Bitno da sam ja danas otisla na nokte u grad i uzela jos jednu kutiju INOFOLICA😂😂😂😂
Pocela sam jutros pit kad je rekla nova trudnica da joj pomoglo😂
A nisam ni staru kutiju jos popila😂
Ja sam pila taj inofolic isto ovaj mj ali čim su mi stigle femisan kapi prestala sam sa inofolic i nastavila sa femisan...😂 jer nisam htjela previše stvari u isto vrijeme 😂😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tako sam ja proslo mjesec pila inofolic 7 dana i odustala
Bome cu pit sad 😂
Bitno da sam ja danas otisla na nokte u grad i uzela jos jednu kutiju INOFOLICA😂😂😂😂
Pocela sam jutros pit kad je rekla nova trudnica da joj pomoglo😂
A nisam ni staru kutiju jos popila😂
Hahahahahahaha marina ja sve uzimam samo jos cigare nisam rijesila. Mm prestao ja ne. Grozna sam. Haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Koliko ti je tsh? meni mpo zahtjeva tsh ispod 2… a tesko ga spustam :/ Tako da po njima, to moze biti razlog sto nevdokazi do trudnoce ili za biokemijske! A tsh jos raste ako si pod stresim! Cemo sve morati na neke meditacije….
2.9
Ja zapalil do 10 dnevno a ne pijem vec pola godine
Jos da mi se cigara ostavit i bit ce top😂
Ja zapalil do 10 dnevno a ne pijem vec pola godine
Jos da mi se cigara ostavit i bit ce top😂
Ja tek moram docinu tu fazu. XD
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Poz cure,vidim da spominjete cigare,ja se drzim jos rezima samo vikendom s curama kad izadem zapalim jer valjda kad ih vidim mi se pusi 😂
Ugl,ja ovoliko egga nisam imala niti se ne sjecam kad je bilo bas ovako zadnji put,evo doslovno na izvoz,a nisam ovaj mjesec koristila nocurak,a zadnja 2 puta jesam i nije ga bilo ovoliko ma ni priblizno. Sad neznam dali je to jer sam kao prestala ga pit ovaj ciklus pa ga tijelo samo stvara i jos taj rozskast iscjedak jucer.kako god super! Ima li kojih testica na vidiku??
Koliko ti je tsh? meni mpo zahtjeva tsh ispod 2… a tesko ga spustam :/ Tako da po njima, to moze biti razlog sto nevdokazi do trudnoce ili za biokemijske! A tsh jos raste ako si pod stresim! Cemo sve morati na neke meditacije….
Ma joj...evo nisam nikad do sada ju ni provjeravala. Ovo mi je novo. Al dobro uraditi cemo jos nalaza pa cemo vidit. A da se stresiram stresiram se...nisam znala da traze da bude ispod 2. Jel uzimas ti sta za to od tableta?
Sta se tice cigara ja sam pusila od svoje 15 godine. Dakle 2018 saznajem da sam trudna i dobim ti srecu da mi se cigarete zgade. Od tada vise nisam niti jednu zapalila. Nije da mi ne dode. Al onda malo udahnem zraka dok M pusi pa mi bude lakse.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji