Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    29. Siječanj 2020. 12:07

Martina idemo dalje 💪
    Kristinak znam tocno sto prolazis...ja sam imala biokemijsku prije 2 mjeseca i koliko god me pogodilo bila sam nekako smirena i utjeha mi je bila sto znam da mozemo prirodno ostat T...a ovo je samo bila prirodna selekcija i s razlogom se nije održalo...također sam čitala da nakon biokemijske žene relativno brzo zatrudne...meni će ovo biti 3.ciklus od T i nadam se da ce se uskoro nest primit.
    Kristinak koliko dugo si pila femisan? Ja pijem od 1dc...dakle vec tjedan dana svaki dan 2×30 kapi i folnu....kad pocinju djelovat kapi na hormone i ostalo? I jel nekom utjecalo na sluz? Jer je meni 7 dc a imam sluzi 🤔

Mallla
    29. Siječanj 2020. 12:09

A čovječe ciklus od 64 dana... Pa Martina skupa s tobom kedva čekam da ide terapija za štitnjaču u primjenu i sve drugo što treba, pa da do ljeta bude plusić i da već punimo 2021 s novim bebicama.  
    MalaD ja na ovoj filtriranoj vidim sjenu na običnoj ne al izgledno je da mi je prljav ekran pa da zato ne vidim. Držim fige da potamni. 
    Ja postajem nestrpljiva kad će mi doć testići da se krenem igrati, osjećam još posljedice ovulacije, napetost u trbuhu i bockanje jajnika, povremeno napetost u grudima. Kao i uvijek ja se nadam i pravim se trudna dok se ne dokaže suprotno. Još ovaj put smo imali akciju 3 dana za redom što nikad do sad nismo... Eto nada živi dalje.... Sad se nadam da neću stić puno razmišljat od obaveza i da će ovo vrijeme čekanja brzo proć. 

url=https://lilypie.com]

peggy95
    29. Siječanj 2020. 12:11

Marinalin

Peggy pije evo mjesec dana svaki dan jednu tabletu cinka jednu selena
    Nastavit ce pit dok zatrudnim👍

Sad sam dosadna ali jel pije na taste, prije jela ili poslije jela ili je nebitno 🙈 mm ima mali broj i spori su plivaci. Jel pomoglo to sta tvojoj prijateljici i njenom muzu?😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

29. Siječanj 2020. 12:14

Da ona nije mogla zatrudnit 6mj
    Otisli na preglede i ona ok al njemu spori i mali broj.
    Pio je mjesec dana i zatrudnila je.
    Moj muz popije uz jelo prije.
    Mislim da pise na bocici tocno.

peggy95
    29. Siječanj 2020. 12:14

Martina1982

Evo javljam da je beta negativna. Za tjedan dana kontrola zbog ciste nosim i uzorak za spermiogram i idemo dalje💪

Martina hocete ici na kraju na mpo postupak? 
    Zao mi je sto ti je beta negativna...

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Malamala
    29. Siječanj 2020. 12:17

Ja ne znam dali da napravim test 🤣 ne znam dali je prerano a i nekakav ke strah u meni.. Bojim se ponovnog razocaranja, kako se borite s tim? Ja sam stalno u nekakvoj depri i stalno razmišljam o tome.. 
    16. 1. Je folikul bio 19mm dakle ovukacija je trebala biti dan dva nakon toga... Simptoma neman nikakvih osim što su mi grudi napuhane i osjetljive.. Jučer me malo probadalo kao da ću dobit ali ništa.. Dali da radim test ili da pričekam još malo? Ginekologu opet idem drugi tjedan..

Mala

29. Siječanj 2020. 12:22

Tako je i meni strah i samo o tome mislim sto naravno nije dobro i pukla sam😂😱😱😱
    Meni je pik bio 18.1 i test negativan 
    Kad trebas dobit?
    Napravi ako bas zelis😱

29. Siječanj 2020. 12:23

peggy95

Martina1982

Evo javljam da je beta negativna. Za tjedan dana kontrola zbog ciste nosim i uzorak za spermiogram i idemo dalje💪

Martina hocete ici na kraju na mpo postupak?
    Zao mi je sto ti je beta negativna…

Hvala ❤. Pa vidit cemo sta kaze spermiogram. Zavisi od njega ali mislim da cemo pokusati sa inseminacijom za pocetak. 

29. Siječanj 2020. 12:24

Mallla

A čovječe ciklus od 64 dana… Pa Martina skupa s tobom kedva čekam da ide terapija za štitnjaču u primjenu i sve drugo što treba, pa da do ljeta bude plusić i da već punimo 2021 s novim bebicama.
    MalaD ja na ovoj filtriranoj vidim sjenu na običnoj ne al izgledno je da mi je prljav ekran pa da zato ne vidim. Držim fige da potamni.
    Ja postajem nestrpljiva kad će mi doć testići da se krenem igrati, osjećam još posljedice ovulacije, napetost u trbuhu i bockanje jajnika, povremeno napetost u grudima. Kao i uvijek ja se nadam i pravim se trudna dok se ne dokaže suprotno. Još ovaj put smo imali akciju 3 dana za redom što nikad do sad nismo… Eto nada živi dalje…. Sad se nadam da neću stić puno razmišljat od obaveza i da će ovo vrijeme čekanja brzo proć.

Hahhaja slavit cu kada dode M misa joj. 🤣🤣🤣🤣. Hahaha joj nek ti dodu sto prije pa da krenes sa testiranjem 🤭 

Malamala
    29. Siječanj 2020. 12:29

Marinalin

Tako je i meni strah i samo o tome mislim sto naravno nije dobro i pukla sam😂😱😱😱
    Meni je pik bio 18.1 i test negativan
    Kad trebas dobit?
    Napravi ako bas zelis😱

Problem je što je nisam imala od 6.12. Ginekolog je rekao da je preslocilo jedan mjesec i da bi tribala dobiti 2 tjedna od ultrazvuka naravno ukoliko nas beba neiznenadi. Dakle u petak- subotu bi tribala ne dobiti..
    Ma meni je problem što o tome s nikim ne razgovaram i sve u sebi skupljam.. Muž naravno sve zna al ne volim se njemu jadat jer je i njemu ka i meni valjda.. 

Mala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.