Mene cice rijetko kad bole, ko sta je lela rekla, nisu mi mjerilo za ista.
Ubila sam se da nađem b kompleks koji ima aktivan oblik b12 🙄 iscitala sam brojne sastave 😂😂
Otkrij nam ga
Cureee,
Rijesila sam se Ureaplasme!!
Sad sam official čista i spremna za mnozenje 🤣🤣🤣
Ma tooooo - ajmo, akcija!
Lela nisuuu 😂😂 bar ne u ovoj zadnjoj, prije se ni ne sicam 🤔
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Lela nisuuu 😂😂 bar ne u ovoj zadnjoj, prije se ni ne sicam 🤔
ajde ima nade. haha.
dakle meni je donji veš mokar od jutra i najlonke, a na poslu sam ne mogu se presvuc. i bas mi srce lupa ko ludo od maloprije valjda mi je tlak pao ili neš glava me bolucka. inače sve ok nikakvigrčevi ništa, jučer me malo peckalo ispod pupka jaaaako kratko i prstalo. a danas 7DPO kakve si ti imala simptome prije T (zadnje) ako se sjecas?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pipin evo, kod nas nisam uspila nac, b12 teiba bit metilkobalamin a ne cijanokobalamin, kod nas je svuda taj, cak i b12 od solgara koji sam kupila (tad nisam znala, ugl ovaj metil je aktivni oblik)
https://hr.iherb.com/pr/thorne-research-basic-prenatal-90-capsules/18131?utm_source=comms&utm_medium=email&utm_campaign=PURCHASE_CONFIRMV2&utm_content=body_product_link
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jedini simptom mi je bila neka konstanta tupa bol u jajniku, nisam imala ni iscjedak ni nista. Al bolilo me tako i prosli misec pa nisam bila trudna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jedini simptom mi je bila neka konstanta tupa bol u jajniku, nisam imala ni iscjedak ni nista. Al bolilo me tako i prosli misec pa nisam bila trudna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ja sam prošli mjesec imala sve simptome hahaha al stvarno, zgaravica, umor, bolne grudi, izrazee vene, mokrenje ucestalo, ogromni grcevi od O u jajniku i maternici jednu vecer tipa 7/8DPO grcenje dva h maternice dva dana prije M smedji spotting i M dosla u DAN HAHAHAHAHAHHAHHA
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cureee,
Rijesila sam se Ureaplasme!!
Sad sam official čista i spremna za mnozenje 🤣🤣🤣
super draga, koji si dc? daj stavi sticker da te pratimo lakše :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pipin evo, kod nas nisam uspila nac, b12 teiba bit metilkobalamin a ne cijanokobalamin, kod nas je svuda taj, cak i b12 od solgara koji sam kupila (tad nisam znala, ugl ovaj metil je aktivni oblik)
https://hr.iherb.com/pr/thorne-research-basic-prenatal-90-capsules/18131?utm_source=comms&utm_medium=email&utm_campaign=PURCHASE_CONFIRMV2&utm_content=body_product_link
Ja sam metilkobalamin nasla u Boost-ovom b12 spreju. To sam koristila ovo ljeto dok nisam jela meso.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Tommyfame bravooooo 👏👏👏 sada akcija !!! I stavi ticker na potpis da te pratimo po ciklusu 😁😁
Raštika tako mi je drago da se javljaš! Držim fige da se nešto ulovilo i da nam javiš svoj plus! I ti stavi ticker 🤣
Ok, onda ću piti folat i novalac i nocurku i pijem dc cikle na dan... kada sve potrošim više ništa ne kupujem! Osim cikle 😁💕
Sortiraj odgovore
Najstariji