Cure ovo moj test na T od jucer:
https://ibb.co/KsJN5t1
Kupit cu clearblue da iskljucim T jer ne znam sta je ovo…jajnik me rastura…9dc je…mozda je cista u pitanju??
Ciste su ti malo cudna kategorija..imas one koje nastanu nakon ovulacije kada folikul dosegne svoju velicinu pa ne pukne nego se ispuni tekucinom i tako stoji pa uspije puknuti do dolaska menstruacije i onda prokrvarimo jel..a ima i one koje nastanu isto nakon Ovulacije,ali...ali moze i ne mora doci do trudnoce..znaci moze biti oplodena jajna stanica kao takva i dolazi trudnoce,a u drugom slucaju jajna stanica atrofira i ispuni se ili vodom ili ne daj boze nekim tkivom ili krvlju sto je dosta ozbiljniji slucaj,pa ako nije trudnoca u pitanju..sibaj doktoru..a ono sto je mene jos mucilo i s cime sam i sumnjala na cisti je bila bol u zdjelici,jer ako se pojavi ta bol onda je definitivno veca mogucnost da je cista u pitanju nego trudnoca..eto ako je pomoglo i ako si shvatila sto sam htjela reci super,ako ne..mozda se nade curka koja ce bolje objasniti😂 uglavnom trci po normalan skuplji test i vidi sto ce biti,ako bude negativan dogovori termin za pregled da ne bi bilo nesto..jer tebi je vec poceo drugi ciklus,a ako je cista i dalje tu da se to lijekovima na vrijeme rijesi da pukne ako vec ne zeli sama od sebe 🥺
Justagirl2201 Kod tebe uvijek sijene se vide 🧐
Jel normalno da ja nikad nisam vidila sjenu 😒
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ovo moj test na T od jucer:
https://ibb.co/KsJN5t1
Kupit cu clearblue da iskljucim T jer ne znam sta je ovo…jajnik me rastura…9dc je…mozda je cista u pitanju??
Ciste su ti malo cudna kategorija..imas one koje nastanu nakon ovulacije kada folikul dosegne svoju velicinu pa ne pukne nego se ispuni tekucinom i tako stoji pa uspije puknuti do dolaska menstruacije i onda prokrvarimo jel..a ima i one koje nastanu isto nakon Ovulacije,ali…ali moze i ne mora doci do trudnoce..znaci moze biti oplodena jajna stanica kao takva i dolazi trudnoce,a u drugom slucaju jajna stanica atrofira i ispuni se ili vodom ili ne daj boze nekim tkivom ili krvlju sto je dosta ozbiljniji slucaj,pa ako nije trudnoca u pitanju..sibaj doktoru..a ono sto je mene jos mucilo i s cime sam i sumnjala na cisti je bila bol u zdjelici,jer ako se pojavi ta bol onda je definitivno veca mogucnost da je cista u pitanju nego trudnoca..eto ako je pomoglo i ako si shvatila sto sam htjela reci super,ako ne..mozda se nade curka koja ce bolje objasniti😂 uglavnom trci po normalan skuplji test i vidi sto ce biti,ako bude negativan dogovori termin za pregled da ne bi bilo nesto..jer tebi je vec poceo drugi ciklus,a ako je cista i dalje tu da se to lijekovima na vrijeme rijesi da pukne ako vec ne zeli sama od sebe 🥺
E ovo za zdjelicu stvarno moze biti tocno. Jer ja sam ju imala ovaj ciklus (daj Boze da ode sad sa M) i tocno me bolila zdjelica kako si napisala. I to sam osjetila jos nekoliko puta tokom ciklusa a prije Ovulacije i ja sam si to protumacila kao simptom da stize M. Vidis vidis 🧐 super info.
Ana b.vjeruj mi ja bih htjela da nemam sjena....a sada me ovo vec zbilja muči jer me bole leđa i desni jajnik ko da se raspada....
Naravno da je normalno da nemas sjena 😂 ne sekiraj se...kod mene je ocito neki problem
Jaka bol u zdjelici ili onak skoro pa ne primjetna? Jer sam ja to imala ovaj mj ali samo jedan dan kao da me na kratko probadalo s desne strane kuk ..ili kako bi to već opisala..al stvarno jako slabo vjerovatno ne bih ni primjetila da nisam toliko promatrala svaki simptom 😂😂
Justagirl2201 hoćeš ići onda u pon na kontrolu da vidiš od čega ti je?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jel vama vise ova sjena vuče na sivo il rozo:
https://ibb.co/82BFcqj
Mozd je ona evaporacijska...
Anab. mislim da cu u pon kod ginica na kontrolu da vidim sta se dogada jer se nest poremetilo...nadam se da nije od femisana :/
Sivi
Tako je i meni nekidan bila sjena a evo samo sto nisam dobilaM
Smedarim
Justagirl2201 ne vjerujem da ti femisan može nešto poremetiti
Evo procitaj ovo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji