E drage zenice,sto se tice cigara nepusim vec 6 god,i nepijem isto tako.....sopam se vitaminima,tablete skoro da nepijem ni zasto,samo kad me bas bas glava boli ili kad gin nesto preporuci pa eto opet se neda....tacno se treba pocet drogirat i pit💪😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
justagirl isto, endokrinologu i na nuklearnoj je sve ok tsh od 3.5-4,5 koliko je meni na terapiji i nisu mi dizali eutirox, mpo kaze da mora biti ispod 2 i da dignem ( sad na150) pa jesam u dogovoru sa dr… uvijek mi je ok uzv stitnjace, t3 i t4, kao i antitjela… tsh ni bez terapije nije isao visoko, 6 najvise izmjereno, ali dosta visoka doza eutiroxa i nece ispod 3 bas… sad cemo vidjeti kad sam ovoliko dignula sto ce biti… tako da, mozda da odes na razgovor i isto podignes da spustis tsh…
Ma me i sad nis nije jasno. Kak je to vama tak visok a meni 2.9 i to ne valja...🙈..pa koliko on zapravo treba biti? Ili jos ima veze to T3 i T4 i ta antijela sta vec? Boze bum zludila sa svim tim vise. E ak cujem jos nekog u skoro vrijeme da bu mi reko joj smo ostali odmah trudni od prve bum si pucala u glavu....🤪🥴😠
justagirl isto, endokrinologu i na nuklearnoj je sve ok tsh od 3.5-4,5 koliko je meni na terapiji i nisu mi dizali eutirox, mpo kaze da mora biti ispod 2 i da dignem ( sad na150) pa jesam u dogovoru sa dr… uvijek mi je ok uzv stitnjace, t3 i t4, kao i antitjela… tsh ni bez terapije nije isao visoko, 6 najvise izmjereno, ali dosta visoka doza eutiroxa i nece ispod 3 bas… sad cemo vidjeti kad sam ovoliko dignula sto ce biti… tako da, mozda da odes na razgovor i isto podignes da spustis tsh…
Ma me i sad nis nije jasno. Kak je to vama tak visok a meni 2.9 i to ne valja…🙈..pa koliko on zapravo treba biti? Ili jos ima veze to T3 i T4 i ta antijela sta vec? Boze bum zludila sa svim tim vise. E ak cujem jos nekog u skoro vrijeme da bu mi reko joj smo ostali odmah trudni od prve bum si pucala u glavu….🤪🥴😠
Oko mene sve zene ekstra plodne, nebitno imale 12,26,42 brate mili sve iz prve i to same isticu. Odmah mi je sumnjivo. Ono ako si trudna i nitko te ne pita kao da je bitno iz koje si. Jedno je sto si mi tu pisemo i bodrimo, al drugo kad mi dodju na posao pa kaže jedna sama kao iz prve smo da sam znala da cu odmah ostat sačekala bi jos. Isssssssss

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ne valja ni meni, hoce da bude ispod 2.... Pa smo povisili eutirox na 150... nije to visok tsh, ali eto smatraju da je za trudnocu bolje da je nizi... e sad....
Jasamjami se pratimo . Kakvo je tsmo stanje?
Wuhu nisam sama 😁😂
Neznam sta da ti kazem. Prosli tjedan sam kao imala neka probadanja ali nista od toga. Danas radim lh trakicu da vidim ako je potamnila u odnosu na neki dan. Kod tebe?!
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Ne valja ni meni, hoce da bude ispod 2…. Pa smo povisili eutirox na 150… nije to visok tsh, ali eto smatraju da je za trudnocu bolje da je nizi… e sad….
Eto svasta. Aj vidit cemo dalje kak ce biti. Imam kod svoje doktorice 13.2. vadenje krvi za nes drugo pa cu joj donjet i ovaj nalaz nek vadi odmah i to. Uzet ce mi svu krv 🤣🤣🤣...nece nista ostat mojoj dragoj prijateljici M 🤣🤣🤣🤣
Ma me i sad nis nije jasno. Kak je to vama tak visok a meni 2.9 i to ne valja…🙈..pa koliko on zapravo treba biti? Ili jos ima veze to T3 i T4 i ta antijela sta vec? Boze bum zludila sa svim tim vise. E ak cujem jos nekog u skoro vrijeme da bu mi reko joj smo ostali odmah trudni od prve bum si pucala u glavu….🤪🥴😠
Oko mene sve zene ekstra plodne, nebitno imale 12,26,42 brate mili sve iz prve i to same isticu. Odmah mi je sumnjivo. Ono ako si trudna i nitko te ne pita kao da je bitno iz koje si. Jedno je sto si mi tu pisemo i bodrimo, al drugo kad mi dodju na posao pa kaže jedna sama kao iz prve smo da sam znala da cu odmah ostat sačekala bi jos. Isssssssss
Tako je i oko mene sve govore iz prve ostale trudne.. ali ipak mislim da nije to bas tako samo sto nitko nece priznat... morat cu si i ja kupiti inofolic samo i mene zanima gdje ga kupujete, sad cu se naoruzat sa jos malo vitamina...

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni je kod ovog spontanog najteze palo vracanje na square one 😏 sad opet jovo nanovo... Al kao sto je neko reka bar znam da mogu ostat trudna, jos da upali ponovo 😂😂

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Meni je kad sam prvi put ostala trudna bila dobitna kombinacija sto smo bili na vikend izletu na moru dva dana prije ovulacije. Tri put smo pokrili, s tim da smo dan prije ovulacije 2 put u roku sat vremena, a bas prekjucer citala clanak kako je to super za ostat trudan... poklopilo se. Drugi put sam ostala trudna na sam dan ovulacije i to nije bilo uspjesno, zavrsilo spontanim. Radije bih da smo se trudili 2 godine, al da je bilo sve ok.

Meni je kad sam prvi put ostala trudna bila dobitna kombinacija sto smo bili na vikend izletu na moru dva dana prije ovulacije. Tri put smo pokrili, s tim da smo dan prije ovulacije 2 put u roku sat vremena, a bas prekjucer citala clanak kako je to super za ostat trudan… poklopilo se. Drugi put sam ostala trudna na sam dan ovulacije i to nije bilo uspjesno, zavrsilo spontanim. Radije bih da smo se trudili 2 godine, al da je bilo sve ok.
Lalla hejjjjj....kako pa si?❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji