Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    21. Veljača 2020. 22:49

Oho, onda moram kupiti i femisan kapi 🤣

Mallla
    21. Veljača 2020. 22:50

justagirl2201

Malla mislis da ne postoji rizik od biokemijske?

Ma uvijek postoji ali nećemo tako razmišljati idemo misliti pozitivno, nema mjesta za negativne misli. 4-5 dana prije M fini čvrsti plus, nek se zadrži a mislim da hoće.... Sve je u Božjim rukama. 

url=https://lilypie.com]

• Malela
    21. Veljača 2020. 22:59

Cure, danas mi je 3dpo. Svako malo me probode jajnik iz kojeg sam ovulirala i imam onako dosta bijelog - krem iscjetka. Ono što me zanima. Jel to sve normalno, mislim dal  je okej za moguću trudnoću,?🙄

MalaD
    21. Veljača 2020. 23:08

Miakamo

MalaD

Zene cestitam na plusicima!!!
    Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn

MalaD meni je tako pik bio 10tog a 11tog i 12tog lh trakica isto bila tamnija od kontrolne. Ne znam ni ja sta bi moglo biti, mozda neko od cura zna. I mene ineresuje

Mislim da je to bilo to- procijenite sami..

21. Veljača 2020. 23:15

MalaD

Miakamo

MalaD

Ja danas 2 dpo.. A lh trakica pokazuje ovo.. : neznam sta da mislim…https://ibb.co/yp82Rgn

MalaD meni je tako pik bio 10tog a 11tog i 12tog lh trakica isto bila tamnija od kontrolne. Ne znam ni ja sta bi moglo biti, mozda neko od cura zna. I mene ineresuje

Meni po ovoj slici nije bio pik ali je bilo jako blizu..koji DC si to radila? Jesi radila jos koji test nakon toga,pa iduci dan barem dva?

Ginny
    21. Veljača 2020. 23:29

I meni jucer doslo 35 hcg testova, onib bez slova 😂 sjene here I come 💪😎😂😂😂
    Oduvik sam zeljela rodit proljetno dite, i sama sam proljetnica 😂 al moze i plus na proljece, necu vise bit izbirljiva haha. Napokon sam malo bolje, cak smo i akciju nabacili 💪

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

MalaD
    21. Veljača 2020. 23:54

crnerupe

MalaD

Miakamo

MalaD

Meni po ovoj slici nije bio pik ali je bilo jako blizu..koji DC si to radila? Jesi radila jos koji test nakon toga,pa iduci dan barem dva?

Da jesam i niti jedan nije bio vise tako jaki.. Sve svjetlije.. Slika nemam.. Hmmm

• anaid
    22. Veljača 2020. 07:51

LjubičicaX

Marinalin

Ljubicica dobrodosla nazad💕
    Ja isto imam 36god,i obavila sve pretrage jos samo prohodnost jajovoda ,neznam dal si to obavila?
    Jel se zdravo hranis,sta sve uzimas od vitamina?kolko pokusavate?

Hvala ♥️ Prošle godine smo pokušavali nekoliko mjeseci bez uspjeha, onda sam dobila novi posao pa smo sve stopirali dok ne vidimo kak će ići na poslu. Ove sedmice bila na redovnom pregledu i folikulometriji, htjeli u trećem mjesecu nastavit pokušavat ali eto ipak krenuli od ovog mjeseca, tak da je ovo prvi ciklus. Počela sam koristit suhe smokve u maslinovom ulju, to je kao super zdravo za jajne ćelije, uz to koristim kapsule od vrkute, koje imaju u sastavu i ulje noćurka i vitex, to samo do O i super su mi, sluzi kao u priči. Kad smo rekli gin da muž koristi profertil, kaže on da bi bilo super da i ja to koristim (profertil za žene), pa ako ne bude plus sad, od narednog ciklusa ću i to uvesti. Ishrana bi mogla bit i zdravija al eto i na tome ću počet radit ozbiljno :) Za prohodnost jajovoda još mi nije ništa predložio, ali rekao je da pokušamo 3,4 mjeseca sa ciljanim odnosima, ako ne bude plusa, idemo dalje, da ne gubimo vrijeme. Eto onda generacijo pratimo se, da vidimo koja će kombinacija bit dobitna :)

Kakve su to kapsule ? Di ih ima za kupit? Ajde nabaci sliku 😂😂 sve za sluz 👏👏

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    22. Veljača 2020. 07:51

MalaD

Miakamo

MalaD

Po meni ovo možeš brojati kao pik iako na ovim trakicama zna bit puno jasniji i vidljiviji. Svejedno ako imaš trakica nastavi ih raditi jer uvijek postoji mogućnost da je jedna bila takva al da nije npr. Bio pik.... Ža sad kompliciram al nadam se da si me skontala!
    Ja sam isto u lovu na pik ali sa zelenim trakicama. 
    I imam jedno razmišljanje koje ne znam baš koliko će biti razumljivo.... Znači imamo trakice roze 10ml zelene 20ml Clearblue 40ml.... E sad, ne čini mi se isto imati pik na 10, 20 i 40ml/u....znači da ako na 10ml imam pil danas al na 40ml za 2 do 3 dana znači da mi ovulacija bude tek 4-5 dana nakon pika na rozim.... Ili one sve iatovremeno daju pik.... Jel to netko nekad probao? 

url=https://lilypie.com]

22. Veljača 2020. 07:58

MalaD

crnerupe

MalaD

Miakamo

MalaD

Da jesam i niti jedan nije bio vise tako jaki.. Sve svjetlije.. Slika nemam.. Hmmm

Onda od te slike racunaj da je do ovulacije doslo izmedu 24 i 36 sati..i nakon toga brojimo DPO..bila ti je malo kasnija ovulacija,samo pitanje je kada je radena ta trakica i koji je bio DC,a kada si radila onu drugu sto je svjetlija i sto te zbunilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.