Sleee ne vjerujem da sam ovo procitala i stvarno mi je zao sto to prolazis,drzi se i sad se samo psihicki pokusaj vratiti iako znam da ce biti tesko 🥺
Pipin ja vidim neku sjenu,ali 7dpo,mislim skolski se dogada izmedu 6-12 al,uvijek priroda iznenadi pa ne znam sto da kazem..
Ja danas imam pregled u 17:50 kod ginekologa samo zelim znati jel ima kakvih cista ili ne jer me to vec izludujeee
Slee - uzasno mi je zao sto prolazi kroz ovo :( drzi se
Crne rupe - sretno na pregledu i javi nam.
Ma znam da je gotovo nemoguce da se ista pokaze. Nisam sto posto da sam 7dpo jer prvi put testiram trakicama lh, krenula kasno, uzela neke grozne iz ljekarne i nisam sigurna da je ona tanka crta bila pik. Ako je sad je 7dpo.
Jutar, zarazile ste me ranim testiranjima i ja lud covijek napravila test 7dpo iz ciste zajebancije prvi put ovako rano, eto kao da buljim u beloje li moguce da se meni nesto privida? Ili sam vise luda od lovljenja sijena po forumu ovih dana. Nekako mislim da nema sanse da bi moglo pokazati vec sad pa moze bit i evaporacijska.:
https://ibb.co/Wfq5rvS
https://ibb.co/x1K4S8m
Ja isto kao da vidim neku sjenu,ali ja cesto vidim sjene i kada ih nema 😂
Evo simptomi koji su zavrsili biokemijskom, grudi nakon O bolile istim intezitetom sve do stvari, nisam ih smjela taknut, iscjedak prisutan, napuhana, grcevi u desnom jajniku, glad...
Zenske koje ste imale biokemijsku, kada mi prestane krvarenje(jos malo curim) dali mozemo nastavit sa 'poslom'😂? Usprkos svemu bas se nekako radujem opet iscekivanju O. Trenutno sam stala sa folnom i femisanom dok mi ne stane krvarenje pa planiram nastavit i kupiti inofolic.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pipin meni se čini da je sjenica tu 🤞🏻🤞🏻
Ponovi test za 2 dana, i tako svaka dva dana 😂😂😂 sretno!!
Slee,jako mi je zao i vjeruj da mogu reci da znam.kako se osjecas,,,i nije to nimalo lako,,saljem ti svu snagu i zagrljaje cijelog svjeta,,,nema rijeci kojom se netko moze utjesiti nakon toga,prosla sam to i zato ti kazem znam kako se osjecas...☹☹🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Bok, zene! Samo da se kratko javim. Jucer sam napokon operirana, trudnoca bila u jajovodu. Odstranjena oba jer su bila u katastrofa stanju i ne bi postojala sansa za normalnom trudnocom da su ih ostavili. Maternica i jajnici u izvrsnom stanju. Krecemo na mpo cim budemo mogli i kad se ja psihicki oporavim jer je ovo bilo prestrasno.
Meni treba sad odmor, bar na neko vrijeme, a kd krenem u mpo vode cu sigurno doci po pokoji savjet ako ga ima koja od vas
Jako mi je zao radi toga, ali bitno da su maternica i jajnici super i kada krenete na obradu za mpo sigurno ce sve biti u redu i ugledat ces svoj pravi +.
Uz tebe smo ❤ Zelim ti brzi oporavak
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kristina - moj spontani nije bila biokemijska ali mislim da cete moci odmah na posel
Nova19 - jojoj ne zelim se poveseliti jer mislim da malo zabrijavam, ponijele me lh, pa sad hcg. Ali pisnut cu opet za 2, pa za 2. Gotovo je sad sam junkie
Slee jako mi je zao, zelim brz oporavak i cim brzi plusic 🤞
Pipin ja vidim nesto, ponovi na 9 dpo, meni se vec onda vidjela isto takva sjenica i to popodne , ne sa prvim jutarnjim urinom jer nisam mogla docekati
Slee zao mi je.. Brz oporavak.!
Pipin ja vidim sjenu ali ja ih svugdje vidim tako da nisam uracunjiva. :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji