Ma zna on tak nekad biti sladak..dok evo danas smo se toliko posvađali da mu nebi dala narednih 5 godina 🤣🤣🤣
Jel se to moze i hladno pit? Mozda bi mi bilo bolje hladno..
Ono napravim si,sipnem u bocu i lagano pijuckam kroz dan..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ma zna on tak nekad biti sladak..dok evo danas smo se toliko posvađali da mu nebi dala narednih 5 godina 🤣🤣🤣
Jel se to moze i hladno pit? Mozda bi mi bilo bolje hladno..
Ono napravim si,sipnem u bocu i lagano pijuckam kroz dan..
dada, ja sam čak čitala da se vrkuta i treba pijuckati kroz dan. ja si napravim na poslu šalicu pa pijuckam kroj jutro...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure meni je marulja cak bolja piti dok je topla,jer mi je hladna uzaaaas🤢🤢......ja to napravim u solju od 2dc i sa medom zasladim marulju i skrnem brzinksi....i to jedva😬😬😬
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Mikamo ja ti na žalost moram popljuvat gravidnost ultra, kad god sam ga radila bila je na njemu sjena/slaba crtica, koja je u nekom trenutku bila jasno glasno vidljiva.... Uglavnom nije neki mjerodavan za sjene i sjenice. Nisam bila trudna.... Ali držat ćemo palčeve da kod tebe bude drugačije!
url=https://lilypie.com]
Cure otkako vecina nas radi test od dana M nadalje ovaj forum je malo zamro 😪😪
Ajde pisite VI koje trrbate ne dobit kroz dan dva tri kako se osjecate cisto malo za gust i pozitivnu vibru :D
Mene glava boli, ovo ludo vrijeme sa 2 na 16° ce me Izludit ocito
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure meni je marulja cak bolja piti dok je topla,jer mi je hladna uzaaaas🤢🤢……ja to napravim u solju od 2dc i sa medom zasladim marulju i skrnem brzinksi….i to jedva😬😬😬
Eee jbti ja cak i med ne volim hahahah al zato milku puknem ko iz pi... 🤣
Samo ta 2dc dnevno pijes? Ili par puta po 2?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cure meni je marulja cak bolja piti dok je topla,jer mi je hladna uzaaaas🤢🤢……ja to napravim u solju od 2dc i sa medom zasladim marulju i skrnem brzinksi….i to jedva😬😬😬
Eee jbti ja cak i med ne volim hahahah al zato milku puknem ko iz pi… 🤣
Samo ta 2dc dnevno pijes? Ili par puta po 2?
Ja ti pijem ujutru vrkutu,poslijepodno babytraum,i navece marulju iako.je vise puta preskocim😁😱..msm zaboravim...
E da to je najgore,slatkoooo,,,,ja kako sam smanjila slatko i secer vjeruj mi da nemamproblema tamo dole,a dok sam "zivila"od slatka...nisam mogla da zivim od bjelog pranja....joj mi zene😁😬😬😬
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure otkako vecina nas radi test od dana M nadalje ovaj forum je malo zamro 😪😪
Ajde pisite VI koje trrbate ne dobit kroz dan dva tri kako se osjecate cisto malo za gust i pozitivnu vibru :D
Mene glava boli, ovo ludo vrijeme sa 2 na 16° ce me Izludit ocito
Evo meni 37 dan ciklusa danas, prosli ciklus trajao 36 dana, al aplikacija veli da trebam dobit za 8 dana.
Radila sam First sign prije nekih 5 dana, negativan.
Bolile su me cicke (vise oko bradavica) , sad vise ne. Zabole me jajnici svakih 10 sati haha drugo nis🙃
Ma joj ja sam pila marulju,vrkutu od 9mj do nove godine i zgadilo mi se.
Meni eto nije pomoglo a izgleda da nemam zdravstenih vecih problema.
To je zaista sve individualno.
Mozda ljudima stvarno potrefi da su taman ostale trudne pa misle da im marulja pomogla.
Ja sam sad bazirana samo na vitamine i folnu i necu nista vise piti iako imam cajeva doma👍
Ma joj ja sam pila marulju,vrkutu od 9mj do nove godine i zgadilo mi se.
Meni eto nije pomoglo a izgleda da nemam zdravstenih vecih problema.
To je zaista sve individualno.
Mozda ljudima stvarno potrefi da su taman ostale trudne pa misle da im marulja pomogla.
Ja sam sad bazirana samo na vitamine i folnu i necu nista vise piti iako imam cajeva doma👍
kako se osjećaš danas dragička? :) gdje su nam ostale cure: ana b, kristina, lilo, anitram?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji