Meni jucer malo nakon ‘akcije’ ponovno krv, ne sukrvica nego bas krvto mi se i u proslom ciklusu dogodilo oko ovulacije. Netko je tu pisao da je to dobar znak ovulacije, ali naisla sam na internetu na mislienja da to moze biti znak da nema ovulacije?
Zna netko vise o tome? Mislim ako je folikul narastao do 15mm valjda to je neki znak da je ok i da je na kraju bila ovulacija…
Meni je prosli ciklus bilo smedkasto crvenkasto. I to dan nakom stoperice. Zavisi sve. Ali mislim da nije alarmantno. Jedino ak se krene ponavljaz iz ciklusa u ciklus ne bi bilo na odmet spomenut ginicu.
Anitram - hvala! Ako se ponovi sljedeci ciklus svakako cu reci doktoru.
Zene cestitam na plusicima!!!
Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn
MalaD meni je tako pik bio 10tog a 11tog i 12tog lh trakica isto bila tamnija od kontrolne. Ne znam ni ja sta bi moglo biti, mozda neko od cura zna. I mene ineresuje
Mislim da je to bilo to- procijenite sami..
Meni po ovoj slici nije bio pik ali je bilo jako blizu..koji DC si to radila? Jesi radila jos koji test nakon toga,pa iduci dan barem dva?
Da jesam i niti jedan nije bio vise tako jaki.. Sve svjetlije.. Slika nemam.. Hmmm
Onda od te slike racunaj da je do ovulacije doslo izmedu 24 i 36 sati..i nakon toga brojimo DPO..bila ti je malo kasnija ovulacija,samo pitanje je kada je radena ta trakica i koji je bio DC,a kada si radila onu drugu sto je svjetlija i sto te zbunilo?
Znam.. Ova je bila ujutro 18dc a svijetlije su bile navecer taj dan i drugi dan.. Buni me sto je ova trakica od jucer 21dc i danas 22dc opet tamnija..
Pipin i ja sam evo baš sinoć imala odnos i jutros prilikom brisanja kao sluzava krv (vjv jer je pomijesana sa spremom) izgleda smedkasto...A isto tako sam mislila da mi je sinoć bila O, a sad ne znam sta bi moglo biti..🤷🏼♀️ tesko je biti zena kad nista ne razumijes sta se desava u tvom tijelu 😅🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Probudila sam se prehlađena 🙄🙄 za poludit vise! Danas maskare, aj bar nemam fibru, prezivir cu valjda...
Sta se tice lh trakica, ja sam prošli misec probala sa rozima i cb i isti dan je pokazao peak, bas cu probat testirat i nakon sta pokaze O (ako imam dovoljno trakica, nisam sigurna koliko mi ih je ostalo)
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Moze puknit neka sitna zilica prilikom odnosa pa da bude malo krvi, nije neuobicajeno niti opasno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zene koje ste i Njemacke narucivale femusa a kapi preko koje ste stranice narucile ? I ako moze slikice cink selen koji muzevi piju ? Hvala vam 😊
Ja nisam al kuzim sto te buni. Moj savjet - drzi se jednih trakica. Ovak ce te samo zbunjivat iako po mojoj logici sve trebaju pokazat PIK kad bude…samo kod osjetljivijeg mozda bude tamnija crta…nemam pojma🤔
Evo mog testica na 11dpo:
https://ibb.co/r3HznHW
I dalje ne vjerujem
Cestitam,to je jako lijepi plus.....neka bude skolska i opusti se,nemoj misliti na najgore..bit ce to sve dobro🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Zene koje ste i Njemacke narucivale femusa a kapi preko koje ste stranice narucile ? I ako moze slikice cink selen koji muzevi piju ? Hvala vam 😊
https://femisan-croatia.com/femisan-a-biljne-kapi/ tu ja naručujem 😊
A muž koristi samo cink
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni jucer poceo popodne bas dosta iscjedak tako da je O tu negdje... Hvala bogu pa moj muz dosao nikakav s nog. priprema doma tak da mi je s vrata rekao nemoj se ni trudit ubili su boga u meni 😂 morat cu ga zaskocit prije nego odem na posao jer bi se navecer isto moglo ponovit😅
Sortiraj odgovore
Najstariji