Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    19. Veljača 2020. 16:35

LeLa2807

Bosco

Bok cure!
    Mogu ja k vama? Inace sam na temi Planiranja trudnoce, al tamo slabo pisu 😄
    Uglavnom, ne stitimo se vec godinu i 2 mjeseca, jos nista.

dobro nam došla i još prije otišla na temu trudnica :))) koji si DC ili DPO?

Joj hvala ti!
    36 dan ciklusa. 
    Inace su mi ciklusi neredoviti, prosle godine pila 4 puta tablete za poticanje krvarenja.. To su ciklusi bez ovulacija... 

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:39

Lilo23

Rita88

Cure i ja koristim aktivan folat od solgara. Nisam nista posebno narucivala,otisla u ljekarnu i trazila aktivan folat i to je to. Isto imam mutaciju na pai i mthfr i rekli su mi da je blaga mutacija da sam za andol/aspirin i to je u biti radi moje psihe ako sam tako smirenija,inace mi ni to nebi dali. Dva spontana u 6 tt. Rekli su da to nema veze s ranim spontanim pa sad ti znaj.
    Tockica samo se ti odmori,isplaci se i dodji nam opet,brzo ce se tuga pretvorit u srecu,vidjet ces 🥰
    Anitram drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan, bit ce,mora…😌
    Lilo i Lela javljajte simptome, menstrualni bolovi tjedan dana prije menge je super znak,meni je tako bilo u drugoj trudnoci,bolilo me kao da trebam dobit a dr dan imala krv na papiru i bila trudna.
    Sto se tice okoline isto znaju za spontane,ne skrivamo nista al ni ne pricam o tome,ako netko nesto pita kazem kak je i to je to 🙃

Ma ja se ne zelim previse nadat al mi je to bilo cudno tocno ko bolovi koji su uvijek prije menge sve ostalo ignoriram al te bolove ne mogu zanemarit haha a i bili su prije podne sad nista vise 🤷‍♀️

meni su prošli mjesec bili čak me i jajnik probadao i ništa. jučer sam ih malo osjetila, ali jednostavno nakon prošlomjesečnog razočaranja ne želim si davati neki polet. meni se ful jelo slatko pa sam išla po čokoladu, ok inače volim slatko, ali mi ovo pari na pms :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita88
    19. Veljača 2020. 16:44

Link mi je ispod a ne slika,kak to rijesit 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:51

Rita88

kazem ti moras znaci u onom prozoru koji ti se otvori sa linkom izabrat "forum" i kad kliknes na forum onda onaj neki bb bc code tako nes, mislim da je treći po redu i taj link kopiras :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    19. Veljača 2020. 16:52

LeLa2807

Rita88

kazem ti moras znaci u onom prozoru koji ti se otvori sa linkom izabrat "forum" i kad kliknes na forum onda onaj neki bb bc code tako nes, mislim da je treći po redu i taj link kopiras :D

Wuhuuu uspjela sam 😃😃 hvaaala

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 16:56

Rita88

LeLa2807

Rita88

Wuhuuu uspjela sam 😃😃 hvaaala

molim :) Kako se ti osjećaš :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

jelenajelena
    19. Veljača 2020. 16:56

Curke jesam ja to dobro napravila??😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 17:01

jelenajelena

Jesi, slatke su ti pčelice :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    19. Veljača 2020. 17:08

Lilo23

Rita88

Cure i ja koristim aktivan folat od solgara. Nisam nista posebno narucivala,otisla u ljekarnu i trazila aktivan folat i to je to. Isto imam mutaciju na pai i mthfr i rekli su mi da je blaga mutacija da sam za andol/aspirin i to je u biti radi moje psihe ako sam tako smirenija,inace mi ni to nebi dali. Dva spontana u 6 tt. Rekli su da to nema veze s ranim spontanim pa sad ti znaj.
    Tockica samo se ti odmori,isplaci se i dodji nam opet,brzo ce se tuga pretvorit u srecu,vidjet ces 🥰
    Anitram drzim fige da ovaj mjesec bude dobitan, bit ce,mora…😌
    Lilo i Lela javljajte simptome, menstrualni bolovi tjedan dana prije menge je super znak,meni je tako bilo u drugoj trudnoci,bolilo me kao da trebam dobit a dr dan imala krv na papiru i bila trudna.
    Sto se tice okoline isto znaju za spontane,ne skrivamo nista al ni ne pricam o tome,ako netko nesto pita kazem kak je i to je to 🙃

Ma ja se ne zelim previse nadat al mi je to bilo cudno tocno ko bolovi koji su uvijek prije menge sve ostalo ignoriram al te bolove ne mogu zanemarit haha a i bili su prije podne sad nista vise 🤷‍♀️

Svidja mi se taj znak, mirisi na dobro, mantram ti za plus 😗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

jelenajelena
    19. Veljača 2020. 17:09

LeLa2807

jelenajelena

Jesi, slatke su ti pčelice :D

Hvala draga....i tvoje su bubamarice lijepe🐞🐞🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.