Lilo, mislim na tebe.
Haha citam vas samo nisam aktivna nemam bas sta za pisat cekad dan d da vidim ocel bit sta ili ne haha kako si ti
ma ok sam, iskreno nemam bas simptome (kazem - ni ne trazim ih) nisam ni pozitivna ni negativna, ali nemam ni predosjećaj neki kao da jesam. vidjet cemo. 6DPO je nadam se da je još rano za išta :)
ti?
Ma ne osluskujem uopce simptome jedino sto me danas bas boljelo dole ko pred menstruaciju to nisam mogla da ne osjetim haha al vidjet cemo za tjedan dana sta ce bit 🤞🏻😊
Držim nam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni je danas 9DPO. Od simptoma samo bolne grudi, ali i inace me bole pred m. Napuhanost i izgleda da mi herpes izbija na usnici 😱😱
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lilo, mislim na tebe.
Haha citam vas samo nisam aktivna nemam bas sta za pisat cekad dan d da vidim ocel bit sta ili ne haha kako si ti
ma ok sam, iskreno nemam bas simptome (kazem - ni ne trazim ih) nisam ni pozitivna ni negativna, ali nemam ni predosjećaj neki kao da jesam. vidjet cemo. 6DPO je nadam se da je još rano za išta :)
ti?
Ma ne osluskujem uopce simptome jedino sto me danas bas boljelo dole ko pred menstruaciju to nisam mogla da ne osjetim haha al vidjet cemo za tjedan dana sta ce bit 🤞🏻😊
Držim nam🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
I ja 🤞🏻🤞🏻
A tocno mi je lakse cekat dan d kad ne pazim na simptome ni nista i kad se ne opterecujem sa svime ko da mi vrijeme brze prolazi nije losa ova taktika haha 😁
slazem se, sjecam se prosli mjesec dakle nikako proci dani, ovaj gledam vec je 7 proslo :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Meni je danas 9DPO. Od simptoma samo bolne grudi, ali i inace me bole pred m. Napuhanost i izgleda da mi herpes izbija na usnici 😱😱
Napuhanost - drzim palceve. To je dobar simptom :) + grudi i herpes. Ma mora se nesto kuhati!
Napuhanost - drzim palceve. To je dobar simptom :) + grudi i herpes. Ma mora se nesto kuhati!
hjooj bit će još trudnica u ovom mjesecu ljubavi, a super smo i krenule :D
justagirl kakvo je stanje danas? češ pišnut lh?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Kak stavite te tickere
odeš na nečiji ticker napraviš svoj i onda kad se pojavi prozorcic odaberes "forum" i stisnes na neke bbb bo code tako nes i taj link kopiras u potpis
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bok cure!
Mogu ja k vama? Inace sam na temi Planiranja trudnoce, al tamo slabo pisu 😄
Uglavnom, ne stitimo se vec godinu i 2 mjeseca, jos nista.
Kak stavite te tickere
odeš na nečiji ticker napraviš svoj i onda kad se pojavi prozorcic odaberes "forum" i stisnes na neke bbb bo code tako nes i taj link kopiras u potpis
Nasla sam hvala haha eto da se lakse pratimo 👅
Daaaa, lakše je odmah kad neka piše simptome ili slika test :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bok cure!
Mogu ja k vama? Inace sam na temi Planiranja trudnoce, al tamo slabo pisu 😄
Uglavnom, ne stitimo se vec godinu i 2 mjeseca, jos nista.
dobro nam došla i još prije otišla na temu trudnica :))) koji si DC ili DPO?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure i ja koristim aktivan folat od solgara. Nisam nista posebno narucivala,otisla u ljekarnu i trazila aktivan folat i to je to. Isto imam mutaciju na pai i mthfr i rekli su mi da je blaga mutacija da sam za andol/aspirin i to je u biti radi moje psihe ako sam tako smirenija,inace mi ni to nebi dali. Dva spontana u 6 tt. Rekli su da to nema veze s ranim spontanim pa sad ti znaj.
Tockica samo se ti odmori,isplaci se i dodji nam opet,brzo ce se tuga pretvorit u srecu,vidjet ces 🥰
Anitram drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan, bit ce,mora...😌
Lilo i Lela javljajte simptome, menstrualni bolovi tjedan dana prije menge je super znak,meni je tako bilo u drugoj trudnoci,bolilo me kao da trebam dobit a dr dan imala krv na papiru i bila trudna.
Sto se tice okoline isto znaju za spontane,ne skrivamo nista al ni ne pricam o tome,ako netko nesto pita kazem kak je i to je to 🙃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji