Nove cure dobro došle, i što prije otišle na temu termina 🤞🏻😊
Ja jutros kupila folat od solgara u apoteci. Počinjem danas to piti, sa nocurkom... rekla sam da neću više ništa piti a samo kupujem 🙄😁
Meni M završava pa ćemo krenuti opet u akciju svaku drugi dan. PIK je slijedeci vikend 🤞🏻
Mikamao hvala na info za vitamin d
Smanjit cu onda i pot jednu tabletu dnevno.
Nova19 sretno🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Nove cure dobro došle, i što prije otišle na temu termina 🤞🏻😊
Ja jutros kupila folat od solgara u apoteci. Počinjem danas to piti, sa nocurkom… rekla sam da neću više ništa piti a samo kupujem 🙄😁
Meni M završava pa ćemo krenuti opet u akciju svaku drugi dan. PIK je slijedeci vikend 🤞🏻
Sretnooo
Miakamo ko da vidim nesto na jednom 🤔
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
I ja vidim na jednom testu sjenu😂
Bolje se vidi ovako uzivo ali kad sam rastavila test. Kupicu danas jos jedan pa u subotu vidjeti tamni li. Drzite mi fige. Ali ja sve mislim da je to to imam neki osjecaj.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
I ja vidim na jednom testu sjenu😂
Bolje se vidi ovako uzivo ali kad sam rastavila test. Kupicu danas jos jedan pa u subotu vidjeti tamni li. Drzite mi fige. Ali ja sve mislim da je to to imam neki osjecaj.
Dzimo ti palceve!! Javi!
Super drzimo fige
I dajes mo nadu da cu i ja s 36 zatrudnit😂
Jedva cekam obavit jos prohodnost jajovoda pa cu bit na moru😘😘
Hvala cure. U subotu javljam rezultate. Ako bude jos kakvih simptoma pisem vam. Grlim vas sve jako i da Bog da sve mi uskoro postale mame.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Bok curkeeee!
Miakamo ja definitivno vidim neku slabu crticu na onome sto nije provucen kroz filter pa drzim fige da je to to...nego ja sam mislila da ce taj cudni iscjedak proci do danas al jok jok...i dalje je tu skroz tamno crvene skoro pa smede boje i gratis uz to sam dobila grceve kao da cu dobiti..nadam se samo da ova gripa nije poremetila nesto sad u tom kruznom toku dolje 😱🙈 inace koga ono cekamo s testicima? Nisam bas bila aktivna zadnja 4 dana od ove bolestine,ali polako skupljam snage 😊😃
Sortiraj odgovore
Najstariji