Anitram sretno. Nadam se pozitivnom ishodu.
Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.
Maro zasto ides na biopsiju vulve?
Imam Vin 1, pa mi rekla dr da bi bilo dobro to odradit. 😏
Meni su zbog Hpv bili ustanovili Vin 3 i doktori iz sl broda me posalju i Osijek kod divnog doktora i napravi sve i vulvoskopiju,kolposkopiju i sve i nalazi uredni ….a kako su ti to nasli?
Moja nikky di si bila do sad. Ja trazim nekog s tim Vinom nigdje nikog. Isla na obicni pregled i dr vidjela kao neke promjene. Mene nije nista ni svrbilo ni peckalo. Kad je uradila nalaz bio je Vin 1. Onda sam mazala nekom kremom ali nije pomoglo. Radila sam i nalaz na HPV , Bogu hvala negativan je.
Otisla u druge doktorice ona rekla da bi dobro bilo uradit tu biopsiju. 😔
06/20 blighted ovum 8tt.
Anitram sretno. Nadam se pozitivnom ishodu.
Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.
Maro zasto ides na biopsiju vulve?
Imam Vin 1, pa mi rekla dr da bi bilo dobro to odradit. 😏
Meni su zbog Hpv bili ustanovili Vin 3 i doktori iz sl broda me posalju i Osijek kod divnog doktora i napravi sve i vulvoskopiju,kolposkopiju i sve i nalazi uredni ….a kako su ti to nasli?
Meni u mom slučaju nije jasno kako su mi naslj Vin 3 a kasnije uredni nalazi
Evo i kako meni su bile kao ljubičaste tockic se pojavile ,i ja odem ginicu i on mi kaze kondilomi napravi mi test na HPV kad ono visokorizican . U uzorku kondiloma nadju vin3 mislila sam da sam jedina koja to ima ,i kazem doktoru odakle meni to imam 24 godine i samo sam 2 partnera imala u svom zivotu znaci odakle to meni i on mi kaze da idem za Osijek i oni mi daju aldara kremu i ja sam se mazala dolje na mjestima gdje su uklonjeni kondilomi i dobijem nuspojave i prestanem koristiti to i odem nakon 2 mj na kontrolu meni moji nalazi svi bogu hvala uredni i onda sam koristila 3 mj papilocare kutija za 1 tjedan je oko 160 kn malo se skupo ali sto i sad nisam radila test n hpv ali papa mi je bio uredan p su mi rekli da se mogu baciti na pravljenje bebice
Super . Bas mi je drago da je sve uredu.
Eee i ja sam mislila da sam jedina haha. Prvo su mi rekli cin1. Ja se isplakala dok sam dosla po nalaz. Kad tamo vin 1. Nikad cula za to. Ja imala jednog partnera a 25g. Isto mi nisu znali objasnit zbog cega je to ali su mi rekli da ne smeta zacecu. Odradit cu to sutra da sam mirna.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure vidim da ste mi neke u depri, glavu gore samo, znam da vam je tesko! Ajde da vam napisem kroz sta smo mi sve prosli mozda vam bude lakse❤
Muz i ja smo skupa 9 godina, od toga 2godine u braku i cim smo se vjencali odlucili smo imat bebicu, no nikako nije islo.. i kupila lh trakice i pratila ali nista... isla ne preglede cesto, kaze doktor imam ciste pa mozda zato ide teze. Prosla godina a od trudnoce ni T, i nagovorim muza da napravi spermiogram i on ga napravi. Posalju nam nalaze za par dana kad ono šok! Oligoasthenozoospermia, progresivnih spermica samo 10% ! Ma ne mogu vam opisati kako nam je bilo, plakali smo kao mala djeca. I ajd, odluci on pit ce sve sta mu urolog preporuci + prirodne pripravke i tako sam ja danima visila po forumima i ispitivala sta da pije, nitko ne zna, svi govore idite na mpo, muska neplodnost se ne lijeci... procitala par postova di su zene ostale trudne unatoc dijagnozi ali sam mislila da mi nismo te srece. I prolazili su mjeseci i opet nista... naplacali se raznoraznih tableta preko 1000kn i nista. A muz ponavljat nalaz ni cut. Isto tako za mpo, ni cut. Plakala sam svaki put kad dobijem, da je nekad doslo do toga da mi se povraca od plakanja! I tako u 10.mj prosle godine nagovorim ga za mpo, da bi mi kasnije reko da on ipak nebi, da se nada jos da ce nam se dogoditi prirodno, opet ja pala u depresiju... i polako se pocela mirit s tim. Sad u 1.mj bila na godisnjem i 2 tjedna nakon toga ➕
Tako da cure znam da je tesko, ali doci ce i taj dan kad cete i vi ugledati taj pozitivan test ❤❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Cure vidim da ste mi neke u depri, glavu gore samo, znam da vam je tesko! Ajde da vam napisem kroz sta smo mi sve prosli mozda vam bude lakse❤
Muz i ja smo skupa 9 godina, od toga 2godine u braku i cim smo se vjencali odlucili smo imat bebicu, no nikako nije islo.. i kupila lh trakice i pratila ali nista… isla ne preglede cesto, kaze doktor imam ciste pa mozda zato ide teze. Prosla godina a od trudnoce ni T, i nagovorim muza da napravi spermiogram i on ga napravi. Posalju nam nalaze za par dana kad ono šok! Oligoasthenozoospermia, progresivnih spermica samo 10% ! Ma ne mogu vam opisati kako nam je bilo, plakali smo kao mala djeca. I ajd, odluci on pit ce sve sta mu urolog preporuci + prirodne pripravke i tako sam ja danima visila po forumima i ispitivala sta da pije, nitko ne zna, svi govore idite na mpo, muska neplodnost se ne lijeci… procitala par postova di su zene ostale trudne unatoc dijagnozi ali sam mislila da mi nismo te srece. I prolazili su mjeseci i opet nista… naplacali se raznoraznih tableta preko 1000kn i nista. A muz ponavljat nalaz ni cut. Isto tako za mpo, ni cut. Plakala sam svaki put kad dobijem, da je nekad doslo do toga da mi se povraca od plakanja! I tako u 10.mj prosle godine nagovorim ga za mpo, da bi mi kasnije reko da on ipak nebi, da se nada jos da ce nam se dogoditi prirodno, opet ja pala u depresiju… i polako se pocela mirit s tim. Sad u 1.mj bila na godisnjem i 2 tjedna nakon toga ➕
Tako da cure znam da je tesko, ali doci ce i taj dan kad cete i vi ugledati taj pozitivan test ❤❤
Svi imaju neku priču iza sebe ,al ne brini se nista sve Ce biti u redu ali neka obave doktori kontrolu za svaki slucaj premda znam da ces biti dobro i da Ce biti uredno sve neznam odakle nas napadaju ti Vinovi ali stresan zivot ucini svoje i moramo koracati hrabro dalje :) ako sam dobro razumjela sad si u drugom stanju ili ? :) 💓💓
Muz i ja smo skupa 9 godina, od toga 2godine u braku i cim smo se vjencali odlucili smo imat bebicu, no nikako nije islo.. i kupila lh trakice i pratila ali nista… isla ne preglede cesto, kaze doktor imam ciste pa mozda zato ide teze. Prosla godina a od trudnoce ni T, i nagovorim muza da napravi spermiogram i on ga napravi. Posalju nam nalaze za par dana kad ono šok! Oligoasthenozoospermia, progresivnih spermica samo 10% ! Ma ne mogu vam opisati kako nam je bilo, plakali smo kao mala djeca. I ajd, odluci on pit ce sve sta mu urolog preporuci + prirodne pripravke i tako sam ja danima visila po forumima i ispitivala sta da pije, nitko ne zna, svi govore idite na mpo, muska neplodnost se ne lijeci… procitala par postova di su zene ostale trudne unatoc dijagnozi ali sam mislila da mi nismo te srece. I prolazili su mjeseci i opet nista… naplacali se raznoraznih tableta preko 1000kn i nista. A muz ponavljat nalaz ni cut. Isto tako za mpo, ni cut. Plakala sam svaki put kad dobijem, da je nekad doslo do toga da mi se povraca od plakanja! I tako u 10.mj prosle godine nagovorim ga za mpo, da bi mi kasnije reko da on ipak nebi, da se nada jos da ce nam se dogoditi prirodno, opet ja pala u depresiju… i polako se pocela mirit s tim. Sad u 1.mj bila na godisnjem i 2 tjedna nakon toga ➕
Divno je Peggy nakon svega što ste prošli uz uspone i padove biti nagrađen najljepšim darom. sretna sam radi vas. čuvaj mrvicu <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Svi imaju neku priču iza sebe ,al ne brini se nista sve Ce biti u redu ali neka obave doktori kontrolu za svaki slucaj premda znam da ces biti dobro i da Ce biti uredno sve neznam odakle nas napadaju ti Vinovi ali stresan zivot ucini svoje i moramo koracati hrabro dalje :) ako sam dobro razumjela sad si u drugom stanju ili ? :) 💓💓
Zelim vam svakako svu srecu ,i opusti se i uzivaj
Kakva prica. Hvala sto si ju podijelila s nama, dajes svima nadu. <3
Jutro curke, upavo mi stigli vitamini i na pakovanju piše da se uzima 1tab svakih 5 dana...Pa evo slikica da vidite, pa da mi kaže neka koja uzima vitamin d3 i k2 kako uzimate
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji