Ajde kad su curke toliko neakticne s testovima,onda cu ja bit aktivna malo da se izjadam..jucer pregled kod ginekologa,jutros kontrola kod neurologinje posto imam epi i kako sam joj neke stvari rekla sumnja na sindrom nemirnih nogu i moram raditi opet hrpuuuuu pretraga od vadenja krvi,TSH provjeriti,TIBC,UIBC,dopler vena,polisomnografiju i takoooo ima toga dosta,komoletno tijelo i krv ukratko,vec se pripremam popodne na ganjanje silnih uputnica da sve to napravim pa eto,imam uskoro i ja testove strpljenja i svega 🥳 bas se radujem tome,ali bar cu znati sto je i kako je,bilo dobro ili lose! Ajmo cure,testove na sunce da se zabavim! Vikend mi je poceo rano ovaj tjedan 😍😃😃🥳👏🏻🙈
Šta je sindrom nemirnih nogu?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Zenice meni danas 11 dpo imam jos par lh trakice i reko da vidim sta ce pokazat 😣 posle ovulacije su bile negativne prica se jedva vidjela a maloprije 😣ne kontam nista blizii li se ovulacija ponovo ili??? https://ibb.co/k84GV53
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Ajde kad su curke toliko neakticne s testovima,onda cu ja bit aktivna malo da se izjadam..jucer pregled kod ginekologa,jutros kontrola kod neurologinje posto imam epi i kako sam joj neke stvari rekla sumnja na sindrom nemirnih nogu i moram raditi opet hrpuuuuu pretraga od vadenja krvi,TSH provjeriti,TIBC,UIBC,dopler vena,polisomnografiju i takoooo ima toga dosta,komoletno tijelo i krv ukratko,vec se pripremam popodne na ganjanje silnih uputnica da sve to napravim pa eto,imam uskoro i ja testove strpljenja i svega 🥳 bas se radujem tome,ali bar cu znati sto je i kako je,bilo dobro ili lose! Ajmo cure,testove na sunce da se zabavim! Vikend mi je poceo rano ovaj tjedan 😍😃😃🥳👏🏻🙈
Šta je sindrom nemirnih nogu?
Pa ukratko kod mene se manifestira tako da kad sam najumornija i najkrepanija pa legnem u krevet osjetim naglu potrebu da stalno micem noge jer mi je to opustajuce jer kad ih zadrzavam na mjestu postanem nervozna od tog osjecaja i krenem plakati pa stalno micem nogama i onda nekada ne zaspim do duboko u noc dok ne popijem normabel ili nesto da me uspava i smiri te zivce i misice..
Zenice meni danas 11 dpo imam jos par lh trakice i reko da vidim sta ce pokazat 😣 posle ovulacije su bile negativne prica se jedva vidjela a maloprije 😣ne kontam nista blizii li se ovulacija ponovo ili???https://ibb.co/k84GV53
Moguce je da ce opet biti,osim ako nije situacija kao kod mene pa se dogodila neka cista tokom ciklusa jer sam ja imala kao duplu ovulaciju i pozitivan HCG test,a doktor je jucer ustanovio postojanje ciste jer se jos vidi njena baza gdje je bila dok nije pukla..
Zenice meni danas 11 dpo imam jos par lh trakice i reko da vidim sta ce pokazat 😣 posle ovulacije su bile negativne prica se jedva vidjela a maloprije 😣ne kontam nista blizii li se ovulacija ponovo ili???https://ibb.co/k84GV53
Moguce je da ce opet biti,osim ako nije situacija kao kod mene pa se dogodila neka cista tokom ciklusa jer sam ja imala kao duplu ovulaciju i pozitivan HCG test,a doktor je jucer ustanovio postojanje ciste jer se jos vidi njena baza gdje je bila dok nije pukla..
Ne znam nadam se da nije cista...prosli petak sam bila na pregled kaze doktorica da je Sve ok..pa nezz 😣
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
https://ibb.co/ZG9XB3b
Stigla nova posiljka lh trakica. Sad akcija na lov 😁🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav cure i ja cekam ovulaciju, iscjedak mi se tek sad pojavio a ja sam 14ti dan ciklusa. Rekla sam dragom da ima obavit akciju veceras i sad za vikend kako nam se bude dalo. Ne znam dal da koristim onaj gel da malo zadrzi prijatelje unutra ako se ovom mom ne bude dalo jer kako on kaze kakav je to planski sex, ne ide to bez nagona hahahaha. E reko ako budemo cekali tvoj nagon kao ovih godinu dana mislim da nista jos skoro od smotuljka. Tak da se nadam da ce bit nesto da se bar ovaj ciklus imam cemu nadat. Pijem femy, nocurak i ciklu casicu dnevno pa sad vidit cemo. Citam vas ja po par puta dnevno ali nemam sta zanimljivo za reci osim da kukam eto. Saljem vam 😘😘😘😘. Trudnicama cestitam ako vec nisam nemam pojma ne mogu sve ni upratit koliko nas je.
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Cure koja se sa mnom prati, ja sam 5 dpo 😊 jos uvijek osjetim boluckanje u jajniku od ovulacije...
Pijem caj od travara za ciste i plodnost, a muz juce poceo od solgara cink i selen i oboje uzimamo maticnu mlijec vec 2 mj.
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Dinaa91 onda nije to u pitanju Hvala Bogu,ali postoji mogucnost duple ovulacije 👏🏻👏🏻👏🏻😃
Sortiraj odgovore
Najstariji