LeLa i ja sam imala prošli mjesec baš simptome, čak i mjesec prije, za koje sam uvjerena da je nešto bilo... mislim da je to sve dobro, nešto se definitivno kuha iz ciklusa u ciklus, samo se treba uloviti 🤞🏻💛
Lela poznato mi tp hahhahahahahhahahha
Rastika cak mislim da je sprej kao najbolji oblik al meni je to odbojno 🤔🙈 inace mrzim tablete i lijekove a sad samo gledam sta sve da popijem da malo pripomognem 😂😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Crookshanks - hvala. To bas s te stranice narucujes?
Nova19 - mozda jos provjeri s nekime ali eto tako su meni rekli. Inace sam prije pila samo folnu, nedavno sam ubacila i prenatal.
Tommyfamebravooooo 👏👏👏 sada akcija !!! I stavi ticker na potpis da te pratimo po ciklusu 😁😁
Raštika tako mi je drago da se javljaš! Držim fige da se nešto ulovilo i da nam javiš svoj plus! I ti stavi ticker 🤣
Ok, onda ću piti folat i novalac i nocurku i pijem dc cikle na dan… kada sve potrošim više ništa ne kupujem! Osim cikle 😁💕
Hej Nova 🙋♂️
Hvala ti, uzvracam fige. 🤞🤞😂
Stavim sticker, no problemo. 😁
Samo deri po cikli. Ja sam ju neku noc pekla za veceru, e prefino nesto. A kakila sam crveno dva dana😁😂😁
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Znate sto je najtuznije,sto sam ja i informaticar i radim u ITu i onda gledam u lilypie ko tele u šarena vrata hahhaha
No evo koncentriram se 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
I ja sam citala da visak folne nije problem. Da, bas sa iherba, cesto narucujem od njih, samo pazite na carinu 🙈 ovo je preko 160kn,do sad me nikad nije carina tokala al nikad ne znas (nije mi jos doslo, narucila sam to i neki b komplex prije toga, ocekujem sad svaki dan dostavu)
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ciklu obozavam, cesto naribam frisku na salatu a kupujem i onu ukiseljenu ili kako vec 🤔
Ovaj b komplex ako nekog zanima 😉
https://hr.iherb.com/pr/doctor-s-best-fully-active-b-complex-with-quatrefolic-30-veggie-caps/50940?utm_source=comms&utm_medium=email&utm_campaign=PURCHASE_CONFIRMV2&utm_content=body_product_link
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Znate sto je najtuznije,sto sam ja i informaticar i radim u ITu i onda gledam u lilypie ko tele u šarena vrata hahhaha
No evo koncentriram se 🤣
u postolara najgore cipele, ne sekiraj se :))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
LeLai ja sam imala prošli mjesec baš simptome, čak i mjesec prije, za koje sam uvjerena da je nešto bilo… mislim da je to sve dobro, nešto se definitivno kuha iz ciklusa u ciklus, samo se treba uloviti 🤞🏻💛
Joj daj Bože žene drage <3 <3 <3 neki put kad se stvarno zamislim na sekundu ajme možda sam T (u svakom do sad ciklusu jel) bas se sva naježim ono čini mi se nestvarno...gledam stalno neke bebe, videe, kmečim na svaku stvar...ali ne zato što sam tužna jer još nemam nego od dragosti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
No evo koncentriram se 🤣
Ovdje jos jedan informaticar koji ne zna stavit lilypie 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji