Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2020. 11:47

Danas nitko test ne radi😂😂😂
    Niste fora😂😂

• Pepika
    31. Siječanj 2020. 11:48

Zatisje pred buru😃

Pipin
    31. Siječanj 2020. 11:51

Zatisje pred buru, tako se nadam haha. 

LeLa2807
    31. Siječanj 2020. 11:53

Lilo23

Haha ja sad cekam da menga prode i onda jos ovulaciju pokrit pa cu si onda poslje ovulacije opet umisljat simptome i nadat se trudnoci pa cu bit aktivnija ahhaha sad bas i nemam sta pisat

Same with me :-D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mina 29
    31. Siječanj 2020. 11:53

Evo i mene. Trebalo mi je dva dana da sve pročitam da sma u toku kaj se dešava😂
    Meni 9 DC... Optimistični smo i muž i ja.. Pijem vrkuru i prenatal.. A on Cink od solgara.  Krenuli smo od 1 dana ciklusa.. Pa da vidimo kak će biti ovaj mjesec.. Već jučer počeo iscjedak ko pred ovulaciju. Danas ću prvu trakicu kad dođem sa posla.. Da vidim kak stvari stoje 🤷‍♀️🙈🤗🤗

31. Siječanj 2020. 11:58

Lilo23

Haha ja sad cekam da menga prode i onda jos ovulaciju pokrit pa cu si onda poslje ovulacije opet umisljat simptome i nadat se trudnoci pa cu bit aktivnija ahhaha sad bas i nemam sta pisat

Ja i ti se pratimo ovaj ciklus 🤭🤣

LeLa2807
    31. Siječanj 2020. 12:00

Anitram1982

Lilo23

Ja i ti se pratimo ovaj ciklus 🤭🤣

I saaaa mnommmmn iste smo sve tri :-D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

31. Siječanj 2020. 12:14

Ajde kad su curke toliko neakticne s testovima,onda cu ja bit aktivna malo da se izjadam..jucer pregled kod ginekologa,jutros kontrola kod neurologinje posto imam epi i kako sam joj neke stvari rekla sumnja na sindrom nemirnih nogu i moram raditi opet hrpuuuuu pretraga od vadenja krvi,TSH provjeriti,TIBC,UIBC,dopler vena,polisomnografiju i takoooo ima toga dosta,komoletno tijelo i krv ukratko,vec se pripremam popodne na ganjanje silnih uputnica da sve to napravim pa eto,imam uskoro i ja testove strpljenja i svega 🥳 bas se radujem tome,ali bar cu znati sto je i kako je,bilo dobro ili lose! Ajmo cure,testove na sunce da se zabavim! Vikend mi je poceo rano ovaj tjedan 😍😃😃🥳👏🏻🙈

jelenajelena
    31. Siječanj 2020. 12:22

Ja bi pricekala jos 2dana.....kad sam god radila testove prije svi su negativni bili...pa se ne nadam ni ovaj ciklus,mada nada zadnja umire😁😁🤗🤗neki cudan osjecaj imam ....🤔🤔🤔

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ginny
    31. Siječanj 2020. 12:30

dok ja sve procitam vi se razbizite hahahh. cekam O to je trenutno sve sta imam za rec haha

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.