E, da. Je li tko od vas probao onu smep metodu? Seks od 8dc svaki drugi dan. Od 10dc provjeravanje s lh trakicama. Dan kad je trakica pozitivna obavezan seks i onda jos sljedeca dva dana. Dan pauze pa sljedeci dan jos jednom. I cekanje 15 dana pa raditi test na trudnocu ak ne dodje menga. Ja budem probala ovaj mjesec to pa javim rezultate 🙏😉
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Nina čestitke na plusiću, neka sve prođe onako po ps-u .
Martina1982 sretno, meka neta bude velika velika
Meni je 8dpo, ništa posebno se ne dešava, čekam idući tjedan i srijedu kada gospođica M ne smije doći. Od "simptoma" i dalje krv iz nosa kada pušem.
Meni je 8dpo, ništa posebno se ne dešava, čekam idući tjedan i srijedu kada gospođica M ne smije doći. Od "simptoma" i dalje krv iz nosa kada pušem.
Izluduje me taj period prije gospodice M. Meni tek 6 DPO (ja mislim, nisam sigurna da sam pik uhvatila) i dan ocekivane mi se cini mjesecima udaljen. Ja nikakve bas simptome, male neke grcice kao pred M, grudi gotovo nista (bradavice jedino malo peku, mozda to).....krv iz nosa kazu da je simptom?
Meni je najgore cekanje i onda test 11dpo negativan i onda molim boga da sto prije dode M i proodje🙏🏽
Meni je najgore cekanje i onda test 11dpo negativan i onda molim boga da sto prije dode M i proodje🙏🏽
Ja cu se potruditi ne raditi do izostanka. Al ono, koga ja zavaravam?
idem na put taman dva tri dana prije nego bi tribala dobit pa cu sigurno radit test ranije haha, iako nista ne ocekujem, ovo mi je prvi ciklus nakon kiretaze
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
idem na put taman dva tri dana prije nego bi tribala dobit pa cu sigurno radit test ranije haha, iako nista ne ocekujem, ovo mi je prvi ciklus nakon kiretaze
tako i kod mene, prvi nakon kiretaze, iako smo tek u pola ciklusa odlucili pa tko ce li ga znat jel oko bio pik ili ne
Martina1982 stavi me na listu cekanja 21.2. :)
Evo ja curke vratila sa pregleda kod ginekologa, primio me malo me pregledao i ocistio jer nije mi sve izaslo van(zato sam slabo krvarila i bolilo me) i uglavnom da bila je biokemijska..Malo jesam tuzna ali zivot ide dalje...Idemo u nove pobjede!
NinaJ cestitam na velikom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnicu❤🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martina1982 stavi me na listu cekanja 21.2. :)
Evo ja curke vratila sa pregleda kod ginekologa, primio me malo me pregledao i ocistio jer nije mi sve izaslo van(zato sam slabo krvarila i bolilo me) i uglavnom da bila je biokemijska..Malo jesam tuzna ali zivot ide dalje…Idemo u nove pobjede!
NinaJ cestitam na velikom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnicu❤🥰
Jako mi je zao sto si morala to prezivjeti :( znas kako te pocistio? Vjerujem da si tuzna, ali da...zivot ide dalje, trudnocu mozes ostvariti i vasa bebica stize sigurno!
Sortiraj odgovore
Najstariji