Eto ono sto ja mogu reci sto se tice tih testova...ja sam 9.1. radila navecer LH trakicu i HCG test jer sam osjecala da se nesto dogada u meni a nisam znala sto i cure neke ovdje mogu potvrditi da je bio pik nakon ovulacije koja je bila pocetkom mjeseca i istovremeno se na HCG testu uz taj pik pokazala slaba crtica i tako je bilo kad sam napravila jedno 4 testa i nakon toga negativno..nakon 10 dana kasnjenja sam prokrvarila i nafilala se lijekovima kolko inace nikada ne pijem kada dobijem nisu mi toliko bolne mjesecnice i bila na pregledu jucer i rekao mi je doktor da je bila cista jer je vidio bazu ali je pukla na svu srecu i otisla s krvarenjem..e sad nisam ga pitala za te testove jer mi je lakse vjerovati da mi je HCG test pokazao crticu upravo zbog ciste nego da je bila jos jedna biokemijska,pa je onda u mom slucaju pik par dana prije ocekivane i crtica slaba na HCG testu bila cista na lijevom jajniku zapravo...
Cure ovo moj test na T od jucer:
https://ibb.co/KsJN5t1
Kupit cu clearblue da iskljucim T jer ne znam sta je ovo...jajnik me rastura...9dc je...mozda je cista u pitanju??
Ja sam negdje citala da ciste i policisticni jajnici mogu utjecati na LH trakicu da bude skoro kao pozitivna ili bas pozitivna onda kad to ne treba.
Pa da presla sam 30. Koristila sam jedan odnos i onaj gel mozda se nesto desi. I ja sam citala da poslije 30 to sve nesto poludi 😂😂😂
Bome ispada da istina… i ja prosla 30 i nestala sluz…
Koji gel,koji gel ?
Boze sve me zanima 🤣🤣🤣
Kinderwunsch gel se zove ako si u Njemackoj
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Kupit cu clearblue da iskljucim T jer ne znam sta je ovo…jajnik me rastura…9dc je…mozda je cista u pitanju??
Neznam, ako je 9dc onda bi vec trebala biti puno deblja crtica... kupi drugi test definitivno pa pisni 😏
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Pa da presla sam 30. Koristila sam jedan odnos i onaj gel mozda se nesto desi. I ja sam citala da poslije 30 to sve nesto poludi 😂😂😂
Bome ispada da istina… i ja prosla 30 i nestala sluz…
Koji gel,koji gel ?
Boze sve me zanima 🤣🤣🤣
Kinderwunsch gel se zove ako si u Njemackoj
Ma nisam :/ nema kod nas toga... gledala sam preesed i concieve plus na ebayu... to je slicno?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Kupit cu clearblue da iskljucim T jer ne znam sta je ovo…jajnik me rastura…9dc je…mozda je cista u pitanju??
A hebemu eto opet sjene. 🙈🤦♀️. Daj ti kupi test pravi i uradi ga da vidis sta je definitivno na stvari. Mislim da je prerano da bi na 9DC cista mogla stvarat problem. Ona se formira polako iz folikula. I nastane u vrijeme Ovulacije kad zapravo folikul preraste u cistu. Bar koliko sam ja upucena. Nek me netko ispravi ako sam sta krivo napisala.
Ja ne znam dal to pomaze ali mislim da ne moze odmoci
Moraju reci cure koje su ga koristile dal ima kakvog ucinka i dali su ostale trudne s njim
Tako me boli desni jajnik da je to strasno...u pon idem kod ginica
Sortiraj odgovore
Najstariji