Meni je gori ovaj dio kad lovim O nego ona 2 tjedna poslije O 😅 počela testirati tek 13dc (jer nisam bila doma)ali negativno, pa se mucim dali je sad prošla ili nije 🤦♀️ pa testiram i dalje 😅 upravo sam sad jedan napravila pa čekam 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/6W1k7hR6
Evo moje trakice, prve 2 su od jučer, srednja je od 8 navečer i ova zadnja danas u 11. Jel to pik?
Ja ne mogu otvoriti link 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
https://ibb.co/6W1k7hR
Pik...Sad u akciju 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hej curke, tu sam, citam,pratim...
Nemam nis pametno za napisat, osim da me i dalje muci trbuh... svakih sat vremena nekad i dva me primi grc i traje 10 sekundi i pusti, pa opet..i onda mir par sati...
Neznam evo, tocno od kad pijem femisan..
Koji saj ja baksuz, nocurak mi apsolutno nije pomogao kod sluzi, sad mi femisan lose sjeda..
Koma 😥😥😥
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja slabo vidim cure mozda bolje
koda se na ovom nazire crtica di nije filter provucen👍
Koji je to test di si kupila?
Gravignost ultra 10mlu
Nemoj rastavljeni test uzimati kao pouzdan, vjeruj mi. Ako pokaze drugu crticu na prozorcicu super. Ak ne, ne rastavljaj ga jer tek onda mozes lako vidjeti drugu crticu koja je evaporacijska i ponadat se lazno. Sretno! 🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Supeeer 💪💪 a da…uvijek ima nade dok ne dode crvena….nisi radila test prije?
Nissm jer ssm mislila da nema sanse jer nisam pratila ovulaciju, i seksali smo se samo početak ciklusa, od sredine ciklusa do kraja svo svaka 3, 4 dana... A mislila sam da mi kasni jer su hormoni podivljali.... Kad na kraju....
Hej curke, tu sam, citam,pratim…
Nemam nis pametno za napisat, osim da me i dalje muci trbuh… svakih sat vremena nekad i dva me primi grc i traje 10 sekundi i pusti, pa opet..i onda mir par sati…
Neznam evo, tocno od kad pijem femisan..
Koji saj ja baksuz, nocurak mi apsolutno nije pomogao kod sluzi, sad mi femisan lose sjeda..
Koma 😥😥😥
Nemoj forsirati ako ti ne pase... Probaj onda piti konopljiku, mozda ti ona pomogne, isto na prirodnoj bazi
Sortiraj odgovore
Najstariji