Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    22. Veljača 2020. 12:39

Drage moje, ja radila 2 testa, oba negativna. Sutra trebam dobiti. 😑

+ 26.12.2020🖤

Pipin
    22. Veljača 2020. 13:45

Rastika svakako cu provjeriti, ni meni to nije bas uobicajeno. Hvala ti!

22. Veljača 2020. 13:54

Ja sam potrosila svoju folnu kiselinu pa danas moram ic kupit druge pa planiram uzet ove ima 900 pozitivnih recenzija na amazonu.
    I ako pijete koliko dnevno?

22. Veljača 2020. 13:55

??pije itko?

Napokon 2804
    22. Veljača 2020. 13:59

Marinalin

??pije itko?

Meni su kao trudnici dali tu folnu, dnevno jedna tableta, i rekli da pijem tu do 12 tjedna. Prije trudnoce sam pil baby Planung (femibion) 

22. Veljača 2020. 14:02

E pa te baby planung femibion sam pila do danas
    Znaci opet da kupim femibion😂😱😱

Kiky 🥰
    22. Veljača 2020. 14:07

Bok cure evo i mene.Danas mi pise da trebam dobiti.Sise bole i malo me probada dole ali necu jos radit test jer mi se mozda ciklus poremetio. Ostale nikakve simptome nemam ..imali smo kratko odnose kad su bili plodni dani pa sam vec i pisala da ne ocekujem previse i vjerovatno cu procurit.Ovaj vikend uopce nemam vremena za mislit na trudnocu ni na stvari jer sam sva u maskarama i karnevalu 🥳🥳 jucer je trakica lh bila malo tamnija ali nista specijalno kao kog Justgirl. I Justgirl cestitam na velikom plusu i zelim ti urednu trudnocu, bit ce sve u redu,samo pozitiva ❤❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Napokon 2804
    22. Veljača 2020. 14:17

Marinalin

E pa te baby planung femibion sam pila do danas
    Znaci opet da kupim femibion😂😱😱

Meni je ginekolog bio rekao da su one dobre za planiranje trudnoce, da svaka faza ima svoju folnu, kao koliko je kolicinski potrebno organizmu 

22. Veljača 2020. 14:28

Ja sam danas kupila sok od Aronije za imunitet.
    bio na akciji u Mulleru 1,5eura👌
    Nasla na amazonu kapi tinkturu vrkute🙏🏽👍
    Jos mao imam femisana i preskupo je narucivat za njemacku.
    Pa cu samo nastavit s kapima vrkute.👍

dinaa91
    22. Veljača 2020. 14:34

Marinalin

??pije itko?

Marinalin i ja pijem te...pije se svaki dan po jedna...dodze u pakovanju 90 tabletica tamam za 3 mj bude🙂

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.