Hvala cure
Ovo nije bas za mene smotanu😂
Idem probavat hvala vam🙏🏽🙏🏽❤️
Eto vidiiiiiis! Da smo se prije sjetile slike staviti gdje sto kopirati ne bi se toliko mucila 😂😂
Meni još 2 dana da ne dođe.
A tako imam osjecaj da ću ju dobiti, sve me boli dole, sise napuhane, temp već 1 tjedan 37.1 ili 37.0.
Sve me nekako strah 😑
+ 26.12.2020🖤
Crnerupe bolje ikad nego nikad😂😂
Cvjetic pa zvuci super pozitivno🙏🏽
Meni isto 2 dana da ne dodje 😊 sve me boli, grudi, trbuh poceo jutros, herpes ko da izbija, sinusi me stisli sve mi je. Viroza ce me neka ćopit. Osjecam se napuhano i bolno... vidit cemo za dva dana, ja nekako ne ocekujem nista previse ovaj ciklus.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni 4 dana da ne dode,ali me muci taj iscjedak i grcica trenutno nema..
Meni je dns 9 dpo...tj.9.dan od PIKA...znate da pratim lh i da tamni i zato jutros napravila testic i nista 😑 mozda bas kad se zabuljis nesto sitnoo sitnooo i to skroz lijevo al ugl ne...inace ja uvijek imam neke sjenice a sad bas nis...mislim da bi nest bilo vec do sad...mozd se varam...kremasti iscjedak i dalje tu ..sise pocele bolit al mislim da se opako sprema vjestica...
Ja cu radit test jedino ako mi kojim slucajem bude kasnila bar 4-5 dana do tada necu nista jer nema smisla, samo bi se nanervirala
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni još 2 dana da ne dođe.
A tako imam osjecaj da ću ju dobiti, sve me boli dole, sise napuhane, temp već 1 tjedan 37.1 ili 37.0.
Sve me nekako strah 😑
Zvuči extra pozitivno :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji