Link mi je ispod a ne slika,kak to rijesit 😅
kazem ti moras znaci u onom prozoru koji ti se otvori sa linkom izabrat "forum" i kad kliknes na forum onda onaj neki bb bc code tako nes, mislim da je treći po redu i taj link kopiras :D
Wuhuuu uspjela sam 😃😃 hvaaala
molim :) Kako se ti osjećaš :)
Pa dobro zasad, ovaj vikend mi je bio najplodniji sve smo pokrili i sad cekam plus,danas mi je jos rockas pa se nadam da smo napravili bebu za rockas,to mi je jedna jedina zelja 😆 ovulacija mi je bila u ned ili pon,tako da sad cekanje, to mi najvise ide na zivce.
Sto se tice cokolade ,mene zna u pms-u uhvatit da bi pojela sve slatko sto postoji,a imam i takvih pms-ova da nebi nista stavila u usta. Tako da nema pravila,nadam se da tebe mrvica trazi cokoladu a ne vjestica 😄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Link mi je ispod a ne slika,kak to rijesit 😅
kazem ti moras znaci u onom prozoru koji ti se otvori sa linkom izabrat "forum" i kad kliknes na forum onda onaj neki bb bc code tako nes, mislim da je treći po redu i taj link kopiras :D
Wuhuuu uspjela sam 😃😃 hvaaala
molim :) Kako se ti osjećaš :)
Pa dobro zasad, ovaj vikend mi je bio najplodniji sve smo pokrili i sad cekam plus,danas mi je jos rockas pa se nadam da smo napravili bebu za rockas,to mi je jedna jedina zelja 😆 ovulacija mi je bila u ned ili pon,tako da sad cekanje, to mi najvise ide na zivce.
Sto se tice cokolade ,mene zna u pms-u uhvatit da bi pojela sve slatko sto postoji,a imam i takvih pms-ova da nebi nista stavila u usta. Tako da nema pravila,nadam se da tebe mrvica trazi cokoladu a ne vjestica 😄
Pa sretan ti rođendan i neka dobiješ svoju mrvicu <3 hvala ti :) vidjet ćemo. mi smo imali večer prije O, jutro i večer na dan O i popodne iza O. <3 još bila na ginek pregledu endometrij na dan prije bio 10mm folikul 19mm stvarno mislim da smo imali šanse....žao mi je što nismo dva dana prije O ali nismo bili skupa, nije bilo izvedivo....
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Marinalin da svakih 5 Dana nez zasto i dali sad smijem češće ili ne buni me 🤷🏼♀️
Lilo i lala vi se stalno pratite 😅 nadam se da su vam to simptomi T i da ćete idući tj ugledati ➕😊
Anitram samo hrabro uz tebe smo 🤞🏻🤞🏻
Točkica žao mi je da je M došla, ali sad se ispusi par dana pa u nove pobjede 💪🏻
Rita88 sretan ti rođendan, pa neka bude baš sretan i da dobiješ najljepsi poklon u svom stomacicu 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Curke evo mene,malo sam bolje,teperatura je i dalje tu ali niza...pretpostavljam da ce se zbog ove zaraze ciklus malo produljiti ali vidjet cemo,cekam ponedjeljak..mislila sam mozda u meduvremenu za eksperiment napraviti LH i HCG test sad kad je ovulacija daleko iza mene i kada ne bi trebalo biti ciste na jajniku pa da vidimo hoce li kinez pokazati ista..ima li koja zainteresirana za taj eksperiment osim mene? 😂🙈
Curke evo mene,malo sam bolje,teperatura je i dalje tu ali niza…pretpostavljam da ce se zbog ove zaraze ciklus malo produljiti ali vidjet cemo,cekam ponedjeljak..mislila sam mozda u meduvremenu za eksperiment napraviti LH i HCG test sad kad je ovulacija daleko iza mene i kada ne bi trebalo biti ciste na jajniku pa da vidimo hoce li kinez pokazati ista..ima li koja zainteresirana za taj eksperiment osim mene? 😂🙈
SVE! hahahahaha :D Koji si dc/dpo?
Drago mi je da si bolje <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure hvala vam, nadam se da cu dobit svoju bebu, al bit ce,nedam se 🙃
Lela mislim da imas bas velike sanse, bas bi bila sretna da ugledas plus ovaj mjesec,jos maaalo 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure,
Meni danas stigli nalazi briseva.
Klamidia - negativan (uz komentar da je uzorak bio pun krvi koja može dati lažno negativan nalaz - nastavno na ono kad sam vam se požalila da me kompletno masakrirala dok je uzimala uzorke 😁) - tako da to moram ponavljati
Ureaplasma - 10na5 - dobila recept za antibiotike i vaginalete (antibiotike i dragi mora piti)
Tako da sam malo tužna zbog toga 😔
Ima li od vas neka da je imala ureaplasmu i uspjela se riješiti te beštije?
MD sam šizi da neće on pit moje antibiotike nego da će ići on urologu - a to će potrajat onda sto dugih godina 🥵
Uf baš sam ljuta zbog toga!
Sad se ni nadam da sam T ovaj mjesec uz takav nalaz, pretpostavljam da to između ostaloga i otežava začeće...
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Curke evo mene,malo sam bolje,teperatura je i dalje tu ali niza…pretpostavljam da ce se zbog ove zaraze ciklus malo produljiti ali vidjet cemo,cekam ponedjeljak..mislila sam mozda u meduvremenu za eksperiment napraviti LH i HCG test sad kad je ovulacija daleko iza mene i kada ne bi trebalo biti ciste na jajniku pa da vidimo hoce li kinez pokazati ista..ima li koja zainteresirana za taj eksperiment osim mene? 😂🙈
SVE! hahahahaha :D Koji si dc/dpo?
Drago mi je da si bolje <3
Evooo ja sam ti 26DC/9DPO tako da trakica ne bi smjela pokazati apsolutno nista pa cemo vidjeti..postam ovdje slike cim cu morati na wc i napravim taj eksperiment🥳🙈
Irma90 ja imala ureu, rješila se jednom kurom antibiotika, pili ja i muž eritromicin. Ali išla sam privatno i odma je na nalazu bila preporuka koji antibiotik će je rješit.
Crnerupe ja sam uvijek za eksperimente. Znači nakon što sam dobila 5 do 6 dana su mi kinezi (wondfo) davali sjene i crte a onda su prestali. Najprije sam mislila da su totalni promašaj i da je greška takva da su oni zapravo LH a ne HCG.... Sad sam 11dc i baš sam pišnula LH i HCG da vidim šta kažu. Inače radim te testove da ih potrošim jer su katastrofa... Dali su baš bili crtu, ne sjenu. I onda se tako igram... A trudit ću se pravi test ovaj ciklus ne radit uopće
url=https://lilypie.com]
Rita88 sretan rodendan i zelim ti najljepsi poklon 😉
Ja se polako priblizavam O ali meni se neka prehlada priblizava 😏 tak da pitanje u kakvom budem stanju i sto cemo uopce hopsat s obzirom da kad me uhvati nisam sposobna ni na wc otic kak spada 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji