Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    20. Veljača 2020. 10:55

justagirl2201

Meni je dns 9 dpo…tj.9.dan od PIKA…znate da pratim lh i da tamni i zato jutros napravila testic i nista 😑 mozda bas kad se zabuljis nesto sitnoo sitnooo i to skroz lijevo al ugl ne…inace ja uvijek imam neke sjenice a sad bas nis…mislim da bi nest bilo vec do sad…mozd se varam…kremasti iscjedak i dalje tu ..sise pocele bolit al mislim da se opako sprema vjestica…

Meni se danas baš vidi taj kremasti iscjedak i neka me jezica lovi, ali na poslu su svi bolesni - pa ono...

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• justagirl2201
    20. Veljača 2020. 10:59

Evo vidite negativan od jutros:
    https://ibb.co/16MrGhC
    Inace je bilo uvijek bar nekih sjenica...
    Budem lh popodne da vidim jel tamni i dalje al za sad se otpisujem za ovaj ciklus pa hrabro dalje 💪
    Lela kak mislis vidi se? Jel ti probilo? Ja moram dnevni ulozak nosit 😑

Napokon 2804
    20. Veljača 2020. 11:04

Ja sam konstantno imala kremasti iscjedak i imunitet oslabljen, smrcala i kasljala, bolne sise i grčeve kao pred mengu, i na kraju pozitivan test, tako da cure optimizam! 

LeLa2807
    20. Veljača 2020. 11:05

justagirl2201

Evo vidite negativan od jutros:
    https://ibb.co/16MrGhC
    Inace je bilo uvijek bar nekih sjenica…
    Budem lh popodne da vidim jel tamni i dalje al za sad se otpisujem za ovaj ciklus pa hrabro dalje 💪
    Lela kak mislis vidi se? Jel ti probilo? Ja moram dnevni ulozak nosit 😑

ovisi koju boju veša stavim, a kad stavim dnevni uložak onda ne vidim boju točno, danas ga nisam stavila i tamni veš pa vidim kremasto. :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• justagirl2201
    20. Veljača 2020. 11:06

Da? Kad ti test pokazao + ?

LeLa2807

Napokon 2804

Ja sam konstantno imala kremasti iscjedak i imunitet oslabljen, smrcala i kasljala, bolne sise i grčeve kao pred mengu, i na kraju pozitivan test, tako da cure optimizam!

ma ja nemam ni bolne grudi ni grčenje, tako da sumnjam nekako. prošli mjesec me baš grčilo i bio šipak. danas mi je 7DPO, a vidjet ću. hvala na suportu :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• justagirl2201

Napokon kad su te sise pocele bolit?

Napokon 2804
    20. Veljača 2020. 11:10

justagirl2201

Napokon kad su te sise pocele bolit?

2-3 dana pred neočekivanu, i grcevi, i svemu tome nisam pridodavala paznju, mislila hormoni se pojebali i zato mi kasni... I test sam napravila jer sam se sutradan trebala posvađati sa sefom pa cisto da isključim trudnoću, kad na kraju pozitivan test.. 3 dana nakon kasnjenja

• justagirl2201
    20. Veljača 2020. 11:14

Supeeer 💪💪 a da...uvijek ima nade dok ne dode crvena....nisi radila test prije?

20. Veljača 2020. 11:28

https://ibb.co/6W1k7hR6
    Evo moje trakice, prve 2 su od jučer, srednja je od 8 navečer i ova zadnja danas u 11. Jel to pik? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.