Hej curke, tu sam, citam,pratim…
Nemam nis pametno za napisat, osim da me i dalje muci trbuh… svakih sat vremena nekad i dva me primi grc i traje 10 sekundi i pusti, pa opet..i onda mir par sati…
Neznam evo, tocno od kad pijem femisan..
Koji saj ja baksuz, nocurak mi apsolutno nije pomogao kod sluzi, sad mi femisan lose sjeda..
Koma 😥😥😥
Nemoj forsirati ako ti ne pase… Probaj onda piti konopljiku, mozda ti ona pomogne, isto na prirodnoj bazi
Cemu ona sluzi ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja slabo vidim cure mozda bolje
koda se na ovom nazire crtica di nije filter provucen👍
Koji je to test di si kupila?
Gravignost ultra 10mlu
Nemoj rastavljeni test uzimati kao pouzdan, vjeruj mi. Ako pokaze drugu crticu na prozorcicu super. Ak ne, ne rastavljaj ga jer tek onda mozes lako vidjeti drugu crticu koja je evaporacijska i ponadat se lazno. Sretno! 🤞
Uffff bas sam se ponadala nema. Nema druge nego pricekati jos koji dan pa ponoviti test. Hvala
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Nemam nis pametno za napisat, osim da me i dalje muci trbuh… svakih sat vremena nekad i dva me primi grc i traje 10 sekundi i pusti, pa opet..i onda mir par sati…
Koji saj ja baksuz, nocurak mi apsolutno nije pomogao kod sluzi, sad mi femisan lose sjeda..
Koma 😥😥😥
Nemoj forsirati ako ti ne pase… Probaj onda piti konopljiku, mozda ti ona pomogne, isto na prirodnoj bazi
Cemu ona sluzi ?
Meni je ginekolog preporučio nju, kao da regulira cikluse, smanjuje simptome pms-a, jača jajnu stanicu i tako to (inace nisam imala uopće plodne sluzi sa konopljikom sam je imala, nista pretjerano, ali sam. Imala, pila sam ju cijele cikluse, ginekolog je rekao kad vidim pozitivan test da onda prestamem) ... Uz nju sam pila folnu kiselinu... Do 12 mjeseca, tad sam stala i odlučila uzet pauzu od svega da se psihički i fizički odmorim. I eto u 1. Mjesecu pozitivan test😁🙏
Koma 😥😥😥
Cemu ona sluzi ?
Meni je ginekolog preporučio nju, kao da regulira cikluse, smanjuje simptome pms-a, jača jajnu stanicu i tako to (inace nisam imala uopće plodne sluzi sa konopljikom sam je imala, nista pretjerano, ali sam. Imala, pila sam ju cijele cikluse, ginekolog je rekao kad vidim pozitivan test da onda prestamem) … Uz nju sam pila folnu kiselinu… Do 12 mjeseca, tad sam stala i odlučila uzet pauzu od svega da se psihički i fizički odmorim. I eto u 1. Mjesecu pozitivan test😁🙏
I koliko dnevno si pila ?
Sad cu do ovulacije, jos kojih 8 dana popit to do kraja pa cu se prebacit makar na te kapi...
Nadam se tvojim stopama i plusicu 😍🤗😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure,jel se kojoj od vas dogodilo da ste nakon gripe/prehlade/viroze imale smedi iscjedak na gacicama koji podsjeca po svemu na M osim po boji? Ne znam jel bi digla uzbunu i zvala ginekologa zbog toga ili.. 🤔🥺
Koma 😥😥😥
Cemu ona sluzi ?
Meni je ginekolog preporučio nju, kao da regulira cikluse, smanjuje simptome pms-a, jača jajnu stanicu i tako to (inace nisam imala uopće plodne sluzi sa konopljikom sam je imala, nista pretjerano, ali sam. Imala, pila sam ju cijele cikluse, ginekolog je rekao kad vidim pozitivan test da onda prestamem) … Uz nju sam pila folnu kiselinu… Do 12 mjeseca, tad sam stala i odlučila uzet pauzu od svega da se psihički i fizički odmorim. I eto u 1. Mjesecu pozitivan test😁🙏
I koliko dnevno si pila ?
Sad cu do ovulacije, jos kojih 8 dana popit to do kraja pa cu se prebacit makar na te kapi…
Nadam se tvojim stopama i plusicu 😍🤗😍
Nisu kapi. U obliku tableta je... Jedna tabletica dnevno
Cure,jel se kojoj od vas dogodilo da ste nakon gripe/prehlade/viroze imale smedi iscjedak na gacicama koji podsjeca po svemu na M osim po boji? Ne znam jel bi digla uzbunu i zvala ginekologa zbog toga ili.. 🤔🥺
meni se znalo desit nevezano o gripi da mi dan dva ide smedje onda tek krene. evo prošli vikend 1 dan smedje dva dana pauza i onda je krenulo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
meni se znalo desit nevezano o gripi da mi dan dva ide smedje onda tek krene. evo prošli vikend 1 dan smedje dva dana pauza i onda je krenulo.
To se i meni dogada zadnjih par mjeseci dan dva prije nego trebam dobiti ali to je sasvim malo i neprimjetno,ali ovo je u vecoj kolicini i nije te boje kao iscjedak prije nego trebam procuriti. Mislila sam da je to mozda zbog toga sto sam imala gripu i mozda je jos koja cura isto tako imala,ali valjda nije... da je isto kao to kada trebam dobiti ne bi se bojala,sad me vec polako hvata strah ☹️
To se i meni dogada zadnjih par mjeseci dan dva prije nego trebam dobiti ali to je sasvim malo i neprimjetno,ali ovo je u vecoj kolicini i nije te boje kao iscjedak prije nego trebam procuriti. Mislila sam da je to mozda zbog toga sto sam imala gripu i mozda je jos koja cura isto tako imala,ali valjda nije… da je isto kao to kada trebam dobiti ne bi se bojala,sad me vec polako hvata strah ☹️
ma iskreno na prvu ne zvuči mi ništa alarmantno.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure koje piju folat, ne pijete prenatalne uz to zar ne? One su kao njihova zamjena? Da ne bi popila folat i novalac, samo jedno ili drugo jel tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji