Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    19. Veljača 2020. 15:56

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo, mislim na tebe.

Haha citam vas samo nisam aktivna nemam bas sta za pisat cekad dan d da vidim ocel bit sta ili ne haha kako si ti

ma ok sam, iskreno nemam bas simptome (kazem - ni ne trazim ih) nisam ni pozitivna ni negativna, ali nemam ni predosjećaj neki kao da jesam. vidjet cemo. 6DPO je nadam se da je još rano za išta :)
    ti?

Ma ne osluskujem uopce simptome jedino sto me danas bas boljelo dole ko pred menstruaciju to nisam mogla da ne osjetim haha al vidjet cemo za tjedan dana sta ce bit 🤞🏻😊

Držim nam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    19. Veljača 2020. 16:02

Meni je danas 9DPO. Od simptoma samo bolne grudi, ali i inace me bole pred m. Napuhanost i izgleda da mi herpes izbija na usnici 😱😱

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:03

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo, mislim na tebe.

Haha citam vas samo nisam aktivna nemam bas sta za pisat cekad dan d da vidim ocel bit sta ili ne haha kako si ti

ma ok sam, iskreno nemam bas simptome (kazem - ni ne trazim ih) nisam ni pozitivna ni negativna, ali nemam ni predosjećaj neki kao da jesam. vidjet cemo. 6DPO je nadam se da je još rano za išta :)
    ti?

Ma ne osluskujem uopce simptome jedino sto me danas bas boljelo dole ko pred menstruaciju to nisam mogla da ne osjetim haha al vidjet cemo za tjedan dana sta ce bit 🤞🏻😊

Držim nam🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

I ja 🤞🏻🤞🏻
    A tocno mi je lakse cekat dan d kad ne pazim na simptome ni nista i kad se ne opterecujem sa svime ko da mi vrijeme brze prolazi nije losa ova taktika haha 😁

slazem se, sjecam se prosli mjesec dakle nikako proci dani, ovaj gledam vec je 7 proslo :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Pipin
    19. Veljača 2020. 16:05

kristinak

Meni je danas 9DPO. Od simptoma samo bolne grudi, ali i inace me bole pred m. Napuhanost i izgleda da mi herpes izbija na usnici 😱😱

Napuhanost - drzim palceve. To je dobar simptom :) + grudi i herpes. Ma mora se nesto kuhati!

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:08

Pipin

kristinak

Napuhanost - drzim palceve. To je dobar simptom :) + grudi i herpes. Ma mora se nesto kuhati!

hjooj bit će još trudnica u ovom mjesecu ljubavi, a super smo i krenule :D
    justagirl kakvo je stanje danas? češ pišnut lh?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:21

Lilo23

Kak stavite te tickere

odeš na nečiji ticker napraviš svoj i onda kad se pojavi prozorcic odaberes "forum" i stisnes na neke bbb bo code tako nes i taj link kopiras u potpis

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Bosco
    19. Veljača 2020. 16:24

Bok cure!
    Mogu ja k vama? Inace sam na temi Planiranja trudnoce, al tamo slabo pisu 😄
    Uglavnom, ne stitimo se vec godinu i 2 mjeseca, jos nista. 

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:25

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Kak stavite te tickere

odeš na nečiji ticker napraviš svoj i onda kad se pojavi prozorcic odaberes "forum" i stisnes na neke bbb bo code tako nes i taj link kopiras u potpis

Nasla sam hvala haha eto da se lakse pratimo 👅

Daaaa, lakše je odmah kad neka piše simptome ili slika test :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:26

Bosco

Bok cure!
    Mogu ja k vama? Inace sam na temi Planiranja trudnoce, al tamo slabo pisu 😄
    Uglavnom, ne stitimo se vec godinu i 2 mjeseca, jos nista.

dobro nam došla i još prije otišla na temu trudnica :))) koji si DC ili DPO?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    19. Veljača 2020. 16:33

Cure i ja koristim aktivan folat od solgara. Nisam nista posebno narucivala,otisla u ljekarnu i trazila aktivan folat i to je to. Isto imam mutaciju na pai i mthfr i rekli su mi da je blaga mutacija da sam za andol/aspirin i to je u biti radi moje psihe ako sam tako smirenija,inace mi ni to nebi dali. Dva spontana u 6 tt. Rekli su da to nema veze s ranim spontanim pa sad ti znaj.
    Tockica samo se ti odmori,isplaci se i dodji nam opet,brzo ce se tuga pretvorit u srecu,vidjet ces 🥰
    Anitram drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan, bit ce,mora...😌
    Lilo i Lela javljajte simptome, menstrualni bolovi tjedan dana prije menge je super znak,meni je tako bilo u drugoj trudnoci,bolilo me kao da trebam dobit a dr dan imala krv na papiru i bila trudna.
    Sto se tice okoline isto znaju za spontane,ne skrivamo nista al ni ne pricam o tome,ako netko nesto pita kazem kak je i to je to 🙃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.