Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    20. Veljača 2020. 09:15

Nove cure dobro došle, i što prije otišle na temu termina 🤞🏻😊
    Ja jutros kupila folat od solgara u apoteci. Počinjem danas to piti, sa nocurkom... rekla sam da neću više ništa piti a samo kupujem 🙄😁
    Meni M završava pa ćemo krenuti opet u akciju svaku drugi dan. PIK je slijedeci vikend 🤞🏻

20. Veljača 2020. 09:21

Mikamao hvala na info za vitamin d
    Smanjit cu onda i pot jednu tabletu dnevno.
    Nova19 sretno🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Pipin
    20. Veljača 2020. 09:23

Nova19

Nove cure dobro došle, i što prije otišle na temu termina 🤞🏻😊
    Ja jutros kupila folat od solgara u apoteci. Počinjem danas to piti, sa nocurkom… rekla sam da neću više ništa piti a samo kupujem 🙄😁
    Meni M završava pa ćemo krenuti opet u akciju svaku drugi dan. PIK je slijedeci vikend 🤞🏻

Sretnooo 

Ginny
    20. Veljača 2020. 09:24

Miakamo ko da vidim nesto na jednom 🤔

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

20. Veljača 2020. 09:34

I ja vidim na jednom testu sjenu😂

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 09:39

Marinalin

Bolje se vidi ovako uzivo ali kad sam rastavila test. Kupicu danas jos jedan pa u subotu vidjeti tamni li. Drzite mi fige. Ali ja sve mislim da je to to imam neki osjecaj.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Pipin
    20. Veljača 2020. 09:41

Miakamo

Marinalin

Bolje se vidi ovako uzivo ali kad sam rastavila test. Kupicu danas jos jedan pa u subotu vidjeti tamni li. Drzite mi fige. Ali ja sve mislim da je to to imam neki osjecaj.

Dzimo ti palceve!! Javi!

20. Veljača 2020. 09:42

Super drzimo fige
    I dajes mo nadu da cu i ja s 36 zatrudnit😂
    Jedva cekam obavit jos prohodnost jajovoda pa cu bit na moru😘😘

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 09:51

Hvala cure. U subotu javljam rezultate. Ako bude jos kakvih simptoma pisem vam. Grlim vas sve jako i da Bog da sve mi uskoro postale mame. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

20. Veljača 2020. 09:53

Bok curkeeee!
    Miakamo ja definitivno vidim neku slabu crticu na onome sto nije provucen kroz filter pa drzim fige da je to to...nego ja sam mislila da ce taj cudni iscjedak proci do danas al jok jok...i dalje je tu skroz tamno crvene skoro pa smede boje i gratis uz to sam dobila grceve kao da cu dobiti..nadam se samo da ova gripa nije poremetila nesto sad u tom kruznom toku dolje 😱🙈 inace koga ono cekamo s testicima? Nisam bas bila aktivna zadnja 4 dana od ove bolestine,ali polako skupljam snage 😊😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.