Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    19. Veljača 2020. 18:48

Rita - sretan rodjendan! I ja ti zelim najljepsi poklon
    Bosco - dobro nam dosla

Kiky 🥰
    19. Veljača 2020. 18:49

Bosco dobro dosla :) Na ovoj stranici nece ti bit dosadno

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ginny
    19. Veljača 2020. 18:59

Rita sritan rođendan 🥂🥂
    Crne rupe naravno, bring it on
    Irma a koji je razlog sta nece pit 🙄🙄 meni je papa test pokazao onu gardnerellu ili kako vec i oboje smo dobili atb, moj nije nista zapitkiva nego je popio 🤷‍♀️
    Ja se nadam dq cu ozdravit do prid O jer sve me boli kad se za kasljem

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

19. Veljača 2020. 19:00

Evo curke dakle test je napravljen..LH trakica ocekivano slaba kako i treba biti a na HCG trakici ni s od sjene dakle moj zakljucak: kinezi su izvrsni za detektiranje cisti ukoliko postoji sumnja da ju imate ako radite cak i 5-6 dana prije ocekivane pokazati ce jaku sjenicu..meni ne pokazuje nista dakle...bar necemu sluze zar ne? 
    E neka sam ja z proslom postu rekla da ce se malo oduziti ciklus da bi ja otisla na wc i vidjela nekakav tamno crveni iscjedak.. dvije kapljice na gacama i na wc papiru lijepa takva sluz... mozda dode i prije? 🥳🥳🥳

Kiky 🥰
    19. Veljača 2020. 19:01

Crookshanks

Rita sritan rođendan 🥂🥂
    Crne rupe naravno, bring it on
    Irma a koji je razlog sta nece pit 🙄🙄 meni je papa test pokazao onu gardnerellu ili kako vec i oboje smo dobili atb, moj nije nista zapitkiva nego je popio 🤷‍♀️
    Ja se nadam dq cu ozdravit do prid O jer sve me boli kad se za kasljem

I ja sam bila dobila prosle god gardnerellu ali samo sam ja popila antibiotik i vaginalete muz nista

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 19:03

crnerupe

Evo curke dakle test je napravljen..LH trakica ocekivano slaba kako i treba biti a na HCG trakici ni s od sjene dakle moj zakljucak: kinezi su izvrsni za detektiranje cisti ukoliko postoji sumnja da ju imate ako radite cak i 5-6 dana prije ocekivane pokazati ce jaku sjenicu..meni ne pokazuje nista dakle…bar necemu sluze zar ne?
    E neka sam ja z proslom postu rekla da ce se malo oduziti ciklus da bi ja otisla na wc i vidjela nekakav tamno crveni iscjedak.. dvije kapljice na gacama i na wc papiru lijepa takva sluz… mozda dode i prije? 🥳🥳🥳

A impl? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

19. Veljača 2020. 19:09

https://ibb.co/ykzfdyR

Zaboravila stavit odmah link mi skuzzzzi 😂🤦‍♀️🙈

19. Veljača 2020. 19:10

LeLa2807

crnerupe

Evo curke dakle test je napravljen..LH trakica ocekivano slaba kako i treba biti a na HCG trakici ni s od sjene dakle moj zakljucak: kinezi su izvrsni za detektiranje cisti ukoliko postoji sumnja da ju imate ako radite cak i 5-6 dana prije ocekivane pokazati ce jaku sjenicu..meni ne pokazuje nista dakle…bar necemu sluze zar ne?
    E neka sam ja z proslom postu rekla da ce se malo oduziti ciklus da bi ja otisla na wc i vidjela nekakav tamno crveni iscjedak.. dvije kapljice na gacama i na wc papiru lijepa takva sluz… mozda dode i prije? 🥳🥳🥳

A impl?

Ma kakva implantacija? Gripa i trudnoca u isto vrijeme mi ne zvuce najbolje hahahah🙈

• justagirl2201
    19. Veljača 2020. 19:28

Cure ja istrazujem svoje tijelo i reakciju na lh u ovom iščekivanju...dns 9 dpo jel vam se cini da lh tamni il je isto 🤔🤔 evo slike:
    https://ibb.co/ZH8fFrZ

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 19:31

justagirl2201

Cure ja istrazujem svoje tijelo i reakciju na lh u ovom iščekivanju…dns 9 dpo jel vam se cini da lh tamni il je isto 🤔🤔 evo slike:
    https://ibb.co/ZH8fFrZ

Meni 9dpo izgleda svjetlije od 8dpo osim ako nisi krivo napisala? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.