Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    31. Siječanj 2020. 13:38

crnerupe

Dinaa91 onda nije to u pitanju Hvala Bogu,ali postoji mogucnost duple ovulacije 👏🏻👏🏻👏🏻😃

Nadam se da je to razlog 😂 

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

• Pepika
    31. Siječanj 2020. 13:42

peggy95

Cure koja se sa mnom prati, ja sam 5 dpo 😊 jos uvijek osjetim boluckanje u jajniku od ovulacije…
    Pijem caj od travara za ciste i plodnost, a muz juce poceo od solgara cink i selen i oboje uzimamo maticnu mlijec vec 2 mj.

Kiksam 2-3 dana za tobom onda 😁

MalaD
    31. Siječanj 2020. 13:58

Irma kak je test??
    Ja napravila danas i nista.. :-( menge jos nema. Danas treba doci.. 

Rita88
    31. Siječanj 2020. 14:19

Dinaa možda si i trudna 🤗 napravi test i salji sliku.
    Cure koje cekate 3.2 kao i ja,kako ste? Drugim curama zelim uspješan lov u hvatanju pika ☺

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Aneee
    31. Siječanj 2020. 14:23

Rita88

Cure koje cekate 3.2 kao i ja,kako ste? Drugim curama zelim uspješan lov u hvatanju pika ☺

Odlično a ti? Imaš ti kakve simptome...ja sam se ispuhala i nemam više grceve, iscjedak mi više nije tako jak i da dole sam vidila da imam tamno ljubicastu boju 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

dinaa91
    31. Siječanj 2020. 14:29

ana.b.

Rita88

Odlično a ti? Imaš ti kakve simptome…ja sam se ispuhala i nemam više grceve, iscjedak mi više nije tako jak i da dole sam vidila da imam tamno ljubicastu boju 😅

Nemam nikakve posebno simptome osim cudnog osjecaja u stomaku i ev nerviram se jer su mi se misiteri pojavili lice mi katastrofa zadnjih par dana inace nemam problema sa misiterima..

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

LeLa2807
    31. Siječanj 2020. 14:31

Lilo23

Anitram i Lela jeeeej ajde onda cemo zajedno iscekivat i unisljat simptome haha nadam se da cemo i zajedno na drugu temu ali bit ce kako bog da samo nek prode vise menga da mogu opet malo ludit ovako mi je dosadno haha 🤣

i meni, ne znam šta da radim za vikend hahahahahah

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita88
    31. Siječanj 2020. 14:40

Anab ja sam ok,nekak sam smirena,gledam,nemam prist koji inače dobijem u pms-u i cice su mi nula bodova inače ih osjetim u pms-u,nekak sam bila pozitivna ovaj ciklus. E sad jedino sto me razuvjerilo da sam možda trudna je to sto me krenulo svrbuckat dolje a uvijek me krene svrbit prije menge hormoni polude tako da ne znam sta me ceka,ne planiram raditi test prije nego sto zakasni ako zakasni,inace su mi uredni ciklusi 28,29 dana. imas dolje boju? To je dobar znak 🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MalaD
    31. Siječanj 2020. 14:48

Ima smisla da kupim jos jedan test popodne pa i njega napravim ili samo da pricekam do sutra 15 dpo..??? 

Pipin
    31. Siječanj 2020. 14:51

MalaD

Ima smisla da kupim jos jedan test popodne pa i njega napravim ili samo da pricekam do sutra 15 dpo..???

Pricekaj sutra jutarnji! Pogotovo ako je kinez, oni iako pise da su osjetljivi, po mojem iskustvu nisu bas....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.