Moj muz cink i selen (tako je rekla ginekologica mojoj kumi)
Jer au njenom muzu bili spori i mali broj
Tako da sam i ja muzu dala te tablete
I koliko puta na dan je to pio i koliko dugo?
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Martina1982 stavi me na listu cekanja 21.2. :)
Evo ja curke vratila sa pregleda kod ginekologa, primio me malo me pregledao i ocistio jer nije mi sve izaslo van(zato sam slabo krvarila i bolilo me) i uglavnom da bila je biokemijska..Malo jesam tuzna ali zivot ide dalje…Idemo u nove pobjede!
NinaJ cestitam na velikom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnicu❤🥰
A misa mu...znam nije neka utjeha ali i to je nesto. Sad malo odmori pa onda opet u nove bitke ❤
Pipin ne znam jel krvarenje iz nosa simptom, stvarno ne znam, ali i u prošloj trudnoći sam isto inala pa eto zato sam ga spomenula. Inače, nista drugo ne primjećujem, ni bolne grudi, ni bradavice, ni grčevi. Bole me leđa još jedino, dolje pri dnu kičme.
Kristina jako mi je žao, budi hrabra i sretno dalje.
Pipin ne znam jel krvarenje iz nosa simptom, stvarno ne znam, ali i u prošloj trudnoći sam isto inala pa eto zato sam ga spomenula. Inače, nista drugo ne primjećujem, ni bolne grudi, ni bradavice, ni grčevi. Bole me leđa još jedino, dolje pri dnu kičme.
Kristina jako mi je žao, budi hrabra i sretno dalje.
Pa za tebe onda to je simptom,super. TO je tako individualno, trudim se svom svojom snagom ne ubrijavati simptome..
Martina1982 stavi me na listu cekanja 21.2. :)
Evo ja curke vratila sa pregleda kod ginekologa, primio me malo me pregledao i ocistio jer nije mi sve izaslo van(zato sam slabo krvarila i bolilo me) i uglavnom da bila je biokemijska..Malo jesam tuzna ali zivot ide dalje…Idemo u nove pobjede!
NinaJ cestitam na velikom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnicu❤🥰
Jako mi je zao sto si morala to prezivjeti :( znas kako te pocistio? Vjerujem da si tuzna, ali da…zivot ide dalje, trudnocu mozes ostvariti i vasa bebica stize sigurno!
Iskreno nemam pojma malo je dole prckao i rekao je da cu jos malo krvariti jer je pocistio sto je tebao ali da ce mi organizam sam jos izbaciti sto nije dobro i da nije potrebna nikakva kiretraza da se nesto odstrani. Uglavnom sam se naoruzala tabletama za bolove ali mi je puno lakse nego jucer jer sam umirala od bolova. Jako sam tuzna ali i sretna jer mogu zatrudnjeti i mislim da je femisan u tome pomogao.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Malamarelica nama je svaki put upalilo kada smo se keksali svaki drugi dan, toplo preporučujem ☺️
Kristinak jako mi ne žao da to proživljavaš... ali to je prirodna selekcija i uglavnom brzo nakon biokemijske dode do nove trudnoće 🤞🏻 Vjerujem da će ti uskoro biti dobitna kombinacija! Sretno 💕
Peggy pije evo mjesec dana svaki dan jednu tabletu cinka jednu selena
Nastavit ce pit dok zatrudnim👍
Evo javljam da je beta negativna. Za tjedan dana kontrola zbog ciste nosim i uzorak za spermiogram i idemo dalje💪
Martina tako je idemo naprijed🥰🥰🥰
Ma nego sta. Samo se nadam da ce gospoda doc u roku dan dva i da me nece zezat.
Sortiraj odgovore
Najstariji