Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    20. Veljača 2020. 08:54

Ja bas ne vidim ali iskreno mi je losa vidljivost na mobitelu - mislim da je 9dpo još rano, strpi se koji dan pa ponovi!

20. Veljača 2020. 08:55

Jos je rano istina za test
    Ali po simptomima lako moguce da si trudna.
    Ja cu sljedeci ciklus nadam se imat na dan pika odnos jer vidim da svima upali😂

Tommyfame
    20. Veljača 2020. 08:56

Pipin

Ja bas ne vidim ali iskreno mi je losa vidljivost na mobitelu - mislim da je 9dpo još rano, strpi se koji dan pa ponovi!

Ja isto nažalost ništa ne vidim 🤷‍♀️🙁

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 08:59

Nisam nikad zapalila u svojih 35, ne pijem. Prije sam dosta trenirala ali kako mi je stitna obolila penzija u svakom smislu. Sto se tice vitamina pijem samo vitamin d3 sa k2 jer mi je vitam d bio nizak. Ne pijem nikakve folne i dr vitamine sto ste pisale. Jedno vrijeme sam pila b komplex po 4 tablete na dan sve po receptu od doktorice ali to je bilo vise zbog jetre jer tablete koje pihem za stitnu stete jetri. Inace ove tablete za stitnu nisu preporucljive u trudnoci ali pijem neku minimalnu dozu. To su u biti supresori jer mi stitna ubrzava organizam zato su mi i ciklusi kraci a pretpostavljam i ovulacija ranije oko 9-10 dc.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Pipin
    20. Veljača 2020. 09:01

Uvjeti se cine idealni za trudnocu, kreni s folnom jer je nju dobro i prije zaceca piti! Nisam bas razumila, koliko se dugo trudite?

Ne pratis O s lhtrakicama?
    Koji dan ciklusa bude pik na 9 ti dan?
    I meni bude rano O na 10 dan ciklusa.
    Al hormoni su ok.

• Miakamo

Pipin

Hocu naravno, ali bih crkla da jutros nisam pisnula jer ove simptome nisam nikad prije imala poslije ovulacije. Kupicu danas opet isti test pa testirati u subotu.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 09:04

Pipin

Uvjeti se cine idealni za trudnocu, kreni s folnom jer je nju dobro i prije zaceca piti! Nisam bas razumila, koliko se dugo trudite?

Pa iskreno nismo se prije ni trudili. Cuvali smo se na pocetku pa otkako sam saznala da se situacija sa stitnom pogorsala. Ovaj ciklus je prvi put ali i to je bilo hajde probacemo jednom da se ne cuvamo pa ako upali upali jer imam neke stvari oko posla nerijesene pa smo cekali dok i to prodje ali ja sam u dubini sebe molila da ostanem trudna.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 09:06

Marinalin

Ne pratis O s lhtrakicama?
    Koji dan ciklusa bude pik na 9 ti dan?
    I meni bude rano O na 10 dan ciklusa.
    Al hormoni su ok.

Pratim ovulaciju s trakicama. Narucujem ih s aliexpressa. Zapravo jos dok i nismo pokusavali ja sam pratila ovulaciju ali uvijek na dan kad bi me jajnik rasturao i tad bi trakica uvijek bila pozitivna.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 09:11

Vidjela sam ranije da su neke cure pisale da ce uzeti vitamin d da piju. Ja bih vam preporucila prvo da se konsultujete sa doktorom jer je meni doktorica rekla da postoji max doza na dan koja se ne smije prekoraciti a mislim da je to 5000 jedinica. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.