Rita - sretan rodjendan! I ja ti zelim najljepsi poklon
Bosco - dobro nam dosla
Bosco dobro dosla :) Na ovoj stranici nece ti bit dosadno
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Rita sritan rođendan 🥂🥂
Crne rupe naravno, bring it on
Irma a koji je razlog sta nece pit 🙄🙄 meni je papa test pokazao onu gardnerellu ili kako vec i oboje smo dobili atb, moj nije nista zapitkiva nego je popio 🤷♀️
Ja se nadam dq cu ozdravit do prid O jer sve me boli kad se za kasljem
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Evo curke dakle test je napravljen..LH trakica ocekivano slaba kako i treba biti a na HCG trakici ni s od sjene dakle moj zakljucak: kinezi su izvrsni za detektiranje cisti ukoliko postoji sumnja da ju imate ako radite cak i 5-6 dana prije ocekivane pokazati ce jaku sjenicu..meni ne pokazuje nista dakle...bar necemu sluze zar ne?
E neka sam ja z proslom postu rekla da ce se malo oduziti ciklus da bi ja otisla na wc i vidjela nekakav tamno crveni iscjedak.. dvije kapljice na gacama i na wc papiru lijepa takva sluz... mozda dode i prije? 🥳🥳🥳
Rita sritan rođendan 🥂🥂
Crne rupe naravno, bring it on
Irma a koji je razlog sta nece pit 🙄🙄 meni je papa test pokazao onu gardnerellu ili kako vec i oboje smo dobili atb, moj nije nista zapitkiva nego je popio 🤷♀️
Ja se nadam dq cu ozdravit do prid O jer sve me boli kad se za kasljem
I ja sam bila dobila prosle god gardnerellu ali samo sam ja popila antibiotik i vaginalete muz nista
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo curke dakle test je napravljen..LH trakica ocekivano slaba kako i treba biti a na HCG trakici ni s od sjene dakle moj zakljucak: kinezi su izvrsni za detektiranje cisti ukoliko postoji sumnja da ju imate ako radite cak i 5-6 dana prije ocekivane pokazati ce jaku sjenicu..meni ne pokazuje nista dakle…bar necemu sluze zar ne?
E neka sam ja z proslom postu rekla da ce se malo oduziti ciklus da bi ja otisla na wc i vidjela nekakav tamno crveni iscjedak.. dvije kapljice na gacama i na wc papiru lijepa takva sluz… mozda dode i prije? 🥳🥳🥳
A impl?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/ykzfdyR
Zaboravila stavit odmah link mi skuzzzzi 😂🤦♀️🙈
Evo curke dakle test je napravljen..LH trakica ocekivano slaba kako i treba biti a na HCG trakici ni s od sjene dakle moj zakljucak: kinezi su izvrsni za detektiranje cisti ukoliko postoji sumnja da ju imate ako radite cak i 5-6 dana prije ocekivane pokazati ce jaku sjenicu..meni ne pokazuje nista dakle…bar necemu sluze zar ne?
E neka sam ja z proslom postu rekla da ce se malo oduziti ciklus da bi ja otisla na wc i vidjela nekakav tamno crveni iscjedak.. dvije kapljice na gacama i na wc papiru lijepa takva sluz… mozda dode i prije? 🥳🥳🥳
A impl?
Ma kakva implantacija? Gripa i trudnoca u isto vrijeme mi ne zvuce najbolje hahahah🙈
Cure ja istrazujem svoje tijelo i reakciju na lh u ovom iščekivanju...dns 9 dpo jel vam se cini da lh tamni il je isto 🤔🤔 evo slike:
https://ibb.co/ZH8fFrZ
Cure ja istrazujem svoje tijelo i reakciju na lh u ovom iščekivanju…dns 9 dpo jel vam se cini da lh tamni il je isto 🤔🤔 evo slike:
https://ibb.co/ZH8fFrZ
Meni 9dpo izgleda svjetlije od 8dpo osim ako nisi krivo napisala?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji