Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2020. 09:03

Miakamo

Jutro cure. Kod mene izgleda sve stalo, nigdje nista. Jucer sto sam vidjela i pomislila evo to je to izgleda nije. Sad se stvarno pocinjem brinuti. Nije mi nikad kasnilo. Test jucerasnji negativan. Mozda su mi se hormoni poremetili ili je kakva cista. Uffff

Joj oce se to nekad i poremetit samo za inat pari mi se 😂 ja svaki mj O na isti dan ovaj mjesec vijam trazim i cekam ju.. 

simba
    13. Lipanj 2020. 09:08

Nina16

simba

Nina1612

Neznam jel ova Tema jos aktivna ali evo.. 27.5 imala ne zasticeni odnos.,3 Dana prije ovulacije.. Za dva 2 dana treba stici menga.. Imam par simptoma.. natecene grudi I jucer mi iz dojke izasla kapljica mlijeka.. Sto mi se cini da je previse rano za to.. MenstruaIna bol I bol u kicmi i zdjelicama Ali samo kad lezim. Piskim stalno… I da u jednom danu pojela serpu graha 😳😭 Cini mi se da je bilo jos da bi i to pojela. inace jedan tanjir I ja sita.. Samu Sam sebe zabrinula… 😳. Dvije trudnoce Sam prosla i svaka je bila razlicita… Sta mislite hoce li biti plusic… 🤔🤔🤔

Zar ne vidiš po datumima da je tema aktivna svakodnevno?😅 ovo sve što si napisala je isto kao simptom pms-a. A opet, ako je bilo sexa u plodnim danima, moguće je. To sa kapljicom mljeka ne vjerujem da je povezano sa eventualnom novom trudnoćom. Nisi navela kolika su ti dječica, da li si ih dojila do nedavno. Ako je prolaktin visok, zna ženama ići koja kapljica mlijeka iz dojke. Napravi test i znat ćeš. Mi samo možemo pogađati.🙂

Heheh da Sam bolje pogledala vidjela bih da je aktuelna 🤦‍♀️ Moja djecica su 5 i 4 godine. Davno prestali sisat… 🙂Neznam, Sinoc Sam imala malu mucninu I Evo sinoc I Danas zubobolja. Inace nemam problema Sa zuboboljom samo me uhvati u trudnoci.. Tako mi je bilo u ove dvije trudnoce.. sinoc mi je nesto prosvrljalo kod pupka AL Sam mislila da Sam si umislila ali nisam posto je prosvrljalo jos jednom.. Sutra bi mi trebala doc mjesecnica a nesto razmisljam da Danas uradim testic… Posto je zubobolja prilicno jaka I trebala bih zubaru a neznam Dali je mrvica prisutna ili ne.. Bojim se da nebi naskodilo bebici ako je tu. Nisam nikada radila test prije mjesecnice pa se pitam Dali Taj jedan Dan igra kakvu ulogu na rezultat.. 🤔🙊🙈

E a šta znači prošvrljalo? Misliš na grčiće nalik onim pred M? drugo jedino mogu bit crijeva. Bebica od par mm sigurno nije.😅 A gle, najbolje znaš svoje tijelo. Napravi testić, kao što kaže Fancy, trebala bi biti sjenica, ukoliko si trudna. I ako nisi imala kasniju ovulaciju! Sretno!🤞😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

13. Lipanj 2020. 09:10

bajo

ODBROJAVANJE 6/2020
    Rita36 - 8.6.2020 - 5 dan kasni
    Sue - 10.6.2020 - 3 dan kasni
    KDS - 10.6.2020 -+
    Pixie14 - 10.6.2020 - 3 dan kasni
    chiAn6 - 17.6.2020 - 4 dana
    BruNa - 17.6.2020 - 4 dana
    Lucky - 21.6.2020 - 8 dana
    Simba - 24.6.2020 - 11 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 12 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 17 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Jelenajelena - 2.7.2020 - 19 dana
    Siijjj - 4.7.2020. - 23 dana
    Mallla - 6.7.2020. - 23 dana
    Mmarie -6.7.2020. -23 dana
    Maki994 - 8.7 2020 - 25 dana
    Bajo - 9.7.2020 - 26 dana
    Miakamo - 9.7.2020 - 26 dana
    Siskizg - ???

Kakoooo je lijepo vidjeti ➕. 
    Weeeeeeee ajmo bar ovaj mjesec da bude pola od prošlog.. Prošli smo baš rasturili..... Imamo li dobrovoljce da bi jedan veliki plus 😋😋😋😋😋😊😊😊😊

Evo ja se prijavljujem hahaha 
     daj bože da bude

Pokrila prekjučer jutro i danas jutro.. (vidi se kako ssm raspoložena hahhaha) poslije cu do ljekarne po lh jerssam jucer ostala bez.. Nadam se danas piku.. Pa da pokrijem i sutra.. Ako ne bude O krivim za to ono kamenje bubrezno 🙄🤷‍♀️ 

13. Lipanj 2020. 09:16

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjarka88

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjarka88

Oko 17h je ovo bilo, da napravim prije spavanja jedan pa sutra opet?
    Nema hopsanja koliko god ja zeljela 😪😪 moram se strpit jos mjesec dana da se mozemo uhvati posla
    Jedva cekam ❤️
    Ali zelim upoznat svoj ciklus sta vise, sto radi znatiželje sto da se bolje pripremim 😊

Ah da, zaboravila sam da ti moraš čekat. Hm, ne znam sta da ti kazem, glupo mi da onda bezveze trosis testove, nisu jeftini. Al da, da imam jeftinih trakica ja bi radila..Ovako kako hoces, svakako ti je pik u sljedecih nekoliko sati.
    Koji ti je DC?

16, to bi sad znacilo ovulaciju 17 ili 18dc? Sto bi cak bilo logicno jer su mi zadnjih par mjeseci ciklusi oko 32 dana

Ma da znam da su skupi ovi koje sam uzela
    A nista, napravit cu sutra jos jedan cisto da vidim stanje
    Skupa je moja znatizelja 🤪
    Hvala ti 😊

Tako je i meni.
    Iz onog sta si pisala nekidan ja san shvatila da ti je O 9. dan ciklusa🙊

Ja ne kuzim ta nagadjanja.. Ili pratis O ili ne.. Ja sve pisem u kalendar, od ovulacije, seksa, simptima, probavnih problema pa gledan sta san jela taj dan, pa glavobolje iscjedak sve mos u kalendaru u sec upisat.. I kad upoznas svoje tijelo sve je lakse i bolje 

Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 09:23

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjarka88

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjarka88

Nema hopsanja koliko god ja zeljela 😪😪 moram se strpit jos mjesec dana da se mozemo uhvati posla
    Jedva cekam ❤️
    Ali zelim upoznat svoj ciklus sta vise, sto radi znatiželje sto da se bolje pripremim 😊

Ah da, zaboravila sam da ti moraš čekat. Hm, ne znam sta da ti kazem, glupo mi da onda bezveze trosis testove, nisu jeftini. Al da, da imam jeftinih trakica ja bi radila..Ovako kako hoces, svakako ti je pik u sljedecih nekoliko sati.
    Koji ti je DC?

16, to bi sad znacilo ovulaciju 17 ili 18dc? Sto bi cak bilo logicno jer su mi zadnjih par mjeseci ciklusi oko 32 dana

Hvala ti 😊

Tako je i meni.

Ja ne kuzim ta nagadjanja.. Ili pratis O ili ne.. Ja sve pisem u kalendar, od ovulacije, seksa, simptima, probavnih problema pa gledan sta san jela taj dan, pa glavobolje iscjedak sve mos u kalendaru u sec upisat.. I kad upoznas svoje tijelo sve je lakse i bolje

Sanjich tek sam sad pocela pratit sve to da upoznam svoje tijelo
    Tek i krecemo na bebu kroz mjesec dana, do sada se nisam bavila s tim
    Govorim o svom iskustvu sa prve dvi trudnoce gdje me sve navelo da sam zatrudnila oko 10tog dc
    Iscjedak uvik imam svakavi po tome mi tesko pratit 
    Sad sam pocela mjerit bazalnu i kupila lh trakice prvo put u životu 
    Dopusti mi da ne znam nista o o, i da sad zelim naucuti 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    13. Lipanj 2020. 09:30

Sanjarka88, pametno radiš. Ja sam počela pratiti i otkrivati sve o svom ciklusu tek kad smo krenuli zatrudniti, sad mislim da sam baš blesava što nisam ranije malo počela proučavati kako mi se ciklusi ponašaju, piti vitamine i slično!! Tako da, pametno si krenula, samo naprijed!! 😉👌

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

13. Lipanj 2020. 09:33

Sanjarka88

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjarka88

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjarka88

Jedva cekam ❤️

Koji ti je DC?

Hvala ti 😊

Tako je i meni.

Sanjich tek sam sad pocela pratit sve to da upoznam svoje tijelo
    Tek i krecemo na bebu kroz mjesec dana, do sada se nisam bavila s tim
    Govorim o svom iskustvu sa prve dvi trudnoce gdje me sve navelo da sam zatrudnila oko 10tog dc
    Iscjedak uvik imam svakavi po tome mi tesko pratit
    Sad sam pocela mjerit bazalnu i kupila lh trakice prvo put u životu
    Dopusti mi da ne znam nista o o, i da sad zelim naucuti

Hej pa ne branim ja nista samo ta nagadjanja ne razumijem..ako si se uvrijedila sorry..  nesto sto ti je bilo prije nemora znacit da je i sada..zato kreni bez pretpostavki koji dan je sto.. Jesi uzela lh s njuskala ili ebaya? Ovaj je skup a ako tek pratis trebala bi cesce piskit..  Jesi napravila danas? 

Sanjarka88
    13. Lipanj 2020. 09:41

silver

Sanjarka88, pametno radiš. Ja sam počela pratiti i otkrivati sve o svom ciklusu tek kad smo krenuli zatrudniti, sad mislim da sam baš blesava što nisam ranije malo počela proučavati kako mi se ciklusi ponašaju, piti vitamine i slično!! Tako da, pametno si krenula, samo naprijed!! 😉👌

Joj prve dvi trudnoce nista nisam znala, drugu sam bila malo pametnija pa sam bar skuzila sta znace neki termini 😅 ali ni jednu ni drugu nisam pila folnu prije t a ni vitamine. Pogotovo me strah bilo radi folne jer je radi uzasnih mucnina nisam mogla piti ni u trudnoci al dobro je sve proslo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    13. Lipanj 2020. 09:46

Ma svi imamo različite metode i razmišljanja, ne treba pretjerivati ni u kojem smjeru...eto moja menga danas punom parom, jedem čokoladu i plačem 🤣🤣🤣 bit će bolje...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    13. Lipanj 2020. 09:52

silver

Ma svi imamo različite metode i razmišljanja, ne treba pretjerivati ni u kojem smjeru…eto moja menga danas punom parom, jedem čokoladu i plačem 🤣🤣🤣 bit će bolje…

Isplači se ženo, sasij tri čokolade, ionako ćeš ih potrošit, na trcanju il bicikliranju, stagod radis😁a onda u nove pobjede. 
    Ma da, fascinantno je zapravo koliko žena ne zna nista. Ja volim to pogledat. I prije svega sam znala ciklus (osim ako mi nesto ne zbrljavi). Al eto, moja se jedna poznanica čuvala do braka, i onda dva tjedna iza govori svima da je trudna. Kolke su šanse da bas O bude u tada🙈 nije imala pojma o O i svemu popratnom. Iskreno, ja sam se šokirala koliko žena ne zna o ciklusu. Al nema mi nista jače nego kad ode vidim "pratim menstrualni kalendar"- NIĐE VEZE. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.