Vecer curkice 😊 meni je dns 7dc i imam grčeve i iscjedak....evo saljem lh od jucer i danas:
https://ibb.co/gJBdRY8
Jel femisan moze "ubrzat" O? Ja bas imam osjecaj da se opako približava a nikad mi nije bila prije 13dc pa sam skroz zbunjena sad 🤔
Vecer curkice 😊 meni je dns 7dc i imam grčeve i iscjedak….evo saljem lh od jucer i danas:
https://ibb.co/gJBdRY8
Jel femisan moze "ubrzat" O? Ja bas imam osjecaj da se opako približava a nikad mi nije bila prije 13dc pa sam skroz zbunjena sad 🤔
Marina je imala raniju O dok je bila femisan, al opet u drugu ruku ja sam isto pila femisan pa mi je O stigla tek 30dc
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da meni je zasigurno od femisana ubrzalo O
Inace sam pik imala uvijek 12dan
Pocela piti femisan na prvi dan M i pik mi dosao vec 10dan.
Sad cemo vidit sljedeci ciklus kad ce doc 🙂
Uuuu znaci od femisana je!! Ok...to je dobro za znat :) a prije nisi nikad imala na 10dc pik? Ne mogu odredit jel rana O dobra ili loša stvar 🤔 to onda skraćuje i ciklus...
A koliko si pila femisan taj ciklus kad ti pik bio na 10dc? Ja pijem 2×30 kapi...ujutro i navečer
Mi ne pusimo. On pije vikendom s ekipom. Nista strasnom. Zdravo se hranimo poprilicno. Znaci nije do tog hahahha.
Aa jasamja mene nis ne probada.
Evo sad cu na pregled redovni pa cemo vidit.
Ja sam sad napravila test. Isto ko i u ponedjeljak,mozda cak i mrvicu slabije. Nista vise ne kuzim 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Justgirl ja sam pila samo ujutro 30 kapi
Tako pijem i dan danas.
A nisam nikad imala na 10 dan pik u ovih 6mj odlad pratim trakicama😱
I pretpostavljam da ce mi sad M doc ranije 3 dana jer inace nakon pika mi dode tocno 14dan M.
Vidit cu bas ovaj vikend pa cu ti javit.
A inace sam u 7mj sjecam se dobila M na 25 dan a inace uvijek 28dan dobijem.
Mozda i nije od femisana ,mozda je to sad slucajnost opet😂
Inofolic imate u ljekarni i kosta 137 kuna Vjerujem da je cijena svugdje slicna. Tople preporuke za njega, ja vjerujem da mi je bas on pomogao da danas ugledam plusic jer ga pijem kratko.
I ja imam problema sa tsh, na zadnjem mjerrnju prije skoro 2 mj mi je bio 2,90,na nuklearnoj mi rekli da je to sve normalno za trudnocu, sa tim da mi je nedavno bio i preko 7, ali kako su mi drugi hormoni uredni, da mi ne bi smjelo utjecati, a ja bila nevjerni toma i skoro ih presilila da mi daju nekakvu terapiju medjutim nista od toga, nisu htjeli. Inofolic vam utjece na tsh i hipofizu, to sam negdje procitala na internetu i vjerujem da je i tu nesto izregulirao ako sam uspijela zatrudnit. 😊😊
NinaJ cestitam cestitam ti na plusu 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji