Haha ja sad cekam da menga prode i onda jos ovulaciju pokrit pa cu si onda poslje ovulacije opet umisljat simptome i nadat se trudnoci pa cu bit aktivnija ahhaha sad bas i nemam sta pisat
Same with me :-D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo i mene. Trebalo mi je dva dana da sve pročitam da sma u toku kaj se dešava😂
Meni 9 DC... Optimistični smo i muž i ja.. Pijem vrkuru i prenatal.. A on Cink od solgara. Krenuli smo od 1 dana ciklusa.. Pa da vidimo kak će biti ovaj mjesec.. Već jučer počeo iscjedak ko pred ovulaciju. Danas ću prvu trakicu kad dođem sa posla.. Da vidim kak stvari stoje 🤷♀️🙈🤗🤗
Haha ja sad cekam da menga prode i onda jos ovulaciju pokrit pa cu si onda poslje ovulacije opet umisljat simptome i nadat se trudnoci pa cu bit aktivnija ahhaha sad bas i nemam sta pisat
Ja i ti se pratimo ovaj ciklus 🤭🤣
Ja i ti se pratimo ovaj ciklus 🤭🤣
I saaaa mnommmmn iste smo sve tri :-D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ajde kad su curke toliko neakticne s testovima,onda cu ja bit aktivna malo da se izjadam..jucer pregled kod ginekologa,jutros kontrola kod neurologinje posto imam epi i kako sam joj neke stvari rekla sumnja na sindrom nemirnih nogu i moram raditi opet hrpuuuuu pretraga od vadenja krvi,TSH provjeriti,TIBC,UIBC,dopler vena,polisomnografiju i takoooo ima toga dosta,komoletno tijelo i krv ukratko,vec se pripremam popodne na ganjanje silnih uputnica da sve to napravim pa eto,imam uskoro i ja testove strpljenja i svega 🥳 bas se radujem tome,ali bar cu znati sto je i kako je,bilo dobro ili lose! Ajmo cure,testove na sunce da se zabavim! Vikend mi je poceo rano ovaj tjedan 😍😃😃🥳👏🏻🙈
Ja bi pricekala jos 2dana.....kad sam god radila testove prije svi su negativni bili...pa se ne nadam ni ovaj ciklus,mada nada zadnja umire😁😁🤗🤗neki cudan osjecaj imam ....🤔🤔🤔
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
dok ja sve procitam vi se razbizite hahahh. cekam O to je trenutno sve sta imam za rec haha
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji