Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2020. 20:06

Ana b pa ja sam na pregled kod ginekologice cekala samo 1mj
    A za kliniku plodnosti isto 1mj😂😂😂
    Pa majke ti nadji neku drugu doktoricu😂
    Ja sam isto slagala da radimo godinu dana bebu i eto narucili nas fino 👍

Napokon 2804
    21. Veljača 2020. 20:15

https://ibb.co/LxsrRVn vidite sto sam upravo pročitala, tako da se po tome ne treba previse opterećivati pikom

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 20:17

Malla mislis da ne postoji rizik od biokemijske?

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 20:18

Ja cu bit s vama tu dok se sve ne preselite. Vi ste moje curke 😍 navikla sam na vas

Pipin
    21. Veljača 2020. 20:24

Just a girl - cestitam😍😍😍

LjubičicaX
    21. Veljača 2020. 20:26

Marinalin

Ljubicica dobrodosla nazad💕
    Ja isto imam 36god,i obavila sve pretrage jos samo prohodnost jajovoda ,neznam dal si to obavila?
    Jel se zdravo hranis,sta sve uzimas od vitamina?kolko pokusavate?

Hvala ♥️ Prošle godine smo pokušavali nekoliko mjeseci bez uspjeha, onda sam dobila novi posao pa smo sve stopirali dok ne vidimo kak će ići na poslu. Ove sedmice bila na redovnom pregledu i folikulometriji, htjeli u trećem mjesecu nastavit pokušavat ali eto ipak krenuli od ovog mjeseca, tak da je ovo prvi ciklus. Počela sam koristit suhe smokve u maslinovom ulju, to je kao super zdravo za jajne ćelije, uz to koristim kapsule od vrkute, koje imaju u sastavu i ulje noćurka i vitex, to samo do O i super su mi, sluzi kao u priči. Kad smo rekli gin da muž koristi profertil, kaže on da bi bilo super da i ja to koristim (profertil za žene), pa ako ne bude plus sad, od narednog ciklusa ću i to uvesti. Ishrana bi mogla bit i zdravija al eto i na tome ću počet radit ozbiljno :) Za prohodnost jajovoda još mi nije ništa predložio, ali rekao je da pokušamo 3,4 mjeseca sa ciljanim odnosima, ako ne bude plusa, idemo dalje, da ne gubimo vrijeme. Eto onda generacijo pratimo se, da vidimo koja će kombinacija bit dobitna :)

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    21. Veljača 2020. 20:32

Anitram1982

LjubičicaX

Cure pozdrav svima, posebno za Malllu, Martinu, Zvjezdicu, Terru… Ne znam sjeća li me se iko, bila sam aktivna učesnica odbrojavanja na početku ove teme, a onda sam se zbog novog posla povukla iz odbrojavanja nekad u 6. mjesecu 2019. Evo me sada nazad, danas sam 1dpo, Martina molim te piši me za nedobiti 04.03., jedva sam čekala da se vratim na listu :) Iako je povratak bio planiran za 3. mjesec, nekako se sve sada poklopilo baš fino: na pregledu i papa testu sve uredno, ovulacija potvrđena na uzv, endometriji 13,5 mm, spolni i hormoni štitne odlični za mojih 36 godina :D Te moje godine samo mog gin brinu, meni nisu problem :D Jedino što bi moglo bit prepreka je to što je muž na profertilu ( zbog lošeg spermiograma) tek 1,5 mjesec, a za učinak treba min 3 mjeseca, no dobro, ostaje da se vidi… Sretno nam svima :*

Kako se ne bi sjecala…wuhuuu..drago mi je da si s nama ponovno iako bi vise zeljela da si na drugoj temi ali polako doc ce i to. Da nekad trebamo biti strpljiviji nego sto jesmo ali doci ce i taj dan. A do tada uvijek pokusavat mozete prirodno. Nikad se ne zna. 😉😊❤🤗😘..i btw. Pratimo se sa istim danom na odbrojavanju 😉

Draga naša Martina, puna podrške i pozitive uvijek ♥️ Dočekat ćemo i mi druženje na ljepšoj temi, sigurna sam, možda već ovaj put se zajedno na isti dan prebacimo, budući da odbrojavamo zajedno :) Možda nam moj povratak donese sreću :) Pa onda i ostale cure krenu za nama :) 

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    21. Veljača 2020. 20:36

zvjezdica37

LjubičicaX

tera_

L jubicicee nek si se ti nama vratila :) iako mi stare smo se malo povukle, ali ja citam redovno ali slabo komentiram :) sretno u ovom odbrojavanju i nek vojnici odrade kako treba :D
    Malla meni je jednom gin na pregledu pitao jel me boli tjekom odnosa kao da to moze znacit zacepljenost jajovoda esad neznam kako to i zasto, ja sam danas osjetila pritisak u ljevom tjekom odnosa :D

Hvala ♥️ Da, i ja sam to primjetila, da ste se malo povukle, Zvjezdica se više i ne javlja :( A ja bih baš vočjela znati kako je ona :) Eto nadam se da ta bol u ljevom je početni nagovještaj nečeg super lijepog 🤰 :*

Hej draga nasa Ljubicice🙂
    Aktivna sam na drugom forumu koji mozes zapratiti na linku ispod martininog posta.
    Ovdje mi je prevelika guzva i brzo se istrosim sa svime i svacim tako da Terra Mallla Martina i ja sko ti presli dalje iako one i ovdje sudjeluju ali tamo smo svaki dan.Pa bas mi jr drago da si se javila,ima svega necega hehe,jos uvijek ganjamo sjene plusice tjesimo se smijemo se i nadam se da ces nam se prikljucit i ti💖

Zvjezdice, presretna sam što si se javila 💜💜💜 Nisam upratila to za forum, čim uspavam malu večeras eto me da se registrujem i da vas i tamo nađem 🌹🌹🌹🌹

10/2020 biohemijska

Aneee
    21. Veljača 2020. 20:36

Marinalin

Ana b pa ja sam na pregled kod ginekologice cekala samo 1mj
    A za kliniku plodnosti isto 1mj😂😂😂
    Pa majke ti nadji neku drugu doktoricu😂
    Ja sam isto slagala da radimo godinu dana bebu i eto narucili nas fino 👍

Nema, sve puno taj mi je jedini ostao a da je u mom gradu 😓 i čak mi je obiteljski doktor ovaj tjedan reko pa mladi ste imate vremena...zato što smo mladi nama uvijek stave termin za stotinu godina 😓 kod ginekologa uvijek dugo čekam termin pa sta god da mi treba ja kod svog obiteljskog doktora i trazim i provjeravam 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LjubičicaX
    21. Veljača 2020. 20:41

justagirl2201

Hej curkice… evo pisnula ja jos jedan CB i tamnimo!!! Evo slike:
    https://ibb.co/nMvLFC8
    Sad mi nekako sve dolazi da bi to ovaj put moglo bit to 😁

Pa ti imaš plus bez obzira što nije prvi jutarnji urin, i to fino vidljiv plus, to je to, vrijeme je za čestitke i za želje da ovaj bude baš onako kako ti srce želi! ČESTITAM I SRETNO 🤰💜💜

10/2020 biohemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.