Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Siječanj 2020. 12:53

Malamala

Marinalin

Tako je i meni strah i samo o tome mislim sto naravno nije dobro i pukla sam😂😱😱😱
    Meni je pik bio 18.1 i test negativan
    Kad trebas dobit?
    Napravi ako bas zelis😱

Problem je što je nisam imala od 6.12. Ginekolog je rekao da je preslocilo jedan mjesec i da bi tribala dobiti 2 tjedna od ultrazvuka naravno ukoliko nas beba neiznenadi. Dakle u petak- subotu bi tribala ne dobiti..
    Ma meni je problem što o tome s nikim ne razgovaram i sve u sebi skupljam.. Muž naravno sve zna al ne volim se njemu jadat jer je i njemu ka i meni valjda..

Ja te razumijem. Ja sam vec postala sama sebi dosadna. A za druge ne znam. Ali sam odlucila da ni ne pricam sa nikim vise o tome osim sa vama i sto kazem M. Jer jednostavno shvatila sam da nekoga to ne zanima vise, nekoga zamara to moje stalno pricanje o tome. Iako mi nitko to nije dao do zadnja ali mogu citat izmedu redaka. Onoga koga zanima kako sam i u kojoj fazi pitat ce (a tako i je) i ja cu rado odgovoriti. Zato pisem ovdje. I sretna sam da postoji nesto kao ovo ovdje da mogu izrec svoje osjecaje i misli bez da me netko osudiva ili da sam mu dosadna. Tako mozes i ti kad god ti bude teko ili ti dose da pricas. Napisi ovdje i mi cemo te poslusati i naravno mi smo ti podrska. 

• anaid
    29. Siječanj 2020. 13:01

Ni ja ne pricam bas sa nikim,jer sam vec sama sebi ocajna... sva sreca da sutra idem na folikulumetriju da propitam ginica neke stvari...
    Danas mi 12 DC, sluzi nesto ima,ali nis posebno, jucer navecer bila malo skliska, rastezljiva, danas bas ne....
    Neznam, trpam se nocurkom, vidjet cemo do kraja dana i sutra kak bude, jer sutra bi fakat morala vec biti...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

29. Siječanj 2020. 13:01

Ista situacija kod mene😱
    Danas me muz pitao da mu se izjadam al sam sutila.
    Jer sam vec skuzila da je svekrvi reko da sam opterecena.
    I odonda necu da mu se jadam.
    A frendice i musterije samo mi kazu:ne sikiraj se bit ce!
    Tako da ne govorim nikom osim ovdje vama👍
    Izbjegavam cak u hrv i zvat muzeve familije jer mu je blizi clan obitelji trudan i bas se jadno osjecam pogotovo😭

vuky
    29. Siječanj 2020. 13:02

Martina dobila sam menstruaciju jucer, kasnilo 2 dana, biti ce produzio mi se ciklus, tako je bilo i prosli mjesec! Bila na uzv u petak, losi jajnici i antralni foliculi su valjda losi i ne odgovara slika nalazu AMH... No reko je sa odemo opet sa istim ljekovima ko prosli put... nisam optimisticna! Voljela bi te postupke prolaziti bez emocija i mozga, jer imam osjecaj da doktor to ocekuje od mene! jednostavno, po njemu ne mogu nista uraditi da ista popravim stanje...
    Sto je tebi sa stitnjacom? Koji nalaz ti nije dobar? 
    Mala drzim fige da si ipak T!
    Cure sa plusicima, cestitam... 💗 Ostale zelim cim prije pozitivan test!

29. Siječanj 2020. 13:05

1. ODBROJAVANJE 2020 .
    Nemo ➕
    Slee - 16.1.2020 - ➕
    Mrvica2019 - 22.1. 2020. -  ➕
    Nada23 - 26.1.2020 - ➕
    Martina1982 - 29.1.2020 - 0 dana 🤞
    Irma90 - 30.1.2020 - 2 dana 🤞
    NinaJ - 31.1.2020 - ➕
    2. Odbrojavanje 2020.
    Jelenajelena - 2.2.2020 - 5 dana 🤞
    Tera - 3.2.2020. - 6 dana 🤞
    Ana.b - 3.2.2020 - 6 dana 🤞
    Marinalin - 3.2.2020 - 6 dana 🤞
    Rita88 - 3.2.2020 - 6 dana 🤞
    Malela - 5.2.2020 - 8 dana 🤞
    Hip-Hopsica - 6.2.2020 - 9 dana 🤞
    Tonia - 8.2.2020 - 11 dana 🤞
    Mallla - 9.2.2020. - 12 dana🤞
    Pepika - 10.2.2020 - 13 dana 🤞
    Breskva - 10.2.2020 - 13 dana 🤞
    Anchyy - 11.2.2020 - 14 dana 🤞
    MalaKokosica-12.2.2020 - 15 dana 🤞
    Jasamja - 12.2.2020 - 15 dana 🤞
    Anaid - 14.2.2020 - 16 dana 🤞
    Malena0908 - 16.2.2020 - 19 dana🤞
    Nova19 - 17.2.2020 - 20 dana 🤞
    Tockicaa - 19.2.2020 - 22 dana 🤞
    Marina - 19.2.2020 - 22 dana 🤞
    Anitor - 21.2.2020  - 24 dana 🤞
    KristinaK - 21.2.2020 - 24 dana 🤞
    Crnerupe - 24.2.2020 - 28 dana 🤞
    MarinaStam - 25.2.2020 - 28 dana 🤞
    Lilo23 - 26.2.2020 - 29 dana 🤞
    Sanja0508 - 27.2.2020 - 30 dana 🤞
    Lela2807 - 27.2.2020 - 30 dana 🤞

Kiky 🥰
    29. Siječanj 2020. 13:05

justagirl2201

Martina idemo dalje 💪
    Kristinak znam tocno sto prolazis…ja sam imala biokemijsku prije 2 mjeseca i koliko god me pogodilo bila sam nekako smirena i utjeha mi je bila sto znam da mozemo prirodno ostat T…a ovo je samo bila prirodna selekcija i s razlogom se nije održalo…također sam čitala da nakon biokemijske žene relativno brzo zatrudne…meni će ovo biti 3.ciklus od T i nadam se da ce se uskoro nest primit.
    Kristinak koliko dugo si pila femisan? Ja pijem od 1dc…dakle vec tjedan dana svaki dan 2×30 kapi i folnu….kad pocinju djelovat kapi na hormone i ostalo? I jel nekom utjecalo na sluz? Jer je meni 7 dc a imam sluzi 🤔

Pocela sam piti femisan oko Bozica jednom dnevno po 15ak kapi nisam bas puno a do tada sam samo folnu i muz cink...neznam kada pocinju djelovati ali ocito da su u meni nesto pokrenule cim je nastupila biokemijska, do tad 12 ciklusa nista. Ovo je bio 13.ciklus. ja sam vec sama sa sobom rijesila da ako nista ne bude do jeseni krenemo sa konzultacijama za mpo barem da vidimo u cemu je problem...a mislim da je najveci problem zelja i kako stalno mislim na trudnocu ali jednostavno nemogu a da ne mislim i ne zelim bebicu ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

vuky
    29. Siječanj 2020. 13:06

Marinalin isto, nauciti cu glumiti sto nikad nisam! Ako mu nesto kazem, on da sam unaprijed negativna i da ce biti... ako ne sada, u sljedecem postupku! Bilo mi je tesko dok smo prirodno pokusavali, a sada tek... uzas... ono, uvijek sam mislila na potpomognutu odes kad ovako nece i odmah to ide, bude... o kako sam se prevarila... Ono sto je, same smo u tome, samo mi znamo sto prolazimo i jedino jedna drugu mozemo razumjeti... iako je opet i svakq od nas svoja posebna prica... no dobro je da si budemo podrska i idemo na pozitivno... druge nam nema...

Malamala
    29. Siječanj 2020. 13:07

Martina1982

Malamala

Marinalin

Tako je i meni strah i samo o tome mislim sto naravno nije dobro i pukla sam😂😱😱😱
    Kad trebas dobit?
    Napravi ako bas zelis😱

Problem je što je nisam imala od 6.12. Ginekolog je rekao da je preslocilo jedan mjesec i da bi tribala dobiti 2 tjedna od ultrazvuka naravno ukoliko nas beba neiznenadi. Dakle u petak- subotu bi tribala ne dobiti..
    Ma meni je problem što o tome s nikim ne razgovaram i sve u sebi skupljam.. Muž naravno sve zna al ne volim se njemu jadat jer je i njemu ka i meni valjda..

Ja te razumijem. Ja sam vec postala sama sebi dosadna. A za druge ne znam. Ali sam odlucila da ni ne pricam sa nikim vise o tome osim sa vama i sto kazem M. Jer jednostavno shvatila sam da nekoga to ne zanima vise, nekoga zamara to moje stalno pricanje o tome. Iako mi nitko to nije dao do zadnja ali mogu citat izmedu redaka. Onoga koga zanima kako sam i u kojoj fazi pitat ce (a tako i je) i ja cu rado odgovoriti. Zato pisem ovdje. I sretna sam da postoji nesto kao ovo ovdje da mogu izrec svoje osjecaje i misli bez da me netko osudiva ili da sam mu dosadna. Tako mozes i ti kad god ti bude teko ili ti dose da pricas. Napisi ovdje i mi cemo te poslusati i naravno mi smo ti podrska.

Istina sve ca si rekla. Bar smo tu na okupu i zajedno idemo kroz to. I mi cemo sve brzo vidjeti svoje plusice.. Hvala ♥️ 

Mala

Kiky 🥰
    29. Siječanj 2020. 13:08

Martina1982

Malamala

Marinalin

Kad trebas dobit?
    Napravi ako bas zelis😱

Zao mi je sto nije ipak T ali doci ce kako god... i meni je puno lakse kada ovdje pisem jer ako se nekome izjadam imam osjecaj kao da im se neda slusati o toj temi..ovako je puno lakse podijeliti to sa curama koje i same to sve prozivljavaju.. i znam da onda da nisam sama ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

29. Siječanj 2020. 13:08

Kristina potuno te razumijem😔
    Ja sam isto sva u tome i zato mozda nemogu zatrudnit
    Isto od n.god pijem femisan dnevno al evo cini se da cu procurit nedjelju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.