Martinadobila sam menstruaciju jucer, kasnilo 2 dana, biti ce produzio mi se ciklus, tako je bilo i prosli mjesec! Bila na uzv u petak, losi jajnici i antralni foliculi su valjda losi i ne odgovara slika nalazu AMH… No reko je sa odemo opet sa istim ljekovima ko prosli put… nisam optimisticna! Voljela bi te postupke prolaziti bez emocija i mozga, jer imam osjecaj da doktor to ocekuje od mene! jednostavno, po njemu ne mogu nista uraditi da ista popravim stanje…
Sto je tebi sa stitnjacom? Koji nalaz ti nije dobar?
Mala drzim fige da si ipak T!
Cure sa plusicima, cestitam… 💗 Ostale zelim cim prije pozitivan test!
Pa bas sam TSH nije dobar. Kao sumnja na hipotireozu ali trazi dodatne nalaze za T3, T4, anti-TPO i eventualno protutiroglobulinska antitijela.
Koliko ti je tsh? meni mpo zahtjeva tsh ispod 2... a tesko ga spustam :/ Tako da po njima, to moze biti razlog sto nevdokazi do trudnoce ili za biokemijske! A tsh jos raste ako si pod stresim! Cemo sve morati na neke meditacije....
Cure kuzim vas. Meni svekrva i mama zadnjih dana znaju reći - jedi zdravije, nemojte toliko piti (vikendom haha) itd. One ne znaju da radimo na bebi, ali mislim da nisu Blesave. I onda mi bude jos teze.
Neki dan kupujem test u bipi a zena na blagajni mi govori sretno. Pa da ti se srce slomi od divnoce. ❤️❤️❤️❤️
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kristinak zao mi je sto ipak noje trudnoca. Mene ujutro kad sam se probudala nije nista stezalo u trbuhu al uskoro se opet nastavilo.. Bas mi danas mucno, cak me i zgaravica ulovila par puta..
Meni je tsh u 12.mj bio 4.2 Inace godinama pijem euthyrox i kontroliram terapiju ovisno o hormonima. T3 t4 sve uredno...samo taj tsh šeta...i sad ne znam jel to previsoko za T....očito je pa bih trebala podebljat terapiju...ne znam
justagirl isto, endokrinologu i na nuklearnoj je sve ok tsh od 3.5-4,5 koliko je meni na terapiji i nisu mi dizali eutirox, mpo kaze da mora biti ispod 2 i da dignem ( sad na150) pa jesam u dogovoru sa dr... uvijek mi je ok uzv stitnjace, t3 i t4, kao i antitjela... tsh ni bez terapije nije isao visoko, 6 najvise izmjereno, ali dosta visoka doza eutiroxa i nece ispod 3 bas... sad cemo vidjeti kad sam ovoliko dignula sto ce biti... tako da, mozda da odes na razgovor i isto podignes da spustis tsh...
Nemoj pit,nemoj pusit,najbolje nista samo se vitaminima sopat😭😭jbt pa kad mi neko soli pamet a pitam se kako one drogerasice ostanu trudne.
S 35god je lani ostala trudba a s tipom bila 2mj
Oboje su smrkali tako da pocet cu s kokom😂😂
Točno to svi kažu nemoj misliti o tome i desiti će se, ali nismo mi roboti pa da na dugme isključimo misli i osjećaje. Ali smo tu jedna za drugu ❤ znači otkako sam s vama na forumu svaki dolazak M i svaki minus sam lakse prihvacala nego prije toga...i kod mene nitko ne zna osim mm i vas...muz je prava podrška. Ali s vama ženama još nekako bolje to prolazim jer znam da nisam jedina ..samo hrabro možemo mi to 💪😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nemoj pit,nemoj pusit,najbolje nista samo se vitaminima sopat😭😭jbt pa kad mi neko soli pamet a pitam se kako one drogerasice ostanu trudne.
S 35god je lani ostala trudba a s tipom bila 2mj
Oboje su smrkali tako da pocet cu s kokom😂😂
Hahahahahahahaha sutiii. To ti ja mami krenem pricat za te drogerasice. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji