Peggy hvala sto si podiijelila pricu sa nama, prosla si dosta toga i hvala Bogu ugledala si svoj veliki plus. Zelim ti sve najbolje!!!❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Peggy tako sam sretna radi vas. Uzivaj u ovim prekrasnim trenutcima.
Aaa Nikky,nisam trudna nazalost. Nakon te biopsije cu bit mirnija i uzivat maksimalno s M. Ovo nam je 10.ciklus pokusavanja. Iako su mi rekle dr da to ne utjece na zacece.
Vama?
06/20 blighted ovum 8tt.
Sto se vitamnina tice dali se bas zove tako vitamin d3 kapsule? I ja bi si kupila ali neznam koje su ok
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Anitram sretno. Nadam se pozitivnom ishodu.
Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.
Meni je sve to odrađeno pod anestezijom kad sam Endometriozu rijesavala da provjerim sve mogućem vezano za plodnost i odjednom. Nije bilo nekog razloga, nego da vidimo da je sve ok
Peggy tako sam sretna radi vas. Uzivaj u ovim prekrasnim trenutcima.
Aaa Nikky,nisam trudna nazalost. Nakon te biopsije cu bit mirnija i uzivat maksimalno s M. Ovo nam je 10.ciklus pokusavanja. Iako su mi rekle dr da to ne utjece na zacece.
Vama?
Meni su u Osijeku rekli da je sve u redu i da dodjem na kontrolu za 6 mj ,medjutim sam radila u brodu ,papa test i ultrazvuk i rekli su mi da je sve u redu da mozemo raditi bebicu tako da u Osijek nisam isla trebala sam pocetkom mj ali su mi ovdje rekli da nema potrebe kao jel
Tako da sam radimo na bebici a i ja se osjećam odlicno tako da nadam se da Ce biti + ubrzo :)
Citam vas na rate pa nikako iskomentirat
Anitram grlim 😘😘😘
Blizanci 😂😂🙈mm je sad nakon kiretaze rekao da nam je Bog sad duzan dupliće 😂🙈 inace je uvik govorio da bi onda bio najveci je*ac u obitelji jer bi imao kcer, sina i duplice (u njega u obitelji mahom muska dica, caca mu ima 6 brace, mm ima brata, brat mu ima 5 sinova)
Koliko hrabrih zena ima ovdi ❤️❤️😘😘
Vitamini - narucila sam neki prenatal i b komplex sa iherba, cekam da dođe.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Evo i tickera😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019