https://ibb.co/C9nFCq9
Ovo je zadnja danas je 14dc
Hm, ja bih rekla da ti je na 9 dc bila ovulacija ako imas neki normalan ciklus i redovite m. Mozes googlati razne grafikone "LH in menstraul cycle" ili "lh surge". Znaci vecina clanaka ne preporucuje da se ceka lh peak vec da se pazi na lh surge. Znaci kad pocne trakica tamniti. Ima razlicitih tipova porasta lh-a u ciklusu. Spororastuci i brzorastuci. Meni je npr. brzorastuci. Cim primjetim jacu boju znam da je to to jer vec iduci dan mi je blijeda crtica. Potvrdjeno je i od ginekologa: uredne ovulacije, jajnici, menstruacije svaki mjesec.... kad sam bila na pregledu rekao je da je ovulacija bila u onom periodu kad je i trakica pokazala.
Probat cu jos kasnije jednu pisnit. Imam neke grceve kao da cu dobit svaki cas hahaha otkad sam pocela pratit tijelo nista mi vise nije jasno 😁😁😁
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Hm, ja bih rekla da ti je na 9 dc bila ovulacija ako imas neki normalan ciklus i redovite m. Mozes googlati razne grafikone "LH in menstraul cycle" ili "lh surge". Znaci vecina clanaka ne preporucuje da se ceka lh peak vec da se pazi na lh surge. Znaci kad pocne trakica tamniti. Ima razlicitih tipova porasta lh-a u ciklusu. Spororastuci i brzorastuci. Meni je npr. brzorastuci. Cim primjetim jacu boju znam da je to to jer vec iduci dan mi je blijeda crtica. Potvrdjeno je i od ginekologa: uredne ovulacije, jajnici, menstruacije svaki mjesec…. kad sam bila na pregledu rekao je da je ovulacija bila u onom periodu kad je i trakica pokazala.
Svasta, a slucajno sam testirala reko krecem odmah poslije M pa da vidim kako se sta dogada. Uglavnom imali smo akciju tu vecer i mislim za dva dana opet i veceras bi trebali ali nemam pojma ako nam se oboma bude dalo. A sve kao nebi zato sto trakica nikako da potamni pa da ovaj moj ne izgubi volju. Nisu mi kratki ciklusi cak zadnja 3 mj po 30 i vise dana. Prije su bili od 26 do 28
Probat cu jos kasnije jednu pisnit. Imam neke grceve kao da cu dobit svaki cas hahaha otkad sam pocela pratit tijelo nista mi vise nije jasno 😁😁😁
Ja sam mislila da mi je ovulacija 11-12 dc, i onda sam zatrudnila na 14 dc pa sam odlucila piskiti lh trakice i sada nakon nekoliko mjeseci mogu reci da mi je ovulacija uglavnom na 14 dc, a povremeno da je na 13. Valjda kako koji jajnik.
Ja sam mislila da mi je ovulacija 11-12 dc, i onda sam zatrudnila na 14 dc pa sam odlucila piskiti lh trakice i sada nakon nekoliko mjeseci mogu reci da mi je ovulacija uglavnom na 14 dc, a povremeno da je na 13. Valjda kako koji jajnik.
Vidit cemo hahaha nesto akcije smo imali i imat cemo nadam se jos pa eto bitno da se imam cemu nadat.
Hm, ja bih rekla da ti je na 9 dc bila ovulacija ako imas neki normalan ciklus i redovite m. Mozes googlati razne grafikone "LH in menstraul cycle" ili "lh surge". Znaci vecina clanaka ne preporucuje da se ceka lh peak vec da se pazi na lh surge. Znaci kad pocne trakica tamniti. Ima razlicitih tipova porasta lh-a u ciklusu. Spororastuci i brzorastuci. Meni je npr. brzorastuci. Cim primjetim jacu boju znam da je to to jer vec iduci dan mi je blijeda crtica. Potvrdjeno je i od ginekologa: uredne ovulacije, jajnici, menstruacije svaki mjesec…. kad sam bila na pregledu rekao je da je ovulacija bila u onom periodu kad je i trakica pokazala.
Svasta, a slucajno sam testirala reko krecem odmah poslije M pa da vidim kako se sta dogada. Uglavnom imali smo akciju tu vecer i mislim za dva dana opet i veceras bi trebali ali nemam pojma ako nam se oboma bude dalo. A sve kao nebi zato sto trakica nikako da potamni pa da ovaj moj ne izgubi volju. Nisu mi kratki ciklusi cak zadnja 3 mj po 30 i vise dana. Prije su bili od 26 do 28
Ja sam mislila da su mi ovulacije ranije imam kratke cikluse: 24-26 dana i onda na kraju je na 14 dc. Moguce da ti ovisi o tome koji ti jajnik ovulira, a i s godinama se mijenja ciklus. Npr. nakon 30-te se kao cesto zna skratiti. Meni se to desilo jer sam od 13 do cc 30-te imala ciklus tocno 28 dana.
Pa da presla sam 30. Koristila sam jedan odnos i onaj gel mozda se nesto desi. I ja sam citala da poslije 30 to sve nesto poludi 😂😂😂
Malena, uzmi to sto sam rekla sve s rezervom jer nisam medicinske struke i to sto pricam je iz clanaka (neki i jesu znanstveni), al nisam proucavala npr cikluse zena s pcos-om ili nekim slicnim problemima pa ne znam nista o tome.
Malena, uzmi to sto sam rekla sve s rezervom jer nisam medicinske struke i to sto pricam je iz clanaka (neki i jesu znanstveni), al nisam proucavala npr cikluse zena s pcos-om ili nekim slicnim problemima pa ne znam nista o tome.
Ma znam i ja citam svasta i u svacem se nadem i jedino mi je drago da mi je za sad sve ok doktorica mi je rekla samo izgleda treba potrefit i malo vise akcijat a s obzirom kakav ubrzan zivot imamo nekad to teško bas pada. Nadam se svaki mj pa i ovaj cu. Dosad sam dramila a sad sam se smirila nakon godinu dana nevadjenja van i nista. Valjda ce bit uskoro a ako ne morat cemo i mi na daljnje pretrage
Pa da presla sam 30. Koristila sam jedan odnos i onaj gel mozda se nesto desi. I ja sam citala da poslije 30 to sve nesto poludi 😂😂😂
Bome ispada da istina... i ja prosla 30 i nestala sluz...
Koji gel,koji gel ?
Boze sve me zanima 🤣🤣🤣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji