Lijep pozdrav djevojke.
Pisala sam ovdje 6.2. o lh trakicama i da sam ih koristila pred proslu ovulaciju, te da su sve bile negativne.
Meni bi trebala biti sutra ovulacija, klasican ciklus 28 dana. Pocela sam koristiti lh trakice 5. dana ciklusa i do jucer su sve bile negativne.
Pocela sam osjecati polako simptome ovulacije, kao i svaki mjesec, ali se bojim da nje nece biti. Narucila bih se kod doktora, pa me zanima ima li tu zena koje su dosle kod doc zboog toga, te na koje pretrage ih je doc slao.
Mi smo kod prve dvi trudnoce svima odma rekli, sad nismo tili jer smo prvo tili dici rec a njima nismo tili rec dok se ne uvjerimo da je sve ok - srica da smo cekali🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Za sad znamo samo nas 2. Rekla bi mami vise od svega ali do prvog pregleda ne zelim nista nikome govorit. Nitko nije znao da radimo na bebi. Bliznji su se tome nadali ali nitko nije 100% siguran. Ali posto smo u braku to se i ocekuje od nas 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Za sad znamo samo nas 2. Rekla bi mami vise od svega ali do prvog pregleda ne zelim nista nikome govorit. Nitko nije znao da radimo na bebi. Bliznji su se tome nadali ali nitko nije 100% siguran. Ali posto smo u braku to se i ocekuje od nas 😉
hjooj, još malo i moći ćeš reći <3 :)) divno :))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tak su i nas moji stalno kaj cekamo, kaj ovo kaj ono, onda kad smo dopeljali jos jednom unutarnjeg peseka je bilo, bitno da su 2 psa, bolje da je beba...ovo ono.... ja sam isto tajila do 6 tjedna, ao onda kad je krenulo krvarenje sam im rekla jer su vidjeli da nes ne stima..
Od onda ni rijec niko nije izjavil, jer bas to ,valda sam cekaju kad ce opet... ali eto, valda kad bog da...
U ponedjeljak dragi nosi vojsku na analizu pa cemo vidit kak tu stojimo 🤔
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
hjooj, još malo i moći ćeš reći <3 :)) divno :))
Jos "samo" 15 dana. Izludit cu 😂 a imam osjecaj da to znam vec mjesec dana 😂😂😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nova ja pijem solgar od 800 😉
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ivadobro došla i sto prije otišla sa ove teme na veseliju ☺️
I ja imam iste mutacije trombofiliju kao ti, i Morat ću uzeti heparin kada srčeko počinje kucati jer imam 3 spontana iza sebe pa radi preventive više… koji dolar uzimaš? Ja trenutno uzimam novalac, ne znam ako je ok…
Lela kod nas uglavnom svi znaju da želimo jer imamo godine dosta a nakon spontanih sam pričala o tome jer mi je bilo lakše… ali i dalje ne mislim objaviti T prije drugog tromjesečja jer ne želim da me svi gledaju i čekaju hoće li biti sve ok… dosta će biti da ja strepim 🙃
https://ibb.co/71Xn4Hp
Koristim ovaj folat, bitno je da na njemu piše da je aktivni oblik. Puno bih se sigurnije osjećala kad bi dobila heparin, ali eto svi tvrde da ne treba jer su to navodno blage mutacije... Jesu tvoji spontani bili u ranoj trudnoći ili kasnije?
Drage moje, ocekivano sam danas procurila.🥺
Anitram, mozes me maknuti sa odbrojavanja.
Evo ne znam sta da vam vise kazem, osim da nemam vise snage, umorila sam se od ocekivanja i nadanja.
Malo cu se maknuti od foruma. Vama zelim koje odbrojavate da ugledate uskoro svoj debeli plusic.
Nemojte mi zamjerit sto necu biti aktivna neko vrijeme, vratiti cu vam se kad se malo odmorim.
Saljem vam svima pusice i zagrljaje 🥰😘🤗
Zao mi je uzmi malo odmora, ohladi glavu, opusti se. Mi te ovdje cekamo! Znas i sama da ce tvoja bebica doci, ali znam da je cekanje jako tesko
Sortiraj odgovore
Najstariji