Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    20. Veljača 2020. 14:59

Nova19

Cure koje piju folat, ne pijete prenatalne uz to zar ne? One su kao njihova zamjena? Da ne bi popila folat i novalac, samo jedno ili drugo jel tako?

Ja pijem jer prenatal koji pijem nema jako veliku dozu folata. I moj ginekolog smatra da se iz prenatala ne mogu svi vitamini dobro absorbirati, a za folat je najbitnije da se absorbira. Visak folata ispikis.

Ginny
    20. Veljača 2020. 15:05

Ja sam narucila prenatal sa iherba, cekam da mi dođe pa cu ga pit skupa sa folatom. I neki b komplex jos 😂😂🙈 #nemadanema

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Raštika
    20. Veljača 2020. 15:06

Miakamo

Raštika

Miakamo

Marinalin

Ja slabo vidim cure mozda bolje
    koda se na ovom nazire crtica di nije filter provucen👍
    Koji je to test di si kupila?

Gravignost ultra 10mlu

Nemoj rastavljeni test uzimati kao pouzdan, vjeruj mi. Ako pokaze drugu crticu na prozorcicu super. Ak ne, ne rastavljaj ga jer tek onda mozes lako vidjeti drugu crticu koja je evaporacijska i ponadat se lazno. Sretno! 🤞

Uffff bas sam se ponadala nema. Nema druge nego pricekati jos koji dan pa ponoviti test. Hvala

Samo ti njega ponovi i drzin fige da bude plus. 🤞🤞
    Zene, kad vas grudi pocnu boljeti? Nakon O ili?
    Meni je danas 14 dc i jucer krenem kao osjecat ovulacijske bolove u trbuhu i kak su mi rekli neki dan da mi lijevi jajovod i jajnik uopce ne rade odmah sam popila tabletu i bacila se na sex da preduhitrim bol. Jer kontam ak me bude bolilo na lijevoj strani nema od tog onda nista ovaj mjesec pa cu se vec sad zbedirat. Tako da nemam pojma koja me strana bolila 😂😂😂 danas nema bolova a cicke lagano bole na dodir pa se nadam da je jucer bila O. I nadam se da je bila na desnom jajniku. 🤞😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    20. Veljača 2020. 15:08

A vidim da raspravljate o vitaminima... Ja sam pocrla prije neka 3 mj piti sve odvojeno i evo prvi put od kad pijem vitamine vidim da nesto i rade. Nokti i kosa mi rastu. Nokti ko ludi! 😂 Pijem plivin b kompleks, cink, selen, vit e, jod i shatavari. Doslovno svakih par dana moram nokte rezat. Nikad mi se to u zivotu nije dogodilo. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    20. Veljača 2020. 15:09

E i da, maknula sam se od bilo kakvih tableta iz dm-a, mullera... Jer je to sastavom vecinom slabo. Malo sam ih proucavala.... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

LeLa2807
    20. Veljača 2020. 15:15

Raštika

Miakamo

Raštika

Miakamo

Marinalin

Ja slabo vidim cure mozda bolje
    koda se na ovom nazire crtica di nije filter provucen👍
    Koji je to test di si kupila?

Gravignost ultra 10mlu

Nemoj rastavljeni test uzimati kao pouzdan, vjeruj mi. Ako pokaze drugu crticu na prozorcicu super. Ak ne, ne rastavljaj ga jer tek onda mozes lako vidjeti drugu crticu koja je evaporacijska i ponadat se lazno. Sretno! 🤞

Uffff bas sam se ponadala nema. Nema druge nego pricekati jos koji dan pa ponoviti test. Hvala

Samo ti njega ponovi i drzin fige da bude plus. 🤞🤞
    Zene, kad vas grudi pocnu boljeti? Nakon O ili?
    Meni je danas 14 dc i jucer krenem kao osjecat ovulacijske bolove u trbuhu i kak su mi rekli neki dan da mi lijevi jajovod i jajnik uopce ne rade odmah sam popila tabletu i bacila se na sex da preduhitrim bol. Jer kontam ak me bude bolilo na lijevoj strani nema od tog onda nista ovaj mjesec pa cu se vec sad zbedirat. Tako da nemam pojma koja me strana bolila 😂😂😂 danas nema bolova a cicke lagano bole na dodir pa se nadam da je jucer bila O. I nadam se da je bila na desnom jajniku. 🤞😂😂

mene rijetko kad i bole, možda svaki xy ciklus, neki put svaki drugi neki put prodju dva ciklusa, neki put ful neki manje. skoro uvijek se napušu za broj prije nego trebam dobit...tako da one meni nisu mjerilo ničeg...0

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    20. Veljača 2020. 15:19

Mene su inace prije gospode M bolile, kad sam zatrudnila tad su me pocele puno ranije. Sad mi je jos sve zbrckano pa ne znam.

Kad smo kod vitamina, vitamini kod nas su vecinom dosta slabi, treba citati sastav i doze...

Ginny
    20. Veljača 2020. 15:21

Mene cice rijetko kad bole, ko sta je lela rekla, nisu mi mjerilo za ista. 
    Ubila sam se da nađem b kompleks koji ima aktivan oblik b12 🙄 iscitala sam brojne sastave 😂😂

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    20. Veljača 2020. 15:23

Crookshanks

Mene cice rijetko kad bole, ko sta je lela rekla, nisu mi mjerilo za ista.
    Ubila sam se da nađem b kompleks koji ima aktivan oblik b12 🙄 iscitala sam brojne sastave 😂😂

Jesu li te bolile u ciklusima kad si bila trudna pa da se odmah prestanem nadat xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tommyfame
    20. Veljača 2020. 15:25

Cureee,
    Rijesila sam se Ureaplasme!!

Sad sam official čista i spremna za mnozenje 🤣🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.