Cure, znaju li vasi roditelji, prijatelji itko da pokusavate ili to drzite izmedju vas i partnera?
Kod mene zna najbolja frendica kod muza 2 isto jako dobra prijatelja (jedan ceka bebu pa ono ajd daj i ti napravi 😂 a drugi je njegov naj frend a ja isla s njim u srednju pa nam nekako logicno bilo ak vec neko mora znati da on zna) i njegova mama al ne bas da zna nego ono u stilu kroz ovu godunu cemo pokusati, ja svojima ne zalim nista govorit
Ana b moje su isto 5000ie.
Ja sam u mulleru kupila a kupic cu jos k2.
I ja sam lagala da radimo godinu dana a radimo 6mj na bebi jer u Njemackoj je normalno godinu dana pokusavanja makar imala zena 40god😂😂😂
Anitram drz se i oporavi se❤️
Zašto onda na mom pakiranju piše jednu tabletu svakih 5 dana 😨
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala na odgovoru! Ja sam samo svojoj obitelji rekla i malo se zeznula . Imala sam spontani, pa su svi u strahu za moje mentalno zdravlje. Razumijem ih, al ja sam realna i ne odustajem. A MM je bio hladan jer se Borio sa svojim osjećajima. Ugl... više nikom ne govorim do drugog tromjesečja.
Hvala na odgovoru! Ja sam samo svojoj obitelji rekla i malo se zeznula. Imala sam spontani, pa su svi u strahu za moje mentalno zdravlje. Razumijem ih, al ja sam realna i ne odustajem. A MM je bio hladan jer se Borio sa svojim osjećajima. Ugl… više nikom ne govorim do drugog tromjesečja.
MM i ja smo se dogovorili da kad ostanem T nikome ne govorimo do drugog tromjesečja, jedino ću mami reći kad čujemo <3 jer mi je u svemu najveća potpora pa ako budem imala nekih nedoumica/strahova da bude uz mene + zdravstveni je radnik da mi sugerira ako mi treba neki doktor/pretraga i sl.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala na odgovoru! Ja sam samo svojoj obitelji rekla i malo se zeznula. Imala sam spontani, pa su svi u strahu za moje mentalno zdravlje. Razumijem ih, al ja sam realna i ne odustajem. A MM je bio hladan jer se Borio sa svojim osjećajima. Ugl… više nikom ne govorim do drugog tromjesečja.
MM i ja smo se dogovorili da kad ostanem T nikome ne govorimo do drugog tromjesečja, jedino ću mami reći kad čujemo <3 jer mi je u svemu najveća potpora pa ako budem imala nekih nedoumica/strahova da bude uz mene + zdravstveni je radnik da mi sugerira ako mi treba neki doktor/pretraga i sl.
Ooooo pa ti ćeš imati fuuul uslugu! Super!! Držim fige!!!
Mi smo u prvoj trudnoci isto 'tajili', a na kraju smo podijelili sa svima bliznjima za spontani, ipak nije bila tako rana trudnoca vise. U slejdecoj se uopce ne namjeravam time zamarati tko zna a tko ne jer ishod je jednak i ne mijenja nista. Znali ljudi ili ne, ako pode po krivu bit ce mi jednako tesko. Zelim se iskreno veseliti bebi i ne opterecivati.
MM i ja smo se dogovorili da kad ostanem T nikome ne govorimo do drugog tromjesečja, jedino ću mami reći kad čujemo &lt;3 jer mi je u svemu najveća potpora pa ako budem imala nekih nedoumica/strahova da bude uz mene + zdravstveni je radnik da mi sugerira ako mi treba neki doktor/pretraga i sl.
Ooooo pa ti ćeš imati fuuul uslugu! Super!! Držim fige!!!
hahahah, ma necu :D :D jadna ona sa mnom kad joj za sve krenem ispirat mozak sa "šta mi je" "jel ovo ok" ustvari iz sebičnih razloga ću njoj reći :D haahaha :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, znaju li vasi roditelji, prijatelji itko da pokusavate ili to drzite izmedju vas i partnera?
Moji i svekrva isto neznaju bas ne pricam s njima o tome, a par prijateljica zna da pokusavamo... nekako mi je lakse sa prijateljicama o tome pricati nego sa svojima jer bi oni mozda to shvatili preozbiljno kao da smo mozda bolesni neznam... ovako sa frendicama uvijek izmijenim par rijeci i povjerim se i lakse mi je..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Iva dobro došla i sto prije otišla sa ove teme na veseliju ☺️
I ja imam iste mutacije trombofiliju kao ti, i Morat ću uzeti heparin kada srčeko počinje kucati jer imam 3 spontana iza sebe pa radi preventive više... koji dolar uzimaš? Ja trenutno uzimam novalac, ne znam ako je ok...
Lela kod nas uglavnom svi znaju da želimo jer imamo godine dosta a nakon spontanih sam pričala o tome jer mi je bilo lakše... ali i dalje ne mislim objaviti T prije drugog tromjesečja jer ne želim da me svi gledaju i čekaju hoće li biti sve ok... dosta će biti da ja strepim 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji