Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    21. Veljača 2020. 20:44

Mallla

Justagirl2201 službeno čestitam! Ne znam tko će nam sad piškat testove od Ovulacije do očekivane M 😂😂 neka si ti nama trudna…. I ovaj put je jasno da je sve kako treba biti….

Mislim da ću je ja zamjenit, jedva sam čeklaa da se vratim odbrojavanju i lovljenju sjenica, još zalihe na zavidnom nivou, danas stiglo 100 LH testova i 30 hcg 😂😂😂

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 20:48

Hvala draga Ljubičica 😍 i ja sam totalno za lov na sjene! Obožavam to tak da...bring it on!!! A vidim da si se naoružala trakicama...tak treba! 🤣😊😍😘

sanja0508
    21. Veljača 2020. 21:31

ana.b.

Znam da nije neko opravdanje ali tu u njemačkoj kad tražim termin danu mi tek za pola godine i taman kad dođe termin dođe i M 😓 jer imam neredovite cikluse i ne mogu znati da će doći. I tako mi je već bilo 2 puta u zadnje 3 godine pa sam odustala i sad sam čekala da prođe bar pola godine kako pokušavamo, (a sad je otprilike 9.mj pokusavanja) pa ću im slagati da pokušavamo godinu i valjda ću termin dobiti ovaj puta malo ranije 🤔

Ma ne brini se. Nisi ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo. Meni je bilo proslo 2 godine i kada sam shvatila uhvatila me panika. (U to vrijeme nismo radili na bebici i isla sam na kontrole jednom godisnje) nakon toga sam otisla, dobro da se ginekologu nisam ispricala sto me nije bilo i jos se krenula pravdati kako sam imala samo 2 partnera u zivotu i da sam sa MM  4 godine i da sam zaboravila na pregled 😂😂 i ispalo je sve ok, rekao mi i sam da se ne brinem da me nesto bolilo da bi dosla i da cemo sada obaviti sve sta treba. Tako da me tim rijecima smirio. 😊
    Odi obavi, radi svog mira i ne brini se nista. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Aneee
    21. Veljača 2020. 21:36

sanja0508

ana.b.

Znam da nije neko opravdanje ali tu u njemačkoj kad tražim termin danu mi tek za pola godine i taman kad dođe termin dođe i M 😓 jer imam neredovite cikluse i ne mogu znati da će doći. I tako mi je već bilo 2 puta u zadnje 3 godine pa sam odustala i sad sam čekala da prođe bar pola godine kako pokušavamo, (a sad je otprilike 9.mj pokusavanja) pa ću im slagati da pokušavamo godinu i valjda ću termin dobiti ovaj puta malo ranije 🤔

Ma ne brini se. Nisi ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo. Meni je bilo proslo 2 godine i kada sam shvatila uhvatila me panika. (U to vrijeme nismo radili na bebici i isla sam na kontrole jednom godisnje) nakon toga sam otisla, dobro da se ginekologu nisam ispricala sto me nije bilo i jos se krenula pravdati kako sam imala samo 2 partnera u zivotu i da sam sa MM 4 godine i da sam zaboravila na pregled 😂😂 i ispalo je sve ok, rekao mi i sam da se ne brinem da me nesto bolilo da bi dosla i da cemo sada obaviti sve sta treba. Tako da me tim rijecima smirio. 😊
    Odi obavi, radi svog mira i ne brini se nista.

Hahahhaha baš me zanima šta će meni moj reći 🤣 A predobro to sa ispricavanjem hahahaha 🤣🤣🤣 
    A moja mama meni govori ajde ne brini i ja sam samo išla kad sam bila trudna (znači 3 puta u zivotu) 🤣 al opet u današnje vrijeme je drugcije pa moramo malo više paziti nikad ne znaš 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nova19
    21. Veljača 2020. 21:57

Cure, jel se Femisan kapi mogu samo kupit preko interneta ili ima u apoteci?? 😁

21. Veljača 2020. 22:07

U hrvatskoj u apoteci a u njeamcku samo dostavom😂😂😱

MalaD
    21. Veljača 2020. 22:22

Zene cestitam na plusicima!!!
    Ja danas 2 dpo.. A  lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim... https://ibb.co/yp82Rgn

21. Veljača 2020. 22:27

MalaD

Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn

Sigurno je kada je bio pik druga crtica bila jednako tamna ili tamnija? Ako nije,postoji mogucnost da tek dolazi vrhunac,tako sam ja jednom mislila da je pik pa je bio tek za par dana 🤦‍♀️

• Miakamo
    21. Veljača 2020. 22:29

MalaD

Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn

MalaD meni je tako pik bio 10tog a 11tog i 12tog lh trakica isto bila tamnija od kontrolne. Ne znam ni ja sta bi moglo biti, mozda neko od cura zna. I mene ineresuje.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    21. Veljača 2020. 22:38

crnerupe

MalaD

Sigurno je kada je bio pik druga crtica bila jednako tamna ili tamnija? Ako nije,postoji mogucnost da tek dolazi vrhunac,tako sam ja jednom mislila da je pik pa je bio tek za par dana 🤦‍♀️

To sam i ja pomislila sto znaci da mi je ovulacija mogla biti i kasnije nego sto sam mislila. Mislila sam da je 10tog zbog bolova u jajnicima ali prvi put mi se desava da me od ovulacije jajnici stalno boluckaju pa sad vise nisam sigurna ni kad je bila ovulacija.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani