Ana b - onda je to valjda cesto. Evo meni i dalje prilikom brisanja ima malo krvi. Tko ce ga znati 😂
Jutro! 🌸
Meni 39 dan ciklusa, aplikacija kaze da trebam dobit za 6 dana.
Zadnih 3 dana me zabole jajnici 3x dnevno, samo me presjece, ali tako jako da moram cucnut il stat hodat, tak mi je svaki ciklus od kad ne pijem kontracepcijske tablete 😥 tako da cu vjv dobit danas il sutra, 14. mjesec pokusavanja. 😑
Justagirl cestitam!!!!
Sanja ja sam pobrala upalu isto, na kraju mi nakon tri dana uz cajevw nije prolazila pa sam zavrsila na tabletama. Sad je super jer je proslo. 🤩
Mm i ja jucer isli na veceru samo me jednom ovaj tj pitao kakav imam predosjećaj ja sam rekla da ne znam i jučer kad sam htjela zapocinjat temu je rekao pusti sad posvetimo se nama, dijete ce doc. A ja ono wtf hej ja sam htjela pricat. 😂😂
Jutros otisla na nokte i masažu jer mi od posla otpadaju ledja i osjećam se odmah bolje. Kasije setnja divan je dan pa kuhanje rucka. Sve samo da ne razmišljam.
Nemam nikakvih simptoma. Ni grčeva, ni bolova, niceg. Apsolutno. Tako da otpisujem lagano ovaj mj. Ali naravno nada umire posljednja. 😂
Što se tice krvi za vrijeme O, nisam imala ali čitala sam prije da je to cesta pojava pa ja ne bi dizala paniku
Cure koje ste u akcijanju sretno nek bude dobitno, ali i uzitak :D cure koje čekate za napravit testic nek bude + ili II ko kucaaaa :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela i ja sam bila otpisala ovaj mj jer kao i ti nisam imala nikakve simptome...ni sise ni grcevi nist!!! Samo kremasti iscjedak i to je to...tak da nekad i nesimptomi mogu bit simptomi. Držim fige!!! 😍
Moj miu pije od solgara cink i selen
Iako su mu malazi sperme super👍
Al ako ja pijem moze i on😂
Lela vidi mog grafa 😂
I ja sam bez simptoma samo iscjedak kao i svaki mjesec.
Lela vidi mog grafa 😂
I ja sam bez simptoma samo iscjedak kao i svaki mjesec.
Justagirl, Marina, ja sam do jucer imala gusti i obilni, a sad ga ima puno, ali vise nije toliko kremast pa ne znam vise.
Ja se u te temp ne razumijem. Hahahhhahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Zene, pazite na to krvarenje oko ovulacije. Imala sam ja nekoliko ciklusa da bi na kraju bio hpv, cin3 i miomi. Svakako to recite gin jer bolje da vas pregleda i zakljuci da je normalno i da je zbog ovulacije nego ne daj boze nesto gore. Krvarenja izmedju ciklusa bas i nisu normalna. Ne u nasim godinama, jbg. Naravno, ne mora nista biti alarmantno ali ja sve govorim iz iskustva, za svasta su me uvjeravali da je normalno pa na kraju nije bilo. Zvucim ko neki pesimist kojem je cilj ubijat drugima snove😂😂😂 al radije zapuhat na hladno, spomenut dr pa da netko strucniji kaze jel to normalno ili nije. 😉 Nesto sto je meni normalno drugome nije.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zene, pazite na to krvarenje oko ovulacije. Imala sam ja nekoliko ciklusa da bi na kraju bio hpv, cin3 i miomi. Svakako to recite gin jer bolje da vas pregleda i zakljuci da je normalno i da je zbog ovulacije nego ne daj boze nesto gore. Krvarenja izmedju ciklusa bas i nisu normalna. Ne u nasim godinama, jbg. Naravno, ne mora nista biti alarmantno ali ja sve govorim iz iskustva, za svasta su me uvjeravali da je normalno pa na kraju nije bilo. Zvucim ko neki pesimist kojem je cilj ubijat drugima snove😂😂😂 al radije zapuhat na hladno, spomenut dr pa da netko strucniji kaze jel to normalno ili nije. 😉 Nesto sto je meni normalno drugome nije.
Nisi pesimist. Meni je jako opasno ne ic na preglede po par godina. Sve to stoji mozda nekoj bude ok, al jednoj nece i sta onda. Nije to pesimistično nego realno. To što su ciklusi uredni, sto ne boli ne pecka bla bla ne mora znacit da je sve u redu. Pogotovo kad se planira dijete. Ja sam bila sva na iglama prije ove kontrole a proslo je 11 mj. Jbga meni je miom otkriven unutar 6 mj od pregleda prije 2 godine. Dakle na prvom u 9 mj sve super. Na drugom u 3mj tup miom. Nikakvi bolovi i nisam isla na kontrolu jer me nes mučilo nego ured placao pa aj da iskoristim. 😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Meni je bio kremast pa vodenast i nekad ga bas bilo puno a nekad jako malo samo na papiru kad se obrisem tak da svaki iscjedak bez mirisa nakon O je dobar znak...to sam čitala...moze biti i rani znak T iako opet sve ovisi od žene do žene...neke ga imaju stalno...ja sam ga imala i prosli mj a nisam bila T i sad ga imala i +
Sortiraj odgovore
Najstariji