu na mislienja da to moze biti znak da nema ovulacije?
Zna netko vise o tome? Mislim ako je folikul narastao do 15mm valjda to je neki znak da je ok i da je na kraju bila ovulacija...
Mene boli ljevi jajnik i dobila sam upalu mjehura. Ne onu jaku vec onu da te zivcira i pece i zajebava. Bas sam ljuta, ja koja se pazim stalno, nosim strample ispod hlaca, uvijek dvoje carape, dugacke jakne i evo mi upala gratis. Uzas. 😓
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji