Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    19. Veljača 2020. 19:32

Ja si narucila ovo ulje
    https://ibb.co/6Wsdgkh
    Vidim da su dobri komentari za ulje, za sve bakterije koje nas napadaju a najvise kandida. Iako trenutno nemam ni jednu (valjda) narucila sam preventivno pa cu malo koristit, nece naskodit 😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    19. Veljača 2020. 19:33

justagirl2201

Cure ja istrazujem svoje tijelo i reakciju na lh u ovom iščekivanju…dns 9 dpo jel vam se cini da lh tamni il je isto 🤔🤔 evo slike:
    https://ibb.co/ZH8fFrZ

Tvoja je dobra lh trakica tamni da 😍 ja sam svoju radila na 8dpo jucer znaci i moja nije tako tamna....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• justagirl2201
    19. Veljača 2020. 19:37

Ne znam....mislim da ja uvijek imam povisen taj lh...ne polazem nade ..al vidjet cemo

19. Veljača 2020. 19:40

Justgirl meni se isto cini tamnija 8dpo😱
    A 9dpo svjetlija
    Jel itko mjeri bazalnu ovdje da mi slika svoje grafove koje ste kao ja 7dpo ili 8dpo???
    Znam da anitram mjeri a vi druge koje ocekujete M?

jelenajelena
    19. Veljača 2020. 19:40

Imala sam curke i ja neku bakteriju,,nemam pojma kako se zove...tamo doktorski😱😱....ugl dobila sam atb,vaginalete jedne,pa druge,pa tablete metrozol,i onda na kraju jednu samo...i naravno mm je morao isto piti tablete i bilo je pitanje a zasto moram i ja😂😂😂 s njima uvjek nesto

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Lady13
    19. Veljača 2020. 19:41

Lijep pozdrav svima
    Moj problem počinje ovako
    U braku smo godinu i pol imam 27god, zelimo bebu  ja imam neredovite cikluse, dobila sam duphaston, a moj suprug je radio spermiogram koji je pokazao aktivnost 15posto spermij, rekli su da pijemo vitamine i ja i on, pa on ponoviti nakon 3 mj. Dali je netko od vas imao slicnu situaciju da je uspio bez umjetne oplodnje , moja ginekologica predlaže da uzimam klomid ali da s tim treba paziti. Nova sam ovdje na forumu, hvala svima na razumijevanju i savjetima ako ih bude. 😊 

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 19:42

Marinalin

Justgirl meni se isto cini tamnija 8dpo😱
    A 9dpo svjetlija
    Jel itko mjeri bazalnu ovdje da mi slika svoje grafove koje ste kao ja 7dpo ili 8dpo???
    Znam da anitram mjeri a vi druge koje ocekujete M?

Hahaha ti meni tako dignes raspolozenje :) nisam i sam danas istrazivala navodno treba rast od 21DC (kod ciklusa koji su 28) i onda eventualno past na dan impl 23 (ne mora svima bit) i iduci dan mora nastavit rast ili bit jednako povisena do dana neocekivane.stavi graf.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    19. Veljača 2020. 19:50

kristinak

I ja sam bila dobila prosle god gardnerellu ali samo sam ja popila antibiotik i vaginalete muz nista

I vaginalete sam bila dobila 👍 a ne znam, svaki gin po svom izgleda 🤔🤷‍♀️ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• enoria5
    19. Veljača 2020. 19:52

Koje trakice su vam se pokazale najbolje za lh i gdje ih kupujete? Nisam ih do sada koristila. 
    Sretan rođendan Rita!! Nadam se da ćeš dobiti najljepši poklon 

19. Veljača 2020. 19:55

Lela i ja tebe volim😂😂😂😂🤱
    Pa daleko sam ja jos do 21 dana ciklusa😂😂😂😂
    Cekat cu 21dan pa cu ti slikat😂😂😂
    Pa znam da je kod svakog temperatura drukcija .
    Jao meni danas u gostima znoj probio,isla sam van ,imala sam osjecaj da cu se srusit i evo maloprije grc u trbuhu.
    To prepisujem da umisljam simptome a lijepo sam si rekla da to NECU radit😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.