Dina, dobro Rita kaže. Možda si trudna. Meni je Clearblue LH test bio pozitivan na 12dpo. Ipak nisam vjerovala dok nisam napravila pravi test. ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Anab ja sam ok,nekak sam smirena,gledam,nemam prist koji inače dobijem u pms-u i cice su mi nula bodova inače ih osjetim u pms-u,nekak sam bila pozitivna ovaj ciklus. E sad jedino sto me razuvjerilo da sam možda trudna je to sto me krenulo svrbuckat dolje a uvijek me krene svrbit prije menge hormoni polude tako da ne znam sta me ceka,ne planiram raditi test prije nego sto zakasni ako zakasni,inace su mi uredni ciklusi 28,29 dana. imas dolje boju? To je dobar znak 🤗
Možda je ovo nas mjesec 😊😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da to sam baš danas zagledala 😂 a sad nez kakva je inače ne zagledam je baš tak često 😂😂
Dinaa91 Ako ti inače nije tako i to može da bude jedan znak 😁🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ima smisla da kupim jos jedan test popodne pa i njega napravim ili samo da pricekam do sutra 15 dpo..???
A pričeka onda sutra na prvi jutarnji 🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dina, dobro Rita kaže. Možda si trudna. Meni je Clearblue LH test bio pozitivan na 12dpo. Ipak nisam vjerovala dok nisam napravila pravi test. ☺️
Ni ja ne Mogu da vjerujem..i ne znam sta da mislim..al ipak je jos rano za test tek sam 11 dpo...sacekat cu jos 2-3 dana pa cu onda uradit test... 😑
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Ni ja ne Mogu da vjerujem..i ne znam sta da mislim..al ipak je jos rano za test tek sam 11 dpo…sacekat cu jos 2-3 dana pa cu onda uradit test… 😑
Tako sam i ja napravila. Izdrži još malo pa se testiraj kak spada i nadam se da će to biti PLUS! 🤞🤞😀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Anaid ti i ja se pratimo u stopu, i meni je danas 12dc 😁
Očekujem O u nedjelju ili ponedjeljak... imam samo jednu trakicu doma koju ću sutra popiškiti da vidim dal da popijem nocurku još sutra ili ne i to je to...
Pokrivamo svaki drugi dan pa ćemo vidjeti ako bude šta... jednom će biti opet 🤞🏻
Da ja sutra pisnem il ne? Realno smjesno rano je al kao, cisto da vidim jesam umislila sjenu od jucer.
Anab ja sam ok,nekak sam smirena,gledam,nemam prist koji inače dobijem u pms-u i cice su mi nula bodova inače ih osjetim u pms-u,nekak sam bila pozitivna ovaj ciklus. E sad jedino sto me razuvjerilo da sam možda trudna je to sto me krenulo svrbuckat dolje a uvijek me krene svrbit prije menge hormoni polude tako da ne znam sta me ceka,ne planiram raditi test prije nego sto zakasni ako zakasni,inace su mi uredni ciklusi 28,29 dana. imas dolje boju? To je dobar znak 🤗
Možda je ovo nas mjesec 😊😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da to sam baš danas zagledala 😂 a sad nez kakva je inače ne zagledam je baš tak često 😂😂
Dinaa91 Ako ti inače nije tako i to može da bude jedan znak 😁🤞🏻
Nadam se da je, bilo bi i vrijeme ☺ drzim nam fige
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Anaidti i ja se pratimo u stopu, i meni je danas 12dc 😁
Očekujem O u nedjelju ili ponedjeljak… imam samo jednu trakicu doma koju ću sutra popiškiti da vidim dal da popijem nocurku još sutra ili ne i to je to…
Pokrivamo svaki drugi dan pa ćemo vidjeti ako bude šta… jednom će biti opet 🤞🏻
Evo moja situacija, kao sto sam i pretpostavila bit ce pik veceras 🤩
https://ibb.co/5TTJf3g
Hmmm to znaci da bi jos danas pila nocurak i od sutra ne ? Meni je 14 dc,malo kasni ovaj mjesec, bit ce po mom sutra O...
Keksnuli smo ujutro, i opet cemo ujutro, vec smo se dogovorili 🤣🤣🤣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Bokić svima, meni je danas 10 dpo. Trebala bi ne dobiti M 5.2., a ako bude kasnila test radim iduću subotu, 8.2. Meni je i dalje prisutna krv u nosu kada ga ispušem, i probada me svako malo desni jajnik. Sve ostalo je na nuli, nema više ni jednog jedinog simptoma.
Sortiraj odgovore
Najstariji