Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    19. Veljača 2020. 12:35

Hip_Hopsica

ja sam htjela staviti taj potpis, al nisam uspjela… hehehe kak se to stavlja?

Joj ja se mučila. Klikni na nečiji potpis odaberi svoj, onda kad dobijes prozorčić odaberea forum i stisneš na neke bb codove tako nes. Kopiras link i zaljepis u potpis. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

19. Veljača 2020. 12:36

Crookshanks

Mislim na trombofiliju (isto ct i 4g/4g)

Meni je transfuziologinja rekla da 60% populacije ima ovaj oblik trombofilije te da se smatra kako ne uzrokuju pobačaj i da mi ne želi dati heparin jer nije tako bezopasan kako se ranije mislilo. A to mi je reklo i dvoje ginekologa, nadam se da je ipak taj adenom uzrok, zapravo prolaktin. Tako su mi ga i otkrili jer mi je prolaktin bio povišen. Progesteron mi je zbog toga bio nizak oko 10, a sad kad pijem tablete je cak 77.

• Mara Kokosica
    19. Veljača 2020. 12:37

LeLa2807

Cure, znaju li vasi roditelji, prijatelji itko da pokusavate ili to drzite izmedju vas i partnera?

Moji roditelji ne znaju. Samo jedna frendica.. nisam bas pobornik govorenja onda bum ispitivali stalno gdje zapelo.
    Zato mi je puno lakse ovde s vama pricat i razmjenjivat iskustva

06/20 blighted ovum 8tt.

Pipin
    19. Veljača 2020. 12:39

LeLa2807

Cure, znaju li vasi roditelji, prijatelji itko da pokusavate ili to drzite izmedju vas i partnera?

Pa kod nas, zbog nedavnog spontanog za kojeg su znali, svi pretpostavljaju ja mislim. Odnosno nije vise tajna da zelimo dijete. Ali ne komentiramo to s drugima trenutno, pogotvo jer smo tek ovaj mjesec zapravo krenuli za pravo ponovno - na vrijeme cemo uhvatiti ovulaciju i sve.

• enoria5
    19. Veljača 2020. 12:41

Zar nema dovoljno vitamina u onim prenatal, premama i ostalim "paketima" tableta? Ili bi trebalo nešto dodatno koristiti?

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 12:43

Pipin

LeLa2807

Pa kod nas, zbog nedavnog spontanog za kojeg su znali, svi pretpostavljaju ja mislim. Odnosno nije vise tajna da zelimo dijete. Ali ne komentiramo to s drugima trenutno, pogotvo jer smo tek ovaj mjesec zapravo krenuli za pravo ponovno - na vrijeme cemo uhvatiti ovulaciju i sve.

Kuzim. Nama ne znaju da da bas radimo, ali misle da cemo krenuti uskoro jer mi je svekrva pocela aroniju kupovat, pita jel zdravo Jedem i te fore. Sve onako minimalno ali kaze. Moja mama isto ima te fore. Jedna frendica koja ima dijete zna da cemo kao krenuti uskoro jer ne zelim da me pitaju zašto nije jos. Kao da ja znam zasto nije. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    19. Veljača 2020. 12:43

enoria5

Zar nema dovoljno vitamina u onim prenatal, premama i ostalim "paketima" tableta? Ili bi trebalo nešto dodatno koristiti?

Nemaju svi prenatali istu kombinaciju vitamina, to varira. Moras provjeriti koje sve imaju. U principu zenama treba samo folna kiselina ako se dobro hrane i dovoljno su na zraku / suncu. Ako nemas manjak D vitamina - ne treba ti...

19. Veljača 2020. 12:46

Enoria5 ja npr sam cula da je dobro uzet odredenu dozu 1000mg dnevno vitaminad3,vitamin c posebno,i folnu.
    Jer navodno u ovim miks tabletama nisu jake doze.
    Al eto to samo kazem svoje misljenje 😂
    Kao sto beta glucan moram 1000mg dnevno zbog hpv.
    Lela ja mojoj mami sam danas rekla da sam vadila hormone i radila ultrazvuk.
    Al joj nisam rekla 5.3 da idem na Hsg.
    Ne zelim je zamarat i da se stresira jadna😱
    Rekla sma dvjema frendicama u Njemackoj i to je to.

Irma90
    19. Veljača 2020. 12:57

Cure ja baš u petak idem vadit te hormone i šećer u sklopu obrade - a vidim tamo da piše da se vadi i vitamin D.
    Tako da baš me zanima što i kako.
    Po ovom drugom pitanju - ja sam rekla samo svojoj seki, ona se 2 godine mučila da dobije sina. I sad opet pokušavaju ali više u stilu ako se uhvati.
    Mama zna da pokušavamo ali misli da mi to onako opušteno (iako me svako malo pita da kad će taj unuk/unučica 🙄)

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Ginny
    19. Veljača 2020. 13:14

Iva990

Crookshanks

Mislim na trombofiliju (isto ct i 4g/4g)

Meni je transfuziologinja rekla da 60% populacije ima ovaj oblik trombofilije te da se smatra kako ne uzrokuju pobačaj i da mi ne želi dati heparin jer nije tako bezopasan kako se ranije mislilo. A to mi je reklo i dvoje ginekologa, nadam se da je ipak taj adenom uzrok, zapravo prolaktin. Tako su mi ga i otkrili jer mi je prolaktin bio povišen. Progesteron mi je zbog toga bio nizak oko 10, a sad kad pijem tablete je cak 77.

Meni je bas na pdh nalazu pisalo da su nasli suzenje krvnih zila 🙄 inace imam dvojr dice vec i nisam imala nikakvih problema u tim trudnocama al oboje au bili puno manji od prosjeka, citala sam nedavno da to mozw bit i od trombofilije (tad nisam znala za dg)

Imam prijateljicu koja zna, pratimo se jer i oni idu na trece... Zna mi i sestra, njoj sve govorim. Drugi ne znam, mozda pretpostavljaju, moji su znali da sam trudna, rekli smo im 10ak dana prije nego smo saznali da moram na kiretazu. On jr svojima rekao za kiretazu🙄 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani