Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    20. Veljača 2020. 08:43

Zanima me vase misljenje o testu koji ne znam kako da objavim. Znam da ste pisale ranije kako se to objavljuje ali ja se trenutno tresem ne mogu listati nazad.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 08:44

LeLa2807

Miakamo

Pozdrav cure,
    Dugo vas pratim i citam komentare. Imam 35 god, muz i ja smo vec 2 god u braku i cuvali smo se jer su meni bili losi nalaze stitne (hipertireoza). Prosli ciklus je bio 2. Februara a pik sam imala 10. Feb tako da mislim da je ovulacija bila 11.2. Imali smo odnos na dan pika i tad se prvi put nismo cuvali. Ovulaciju osjetim svakog mjeseca po jajnicima, a ovaj put me jajnici boluckaju od dana kada smo imali odnos. Bol u donjem dihelu je prisutna, grudi su teske a od sinoc pocinju boljeti, dobila sam nekoliko pristica na licu i zeludac me bolio 3 puta i to odjednom bi se bol pojavila. Jucer sam imala glavobolju i vrucinu neku kad sam se probudila. Jutros sam radila test gravignost ultra 10mlu i kad sam ga rastavila cini mi se da vidim crtu? Izvinjavam se na dugom tekstu

Dobro dosla i po svemu napisanom ides na jesenske bebe :) drzim fige

Stavi nam sliku odea na stranicu ibb.co tamo uplodas i link tu kopiras.

Hvala na brzom odgovoru. Ako test stvarno bude pozitivan pisem vam detaljno sve.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Pipin
    20. Veljača 2020. 08:45

Jutro svima! Ja obavila jutarnji trening i bas se super osjecam, lijep dan!

Miakamo - dobrodosla. Idi na stranicu ibbo.com uplodaj i tu stavi link

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 08:46

https://ibb.co/N1vSK6Q

https://ibb.co/72mh19G

Provlacila sam slike kroz filtere. Vidite li vi ista? Danas mi je 9dpo pa je mozda jos prerano.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

20. Veljača 2020. 08:48

Milamao drzim fige jer si moja generacija😂❤️❤️👍👍
    Dajes i meni nadu iako se mi trudimo 6mj i nista
    Objavi sliku 
    I super da si odma ostala iz prvog pokusaja👍

20. Veljača 2020. 08:49

Ja slabo vidim cure mozda bolje
    koda se na ovom nazire crtica di nije filter provucen👍
    Koji je to test di si kupila?

Tommyfame
    20. Veljača 2020. 08:50

Rita88

Jutro cure hvala vam na lijepim zeljama, nadam se da cemo svi uskoro na ljepsu temu. Netko je spominjao uresplasmu, meni su je nasli nakon prvog spontanog,popili antibiotik muz i ja i sve je ok rijesili se.On je odnio moj nalaz svojoj dr opce prakse i pustila mu antib.
    Justgirl napravi test,ako je negativan mozda imas pcos ,curama s pcosom bude uvijek tamna lh trakica, al drzimo fige da je kod tebe plus.
    Sto se tice grafa prestala sam mjerit,neda mi se, i ovak sam opterecena sa svime.

E ja sam bila u borbi sa tom beštijom..sutra cu saznat jesam je se rijesila 🤞🤞
    Koje antibiotike ste pili? 
    Mi smo pili Doksiciklin i bas su brutalno jake,pa eto nadam se najboljem :) 

Iako vele da ne utječe na začeće i trudnoću ja bi nekak rekla da nas je bas to kocilo 🤷‍♀️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 08:52

Marinalin

Milamao drzim fige jer si moja generacija😂❤️❤️👍👍
    Dajes i meni nadu iako se mi trudimo 6mj i nista
    Objavi sliku
    I super da si odma ostala iz prvog pokusaja👍

Ko zna jesam li, ali super bi bilo da jesam. Imala sam dosta problema oko stitne ali sad su nalazi uredni pa je doktorica odobrila da mozemo raditi na bebi. Zelim nam svima puno srece  i da se sve prebacimo na jesenske bebe aBd. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    20. Veljača 2020. 08:53

Marinalin

Ja slabo vidim cure mozda bolje
    koda se na ovom nazire crtica di nije filter provucen👍
    Koji je to test di si kupila?

Gravignost ultra 10mlu

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

20. Veljača 2020. 08:54

Miakamo reci mi jel pusis cigare,zdrav zivot,pijes li vitamine?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.