Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    31. Siječanj 2020. 15:34

nada23

dinaa91

nada23

Dina, dobro Rita kaže. Možda si trudna. Meni je Clearblue LH test bio pozitivan na 12dpo. Ipak nisam vjerovala dok nisam napravila pravi test. ☺️

Ni ja ne Mogu da vjerujem..i ne znam sta da mislim..al ipak je jos rano za test tek sam 11 dpo…sacekat cu jos 2-3 dana pa cu onda uradit test… 😑

Tako sam i ja napravila. Izdrži još malo pa se testiraj kak spada i nadam se da će to biti PLUS! 🤞🤞😀

Nadam se da ce mi se posrecit ovaj put 😊 prosle godine sam imala biokemijsku i od tad nista 😑

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

31. Siječanj 2020. 15:43

točkicaa

Crnerupe, ja nisam znala da se to zove sindrom nemirnih nogu, ja sam mislila da ja nisam normalana jer se isto to i meni događa ponekad.
    Doslovno kad legnem u krevet spavat, tolika mi nelagoda u nogama bude koja me sili da ih trljam jednu od drugu. Cak me to zna nekad probuditi i po noci. Uzas. Mrzim taj osjecaj.

E pa da,suosjecam s tobom 🙈 zato me salje neurologinja na ove obrade za vadenje zeljeza,vitamina B,folne kiseline,da se vidi sa mozda nije anemija uzrok toga pa cemo vidjeti kad povadim krv i napravim tu polisomnografiju.. pa kako Bog da..cure s ovulacijom ovaj vikend drzim vam fige da za dva tjedna dode plus,a cure koje cekaju plus i blizu su kasnjenju,zasto ne napravite test da nama ostalim napravite zabavan vikend? 😃😃😃

nada23
    31. Siječanj 2020. 15:53

dinaa91

nada23

dinaa91

nada23

Dina, dobro Rita kaže. Možda si trudna. Meni je Clearblue LH test bio pozitivan na 12dpo. Ipak nisam vjerovala dok nisam napravila pravi test. ☺️

Ni ja ne Mogu da vjerujem..i ne znam sta da mislim..al ipak je jos rano za test tek sam 11 dpo…sacekat cu jos 2-3 dana pa cu onda uradit test… 😑

Tako sam i ja napravila. Izdrži još malo pa se testiraj kak spada i nadam se da će to biti PLUS! 🤞🤞😀

Nadam se da ce mi se posrecit ovaj put 😊 prosle godine sam imala biokemijsku i od tad nista 😑

Ma hoće, samo vjeruj u to. 😊 Ako si imala biokemijsku i to je dobar znak, makar bila prošle godine. Sretno. 🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ginny
    31. Siječanj 2020. 16:11

Meni je 13dc i lh test i Cb kazu da nastupa ovulacija, nabacili smo jedan kviki 😎 i akcija za vikend onda kako sma i pretpostavljala

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

dinaa91
    31. Siječanj 2020. 16:14

nada23

dinaa91

nada23

dinaa91

nada23

Ma hoće, samo vjeruj u to. 😊 Ako si imala biokemijsku i to je dobar znak, makar bila prošle godine. Sretno. 🍀

Hvala... i ja tebi zelim Sve najbolje i skolsku trudnocu 😊

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

Malena0908
    31. Siječanj 2020. 16:36

ana.b.

Rita88

Dinaa možda si i trudna 🤗 napravi test i salji sliku.
    Cure koje cekate 3.2 kao i ja,kako ste? Drugim curama zelim uspješan lov u hvatanju pika ☺

Odlično a ti? Imaš ti kakve simptome…ja sam se ispuhala i nemam više grceve, iscjedak mi više nije tako jak i da dole sam vidila da imam tamno ljubicastu boju 😅

Hahaha ti isto to provjeravas ja mislila ako kazem da cu ispast luda. To sam negdje procitala da potamni. Samo sto je meni to uvijek izgledalo tamno ili mozda ne znam kako uopce trrba bit

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Aneee
    31. Siječanj 2020. 16:39

Malena0908

ana.b.

Rita88

Dinaa možda si i trudna 🤗 napravi test i salji sliku.
    Cure koje cekate 3.2 kao i ja,kako ste? Drugim curama zelim uspješan lov u hvatanju pika ☺

Odlično a ti? Imaš ti kakve simptome…ja sam se ispuhala i nemam više grceve, iscjedak mi više nije tako jak i da dole sam vidila da imam tamno ljubicastu boju 😅

Hahaha ti isto to provjeravas ja mislila ako kazem da cu ispast luda. To sam negdje procitala da potamni. Samo sto je meni to uvijek izgledalo tamno ili mozda ne znam kako uopce trrba bit

Prvi mjesec kad smo krenuli radit na bebi tad sam gledala i bilo je rozo ali od tada više nisam ni gledala hahahah znači više od pola godine nisam provjeravala, možda mi se do sad promjenilo od vitamina ili nešto 😂 ne znam šta bih mislila...i ja sam tak pročitala ali ko će znat 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lalla
    31. Siječanj 2020. 16:59

dinaa91

Zenice meni danas 11 dpo imam jos par lh trakice i reko da vidim sta ce pokazat 😣 posle ovulacije su bile negativne prica se jedva vidjela a maloprije 😣ne kontam nista blizii li se ovulacija ponovo ili???https://ibb.co/k84GV53

Ja sam citala da lh trakice reagiraju i na betu. Kao te trakice ne vide razliku izmedju ta dva hormona kao ove koje su bas za betu. Ako je taj clanak istinit, onda si trudna. :-)

Lalla
    31. Siječanj 2020. 17:02

crnerupe

dinaa91

Zenice meni danas 11 dpo imam jos par lh trakice i reko da vidim sta ce pokazat 😣 posle ovulacije su bile negativne prica se jedva vidjela a maloprije 😣ne kontam nista blizii li se ovulacija ponovo ili???https://ibb.co/k84GV53

Moguce je da ce opet biti,osim ako nije situacija kao kod mene pa se dogodila neka cista tokom ciklusa jer sam ja imala kao duplu ovulaciju i pozitivan HCG test,a doktor je jucer ustanovio postojanje ciste jer se jos vidi njena baza gdje je bila dok nije pukla..

Opet ja, al citala sam da ako se desi dupla ovulacija da je onda jedna za drugom. Dvije ovulacije u razmaku od oko 10-15 dana su izuzetno rijetke.

Lalla
    31. Siječanj 2020. 17:05

ana.b.

Hahah ma ja ću poludit 🙈🙈😂😂

onda meni definitivno stize menga, imam valjda sve te simptome.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.